Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Game Studios Publishing lupaa enemmän LGBTQIA+ näkyvyyttä ja tarinoita Xboxilla

Xbox Game Studios Publishing on paljastanut ryhtyneensä yhteistyöhön yhdysvaltalaisen GLAAD-järjestön kanssa. GLAAD pyrkii parantamaan LGBTQIA+ ihmisten näkyvyyttä mediassa ja tiedotusvälineissä.

Pitkäaikaisen yhteistyön tavoitteena on tuoda enemmän LGBTQIA+ tarinoita, hahmoja ja kokemuksia näkyville Xboxille. GLAAD-järjestö tarjoaa työpajoja ja konsultointia pelinkehittäjille, jotta he voivat tukea ja ymmärtää paremmin vähemmistöön kuuluvia ihmisiä ja tuoda aitoa ja inspiroivaa representaatiota peleihin.

Xbox tarjoaa myös 2020 julkaistua Tell Me Why teosta ilmaiseksi koko kesäkuun ajan. GLAAD on tehnyt myös yhteistyötä aiemmin kehittäjästudio DONTNODin kanssa. Tavoitteena oli tuoda aitoa representaatiota vähemmistöön kuuluvista ihmisistä mihin pelaajat pystyvät samaistumaan. Tell Me Whyn toinen päähahmoista onkin transmies, jota myös näyttelee transmies. Peli on ladattavissa ilmaiseksi niin Xboxilla kuin PC:llä.

Kattavan tarjonnan Xboxin Pride-teemaisista tapahtumista voi lukea Xboxin blogista.



Let's make a more inclusive gaming community.

This Pride Month, we're proud to announce @XboxPublishing's partnership with @GLAAD as they help LGBTQIA+ staff and allies create more representation in their games. Read here about their collab and more: https://t.co/5LktpAEd9F
— Xbox (@xbox) June 1, 2023





Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom