Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Wayfinder

HideoMiyamoto

Well-Known Member
EGS_Wayfinder_AirshipSyndicate_S1_2560x1440-0741e12ca864be56a2ef231d299bca7c


Nimi: Wayfinder
Kehittäjä: Airship Syndicate
Julkaisija: Digital Extremes
Alustat: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC
Lajityyppi: Toiminta MMORPG
Julkaisu: Early Access 18.8.2023 (EI XBOX ALUSTAT), Free to Play 2024 Q1
Kotisivut: https://www.playwayfinder.com/
KonsoliFIN Pelisivu:
TAKE BACK YOUR WORLD​

With fast-paced action gameplay, you have the ability to become a powerful Wayfinder. Join your friends to explore new areas, hunt valuable beasts, and take on dangerous expeditions in order to push back against the evil that threatens your world.

EXPLORE YOUR WAY​

On every hunt and expedition into the Gloom you’ll discover new locations, beasts and materials. Use them to craft new weapons and gear to awaken powerful new Wayfinders. Collect every weapon and housing item, read every book, and discover all the locations to complete your Atlas and increase your mastery.


Tätä en ollut seurannut yhtään joten peli tuli aika puskista. Tällä hetkellä siis alkanut Early Access Playstation ja PC alustoilla ja ensivuonna on varsinainen julkaisu joka on Free to Play. Tällä hetkellä peliä pääsee testaamaan maksamalla minimissään 18€ joka ei mielestäni ole kovin paha hinta. Paketteja on yhteensä 4 erilasita aina 150€ asti. En kuvailisi tätä perinteiseksi MMORPG:ksi. Pelin "avoimet" alueet on korkeintaan leveitä putkia, enemmänkin action RPG fantasy teemalla jossa on Destinyä seassa. Itse kiinnostuin pelistä sen art tyylin takia joka on äärettömän kaunista ja Darksiders tulee paljon mieleen. Toinen mielenkiintoinen tekijä art tyylin lisäksi on että dungeonit on random generoitu joten se on joka kerta erilainen kuin sinne menet. Tämä tuo paljon boostia grindaamiseen.

Jos eksytte Steamiin niin huomaatte pelillä olevan 30% negatiiviset arvostelut, tämä ei johdu pelistä vaan sen servereistä, pelaajia vaan yrittää runnoa sinne niin paljon että jonot on todella pitkät ja suurinosa ei pääse edes pelaamaan. Tämä on varmasti tuttua kaikille jotka ovat olleet MMO launchissa mukana. Myöskin koska peli pyörii Unreal 5 moottorilla niin suosittelen sen ostamista pleikalle koska PC:llä on pahat frametime stutteroinnit kuten melkeen aina Unreal peleissä, ne toki hellittää aina sitten kun peli on ladannut sen alueen assetit.

Alta 20€ kun pääsee peliä testaamaan niin jos vaan kiinnostaa niin kokeilkaa ihmeessä, itse pääsin aamulla sisään ja gameplay vaikuttaa todella hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt on joku 3h peliä takana ja on kyllä maistunut. Free to Play peliksi todella hiotun oloinen vaikka pari pikku bugia tuli vastaan. PC:n stutterointi ongelmien lisäksi pitkät latausajat on vähän ärsyttäviä, onneksi niitä ei tarvi kauhean usein katsella. On kyllä mahdottoman koukuttava peli ja koska gameplay on niin hauskaa on kyllä vaikea päästä irti ja lopettaa pelaaminen. Aloitin sillä Assassin tyypillä ja kuolema korjaa helposti kun niin vähän helaa mutta on nopea ja ketterä.

Kolme eri hahmoluokkaa kun aloittaa pelin ja lisää saa sitten avattua. Kannattaa kuitenkin päättää hyvin se classi koska sitä ei ihan hetkeen saa vaihtaa kun täytyy kerätä kaikenmaailman crafting matskuja. Voit siis käyttää kaikkia hahnoluokkia yhdellä hahmolla ja jokainen hahmoluokka voi käyttää kaikkia aseita. Mutta ihan kaikki aseet ei sovi joka hahmoluokalle koska jokaisella on 4 eri liikettä ja jos ne keskittyy lähitaisteluun ei ampuma aseella ehkä ole paras pelata.

Kuten sanottu niin kaunis tämä on kuin mikä ja onhan siellä taustalla unreal 5 moottori. Jos saavat jonkin sortin shader cache compilation systeemin auttais varmaan tuohon stutterointiin.
 
Tuli tuo halvin paketti hankittua mutta en vielä oo onnistunut jonoista läpi menemään. Varmaa aamuisin paremmin onnistuisi.

Eli jos joku peliä hamuitsee, niin ehkä hetken odottaisin että nämä ongelmat ratkeaa.
 
Tuli tuo halvin paketti hankittua mutta en vielä oo onnistunut jonoista läpi menemään. Varmaa aamuisin paremmin onnistuisi.

Eli jos joku peliä hamuitsee, niin ehkä hetken odottaisin että nämä ongelmat ratkeaa.

Aamullakin sai jonottaa 40 min. Joskus 9-10 aikaan. Mutta joo nyt ei ehkä ole paras aika hommata tätä jos ei halua jonotella. Itse pistin pelin jonoon ja katoin sarjaa että pääsin sisään, toki jos aika on kortilla niin ei ehkä paras valinta ja mielummin pelaa jotain muuta.
 
Toivottavasti, 3 h näyttää pleikkari että peliä pelattu, joista 100 % toistaiseksi jonossa. En oo siis vieläkään päässyt läpi. En toki oo ku just pahimpiin ruuhka-aikoihin ehtinyt kokeilla töiden vuoksi.
 
Toivottavasti, 3 h näyttää pleikkari että peliä pelattu, joista 100 % toistaiseksi jonossa. En oo siis vieläkään päässyt läpi. En toki oo ku just pahimpiin ruuhka-aikoihin ehtinyt kokeilla töiden vuoksi.

No viikonloppuna on hyvä testi. Tähän mennessä ollut että jos ei loggaa aamulla sisään niin voi helposti olla 20k jonossa sua ennen.
 
Ylös Bottom