Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

Langattomasti mennään ainakin toistaiseksi, mutta kesän laneja varten tuli hankittua tällainen Horin valmistama adapteri:

Tämä verkkoliitin oli nyt Assemblyn myötä ensimmäisen kerran käytössä. Konsoli löytää kaikki verkkoon liittyvät asetukset automaattisesti. Tehty äärimmäisen helpoksi. Koekäytin edellisenä iltana himassa. Kytkemisen jälkeen piti käydä verkkoasetuksista erikseen valitsemassa wlanin sijasta tämä kaapeliyhteys.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

Tänään ehdin asentaa ja kokeilla 8bitdo firmwaren viimeisintä 4.01 päivitystä. Hyvin tuntui pelaavan ja aiemmin vaivannut lagi loisti poissaolollaan. Login mukaan juuri se oli korjattukkin.

Esim. Sonic maniaa on hauska pelata retro-ohjaimella.
 
Ihan Suomesta löytyy, noita on perinteisempänä snes ohjaimen näköisenä 35€ pintaan, wii classic ohjainta muistuttava pro malli taisi olla 45€. Mulla on tuo snes ohjainkopio, toimivat switchin ohella windows, mac ja android laitteissa.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Vastaus: Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

Se ainut malli minkä voisin ottaa olisi tämä:


Tai no ei ainut. Switchille kelpaisi ilman analogejakin, mutta mäkille mulla ei oo mitään ja siellä ois pari peliä, jossa tatti olisi tarpeen.

Vois myydä jopa Switchin pro ohjaimen pois tuollaisen tieltä, mutta en löytänyt tota mistään myynnistä. NES versio löytyy, mutta ei neljän näppäimen ohjaimeen sovi kyllä NES väritys.
 
Vastaus: Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

Kävin hakeen Kampin konsolinet kaupasta 128GB sandiskin muistikortin 57e. Minusta oli aika hyvä diili.

Nyt saakin taas asennella laitteen muistiin lisää pelejä!
 
Ostin s-etupäiviltä pro controllerin.

En tiedä kuvittelenko, mutta esim. FastRMX pelissä analogitatilla tuntuu prolla olevan laajempi säde kun joyconilla, esim. mutkissa alus liikkuu ketterämmin. Joyconilla minulla oli haastetta pärjätä joissain kisoissa, prolla tulin helposti kärkisijoille.

Muut huomanneet samaa? Tuntuu vähän ilkeältä jos tällä tavoin on tehty, mutta ero oli sen verran selkeä pelituloksissakin etten usko kuvittelevani.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Vastaus: Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

Vai johtuuko vain siitä, että liikerata on isompi tatissa, jolloin hienosäätö on helpompaa ja jos vielä peli jopa tulkitsee liian nopeat liikkeet esim vauhtia hidastavaksi tekijäksi tms, jolloin Joyconin lyhyt liikerata hidastaa.

Kyllä pron pidempien liikeratojen vuoksi, esimerkiksi Fifassa voi pitää astetta vaikeampana tekoälyä vain siksi, että pelaaminen on niin paljon helpompaa.
 
Itse asiassa tarkoitin tuolla säteellä juuri tatin liikerataa. Sinänsä ok, mutta hieman haljulta tuntuu tällainen etu. Jossain kilpailullisemmissa online peleissä pro ohjain on sitten melkein pakollinen.

Tosin hieman vastaava tilanne on vitallakin, missä vita tv:llä voi pelata ds4:lla vitan pelaajien tyytyessä huomattavasti kehnompiin tatteihin. Olettaen siis että online pelaajia edes on...
 

Omenanraato

Well-Known Member
Joko Suomesta saa panssarilaseja kohtuuhintaan? Mulla hajosi ensimmäinen panssarilasi, joka julkaisussa laitettu. Toinen on varalla, mutta täytyy ostaa varalle taas jostain. Mielummin Suomesta ostaisin, mutta täällä ollut tarjolla vain kalvoja.
 

Miqz

Active Member
Joillain ollut ongelmia tämän matkatelakan kanssa. Konsolin latausliitin viottunut tämän käytön yhteydessä?

Lähde: http://www.techtimes.com/articles/2...ms-after-using-nykos-portable-docking-kit.htm
Ehkä pitää vielä harkita tätä. Tosin tuossakin kävi ilmi että vain muutamalla oli ollut ongelmia ja Nyko oli hoitanut asiat kuntoon niiden kanssa. Joka tapauksessa olisi kiva saada reissussa myös kuva telkkariin, jos sellainen majapaikassa sattuu olemaan.
 
Ylös Bottom