Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tervetuloa uusille foorumeille, tässä muutama vinkki!

Toi foorumien kuihtuminen on valitettavan yleinen ilmiö ja kyllähän KonsoliFINikin on vain varjo entisestään. Lähes puhtaasti peliaiheisena keskustelupalstana me taidetaan olla isoin suomenkielinen, mutta ei sillä kieltämättä henkseleitä paukutella.
Tosin pelit.fi (vaatii lehden tilauksen) on uskoakseni edelleen hyvin aktiivinen -- viimeksi kun näin arvion Io-techin puolella, viestejä oli tullut päivän aikana reilusti yli 500 (viisisataa). Tällä hetkellä foorumin pääsivulla (vain 'uutiskeskustelu' on kaikille avoin) Xenforo ilmoittaa yli sadan kirjautuneen käyttäjän olevan paikalla, täällä taasen noin 30.

Mutta toki KonsoliFIN on ehdottomasti toiseksi suurin suomenkielinen, Pelaajaboardkin näyttää kuihtuneen olemattomiin. Uutisissa on tosin kommentteja.
 
Pelitissä puhutaan enimmäkseen muusta kuin peleistä. Täällä on konsolihype ketjut aktiivisempia.
 
Kattelin osio listausta niin politiikka alue on suosituin. Siellä on puoli miljoonaa viestiä. Penkkiurheilu alueella on 200.000 viestiä. Elokuva ja televisio alueet on erikseen niin niissä on yhteensä 250.000 viestiä. Kyllä peleistäkin on juttua. PC-peli alueella 260.000 viestiä ja monialusta alueella on 180.000 viestiä. Mutta monet viesteitä on vanhoja. Viestihistoria menee vuoteen 2006 asti. Sitten Tinder ketju on nykyään suosittu. Siellä on 23.000 viestiä.
 
Ylös Bottom