Tuhat ensimmäistä Diablo IV:n hardcore-tason 100 saavuttanutta ikuistetaan patsaaseen

Tarja_pk

Toimitus
Blizzard julkisti Diablo IV -haasteen.

Paljon odotetun Diablo IV:n julkaisu lähestyy (6. kesäkuuta), ja sen kunniaksi julkistettiin kilpailu, jossa pelaajat haastetaan ahertamaan hardcore-tilassa. Kyseisestä pelitilasta tekee erityisen kinkkisen se, että pelaajan kuoltua kaikki on aloitettava alusta eli tasolta nolla.

Jopa tuhannelle ensimmäiselle tason sata saavuttaneelle Diablo IV -pelaajalle on luvassa nimi patsaaseen ikuistettuna. Kilpailun ehtojen mukaan sataseen yltäneiden pelaajien on twiitattava @Diablo-tilille käyttäen hashtagia #Diablo4Hardcore. Oheen on myös liitettävä todisteeksi pelaajan BattleTag-tunniste sekä valokuva tai video siitä, että he ovat ansainneet Tempered Champion -tittelin pelissä.

Kilpailu päättyy joko, kun tuhat pelaajaa on onnistunut toimittamaan todisteet, tai syyskuun 1. päivänä. Kumpi tapahtuukaan ensin. Nimet sisältävän haastepatsaan yksityiskohdista tai sijoittamispaikasta ei ole vielä kerrottu.

Think you can cheat death?

Reach level 100 on hardcore mode and tweet #Diablo4Hardcore with proof to have your username immortalized on a statue of Lilith.

Offer limited to first 1000, restrictions apply: https://t.co/TLWxZwG0aQ

Get started June 1st. pic.twitter.com/pvVLZNPgx8
— Diablo (@Diablo) May 26, 2023
Lisää aiheesta:Arvostelu: Edelläkävijän kiirastuli


Taistelupasseja, mikromaksuja ja neljä erilaista valuuttaa – tältä näyttää Diablo IV tulevaisuudessa


Diablo IV saa isoja päivityksiä ennen varsinaista julkaisua


Lue juttu sivustolla...
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom