Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Viisi Metal Gear Solid -klassikkohiiviskelyä niputetaan yhdeksi Master Collection -kokoelmapaketiksi

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Konami palaa ryminällä pelimarkkinoille tuoden pelaajien ulottuville myös vanhan kunnon Metal Gear Solid -klassikkosarjan.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 niputtaa samaan pakettiin Metal Gear Solidin, Metal Gear Solid 2: Sons of Libertyn (HD Collection -versio) sekä Metal Gear Solid 3: Snake Eaterin (HD Collection -versio), mutta myös alkuperäisen Metal Gearin ja jatko-osa Metal Gear 2: Solid Snaken. Kokoelma ei remppaa näitä nimikkeitä millään tavalla uusiksi, vaan tarkoituksena on kunnioittaa ikonisen sarjan 35-vuotista taivalta aikalailla alkuperäismuodossaan.

Työn alla on lisäksi Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, joka pistää lähdemateriaalinsa uusiksi astetta isommalla kädellä – kiusoittelutrailerin voi katsastaa aiemmasta uutisesta, täältä.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1:n julkaisuaika ei ole tiedossa. Alustoista on toistaiseksi mainittu ainoastaan PlayStation 5, mutta eivätköhän PC ja Xbox Series S|X saa myös pelistä omat versionsa.

Lisää aiheesta:


Sota periytyy sukupolvelta toiselle – arvostelussa Metal Gear, Metal Gear Solid ja Metal Gear Solid 2: Sons of LibertyLue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom