Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ylläpidon antamat jäähyt ja sääntötiedotteet (ei muuta keskustelua!)

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Star-Lord, jolle annettiin vähän liiankin paljon siimaa, saa nyt jatkaa troolailuaan muilla foorumeilla. Pysyvä porttikielto on jatkossa aika paljon päällempänä työkalupakissa, kun vastaavia ärsyttäviä pellejä ilmestyy foorumia pilaamaan.
 
Star-Lord, jolle annettiin vähän liiankin paljon siimaa, saa nyt jatkaa troolailuaan muilla foorumeilla. Pysyvä porttikielto on jatkossa aika paljon päällempänä työkalupakissa, kun vastaavia ärsyttäviä pellejä ilmestyy foorumia pilaamaan.
Jatkoa saagalle: umigame bannattu tuplatunnuksena. Käyttäjälle oli jo mainittu, että turha edes yrittää, tämä foorumi on pysyvästi kyseisen yksilön trollailulta vapaa vyöhyke.
 
On aika julistaa foorumin oma joulurauha. Ottakaa iisisti ja rakastaa toisianne ja vaikka vähän sitä naapuriakin. Ja muistakaatte, että sitä joka joulurauhan aikana tonttuilee ja törttöilee, ylläpito muistaa vähemmän mukavalla joululahjalla.
 
Nimimerkki Ganken viettää loput marraskuusta jäähyllä joutavien trolliviestiensä takia.
 
Nimimerkki Kurpitza viettää loppuviikon jäähyllä Dead Space Remake -ketjun turhien viestiensä ja asiattoman käytöksensä vuoksi.
 
Nimimerkki John Smith on koko helmikuun porttikiellossa jatkuvan provoamisen takia.
 
Hei, nyt, ihan oikeasti!

Tämän foorumin moderointi on ihan tarpeeksi hankalaa ilman että jengi tarkoituksellisesti kokeilee, minkälainen piilokuittailu menee seulasta läpi.

Lähdetään nyt siitä, että moderointitiimille olennaista on sääntöjen henki, ei niiden kirjain. Jos joudut viestiä kirjoittaessa miettimään, kuinka lähelle rajaa voi mennä, niin olet juuri ylittämässä sen. Ota muutama peruutusaskel, henkäise syvään ja sitten ota varmuuden vuoksi vielä muutama askel lisää.

Meillä ei rankaista tiettyjen sanojen käytöstä, vaan oletetusta aikeesta niiden takana. Ja jos itse olet eri mieltä kuin moderaattori siitä, mitä oikeasti tarkoitit, niin sori, moderaattori voittaa. Joka kerta.

Tämä ei ole demokratia, eikä täällä ole vapautta sanoa mitä tahansa ilman jälkiseuraamuksia.
 
Taas oli käyttäjällä Kurpitza sen verran asiaton kysely, että jälleen napsahti viikon pääsykielto foorumille.
 
Eihän tässä oikein voinut enää muuta tehdä kuin laittaa käyttäjä Miika_- viikoksi jäähylle. Wokesta, wökestä, pökestä tai vaikka pokesta voi keskustella myös asiallisesti, vaikka ne tunteellisia aiheita ovatkin. Tällä kertaa asiallinen keskustelu ei varoituksesta huolimatta onnistunut, vaan viesteissä mentiin toistuvasti asiattomasti henkilökohtaisuuksiin.
 
Käyttäjä wopito oli ottanut jo yhden kortin asiattomasta käytöksestä, ja kun menee kutsumaan moderaattoria mulkuksi, niin viikoksi jäähyllehän siitä pääsee.
 
Harmi, että näin piti käydä, mutta käyttäjää Kainupuu ei foorumilla nähdä enää tämän vuoden puolella. Sen verran asiaton oli viestinsä.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom