Suorat lähetykset Twitchissä

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tänään testasin miten käy kun ruudunpäivityksen nostaa streamaussoftassa 720p/30->60 fps. Hyvin näyttää tietokone vielä pysyvän mukana. Kuvanlaatu ainakin tallenteen perusteella on ollut ihan kohtalainen (bitrate 3k tuntumassa). Seuraavaksi katsotaan mitä voidaan ruudulle liimata, ja ottaa turhana samantien pois. Softana XSplit.

Splatoon 2, 720p/60 fps/3K bitrate: https://www.twitch.tv/videos/165401518
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tänään oli vuorossa oman logon lisääminen kuvavirtaan.

Sijainnin kuvalle pystyi ruudulla vapaasti valitsemaan, laitoin sen sinne missä vähiten häiritsee eli oikeaan alakulmaan tässä tapauksessa. Läpinäkyvyyttä sen verran, jotta paistaa peli hiukan läpi. Tuossahan voisi olla mitä vain, kuten mainoskuva tai brändilogo. Kävi helposti kun streamaussofta tukee asiaa suoraan. Kuvan koon pystyy lähes vapaasti säätämään.

Vedin tämän jälkeen tunnin lähetyksen, logo ruudulla: https://www.twitch.tv/videos/165678842
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tänään nostettiin bitratea 3000 -> 3200 varovaisena tunnusteluna miten koneesta löytyy puhtia siirtää kuva vielä 720p/60 fps striimauspalvelullle. Hyvin näyttää jäljestä päätellen. Olisi kiva tietää mitä ratea muut käyttävät noin 10 Mbps upload-kaistalla?

Illan streamitallenne: https://www.twitch.tv/videos/165905825
 

FelisLeo

Gamereactor
Koska mahtistriimailu taas jatkuu? Ilta on parhaimmillaan, kun oman päivänsä jälkeen voi hiljentyä Pyhään Hetkeen eli KFINin striimin pariin.
 

Teemuhyn

Active Member
Uusi striimi-kanava on syntynyt, tosin YouTuben puolelle: Mestari Amatöörit. Kyseisellä kanavalla allekirjoittanut ja parempi puoliskoni pelaamme pääsääntöisesti yhdessä. Esimerkiksi tänään alkaa lähetys kello 16:15.


Pelaamme pelejä laidasta laitaan. Osaa pelaamme niin, että minä olen ohjaaja ja parempi puoliskoni neuvoo vierellä (kahdet silmäparit näkevät enemmän kuin yhdet). Sitten taas Mario Kart 8 Deluxen kaltaisia pelejä väännämme kaksinpelinä.

Homma on vielä sen verran alussa, että ongelmia saattaa ilmetä. Tilatkaa kuitenkin ihmeessä kanava, sillä tässä on hieman massasta poikkeava pelikanava.

Eli, Mestari Amatöörit: https://www.youtube.com/channel/UChh24h3XfJlNLmaao-IFMWw
 
Viimeksi muokattu:

MaTapanSut

Member
Saako oman gametagin liitettyä xbox sovellukseen vaikkei ole turbo tjsp. jäsen? Kun katsoo onella twichiä ni sieltä voi pistää osalta gt:n suoraan seuraukseen.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Oikei. Tää näyttää mielenkiintoiselta. En tiennytkään, että PS VR -pelejä voi striimata/kaapata. :))

Pystyy. Itsellä tosin tätänykyä käytössä Elgaton kaappauskortti, joten pystyy virtauttamaan kaiken pelikuvan PC:lle talteen. Videot tosin ovat vähän heikkoja kertomaan minkälaista on olla "siellä jossain", kun pelimaailma ympäröi 360 astetta. Onpahan kuitenkin jotain.

Tuo WipEout on huippupeli myös VR:llä ja itselle erityisesti siellä.
 

kauha75

Active Member


Siinäpä ois meikäläisen kanava, tervetuloa turisemaan :) FPS pelit ja urheilupelit enimmäkseen striimeissä mutta löytyy toki välillä muutakin.
Ainiin ja alustana PS4.
 
Ylös Bottom