Tervetuloa uusille foorumeille, tässä muutama vinkki!

Keskustelu osiossa 'Palautteet ja tiedotteet' , aloittajana jryi, 03.10.2017.

 1. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Tuo Gravatar on varmaan maailman turhin palvelu. Yks tili taas lisää, jolla ei saavuta yhtään mitään. Ajaa samanasian uploadata kuva jokaiselle forumille erikseen ku alkaa värkkään yhden ylimääräsen palvelun kans.
   
 2. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  No hyvä jos on xbox one nyt vaikkakin Xbox One olisi vielä parempi ja samoin PS4 kuuluisi olla isolla, mutta oli kuulemma jokin tekninen este. Mutta tuollaista xone ei ole olemassakaan tai kukaan ymmärrä sellaista tagia edes yrittää laittaa, voisi heivata turhana.

  Edit: No eih, en saa xbox one tagia pöhisemään. Onko nyt sitten käynyt niin että parempi heivattu jätetty tuo hölmö xone?
   
 3. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Ei mun mielestä tuo xone nyt niin tyhmä ole, välilyönnillinen huomattavasti pidempi on aivan turhaan, kun voi lyhentääkin.

  Edit: xone lyhennettä käyttää muunmuassa amazon, Gigantti, vertaa.fi jne. Googlen haku xonella tarjoa Xbox Onea wikipediasta. Eli ihan yleismaailmallinen lyhenne.
   
 4. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Lol no ei se siitä mitään yleismaailmallista tee jos Gigantti käyttää. Eikä se mikään standardi todellakaan ole. Ja Amazon osaa kyllä kirjoittaa Xbox One ihan oikein en tiedä mihin viittaat mutta väliäkö sillä.

  Se on huono, vaikka itsekin tehnyt jo paljon ketjuja joudun silti siinä tagissa aina "pystähtymään_mikäs helvetti se nyt taas oli_ainiinjoo huoh" tyyppisesti. Ensimmäistä kertaa Xbox ketjua tekevät ei mistään voi käsittää tätä keksittyä lyhennettä. En ole katsonut mutta ehkä tästä löytyy näyttöäkin foorumilta? (Xbox One liittyviä ketjuja ilman tagia)
   
 5. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Nimenomaan lyhenteenä on äärimmäisen yleinen verkkokaupoissa ja foorumeilla Suomessa, että ulkomailla.

  Kaikkialla otsikkoon kirjotettu kokonaan, myös Playstation 4, mutta esim yhteensopivuuksissa, tai tageissa, tai sitten monialustapelien yhteydessä meneekin PS4, XOne, PC, NS. Eli tän foorumin linjaus ihan yleismaailmalliseen lyhenteisiin/tageihin Switch on täällä se mikä on ”väärin”, kun muualla se on vain NS.
  Tageissa kun on kyse multiplattarista, niin tila käy vähiin ka lyhenteitä on käytettävä, niin miksi XOne olisi jotain muuta, kuin mitä käytetään muuallakin?

  Ja kun menee esim pelit osioon, niin jo ekalla sivulla näkyy xone tagi, niin ei ihmeellinen salapoliisi tarvitse olla, että tietä mikä se on..
   
 6. Tonoko

  Tonoko Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Tonoko
  PSN:
  Kaksiulotteinen
  Mistä löytyy vanhat kaupankäyntipalautteet? Niitä kun en mistään löydä, ja niitä oli kertynyt ihan mukava saldo niin harmittaa jos niitä ei enää käytetä. Haittaa kaupankäyntiä myös huomattavasti jos niitä ei ole.
   

Jaa tämä sivu