Tangentti #011 - Pelkkää Assassin's Creediä

  • Viestiketjun aloittaja jryi
  • Aloituspäivämäärä
J

jryi

Guest
tangentti-11.jpg


Jo edellisen podcastin aikoihin puheet olivat suuret siitä, että joskus vielä tehdään spesiaalijakso, jossa keskitytään pelkkään Assassin's Creediin. Nyt sitten vihdoin otettiin Ubisoftin eepos käsittelyyn, ja seurauksena on puolentoista tunnin ajan jonninjoutavaa jauhantaa maailmanhistoriallisesta salamurhailusta. Sekä karhujen ja oravien kompleksisesta suhteesta.

Lue sivustolla...
 

sph

Member
Kuunnellessa lähinnä tajusin, miten pahasti putosin kärryiltä Assassin's Creedeistä sen jälkeen kun niiden numerointi lopetettiin. Ehkä joskus pitäisi palata niiden pariin, kun useampi löytyy kokoelmasta, mutta vain yksi on kunnolla pelattuna.

Liiankin tarkkaa simulaatiota tavoittelevat pelit ovat tuntuneet saavan nostetta jo legendaksi muodostuneen Dwarf Fortressin vanavedessä. Tuon hyvin vaikeasti lähestyttävän rogueliken neuroottisesta pikkutarkkuudesta saa aika paljon käsitystä yhdestä kuvasta: http://s15.postimg.org/c8m447sd7/Dwarf_cat.png

Televisiosarjoissa pitempien suunnitelmien puute erityisesti Amerikan perinteisten televisiokanavien pitkäkautisissa (20+ jaksoa) sarjoissa saattaa johtua ainakin siitä, että jopa 2/3 sarjoista lopetetaan ensimmäisen kauden tai jopa puolen kauden jälkeen. Eipä siitä ole kuin reilut 20 vuotta kun edes niitä yhden kauden mittaisia tarinoita ei meinannut saada myytyä studioille, kun pukumiesten mielestä yleisön kärsivällisyys ei riitä monen jakson mittaisiin juoniin, pitemmistä puhumattakaan. Paljon ovat ajat muuttuneet siitä. Asiaa on ehkä parantanut uusien toimijoiden tuleminen markkinoille, ensin kaapelikanavat ja sittemmin streamauspalvelut, jotka eivät ole niin mainostajien armoilla, kausien ja jaksojen pituudet eivät ole siksi niin kiveen hakattuja, ja voivat antaa tekijöille enemmän vapauksia. Yleisimmäksi rakenteeksi on silti vakiintunut kausitason juonet korkeintaan ylimalkaisilla pitemmän tähtäimen suunnitelmilla, jolloin sarjan kirvestys kauden jälkeen ei ole aivan mahdoton tappio katsojille. Useimmiten sarjoja kuitenkin tilataan vain kausi kerrallaan, ja ongelmaksi muodostuu nopeasti se, että halutaan olla suurempia ja rajumpia kuin edelliset kaudet, jolloin mennään nopeasti älyttömyyksiin.
 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Eeeen kyllä muista, että Jessica Jonesia olisi peruttu missään vaiheessa. Uutta kautta ei vain heti ilmoitettu saapuvaksi, ehkä siitä jotain huhua lähti matkaan? Iron Fist oli kyllä pöhkönpuoleinen. Eniten harmittaa, ettei taisteluissa ollut kunnon fiilistä vaan meno näytti aika kotikutoiselta. Kuulemma noita mätkeitä ei ollut aikaa treenata käytännössä lainkaan, minkä uskon kyllä lopputuloksen perusteella. Daredevilin taistoihin oli selkesti käytetty enemmän aikaa ja panostusta.

Flashin kakkoskauden Flashpointti ärsytti jo toisessa jaksossaan niin paljon, että jätän sarjan siihen kohtaan. Katsoitko Mursu tuota sen pidemmälle?

Mutta hei, seuraava Ass on tornihuhujen perusteella Aasiassa eikun Kreikassa: Huhu: Seuraava Assassin's Creed suuntaa Aasian sijasta Kreikkaan
 

FelisLeo

Gamereactor
Nyt vasta huomasin. Mitä kautta voin liittyä KFINin kuumalle maililinjalle tai vastaavalle, jottei jatkossa käy moista?
 

Cyrus1

Well-Known Member
Heti jakson alkuun järkyttävän kovaa musiikkia. Hyvää jutustelua, jatkakaa samaan malliin. Toivottavasti seuraavaa jaksoa ei tarvitse odottaa yhtä kauan.
 
Ylös Bottom