Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Medal Of Honor [X360]

Joohanh

Active Member
Medal of Honor

Peli: Medal of Honor
Ilmestyy: Q3 2010
Pelimoottori: Unreal Engine 3 (kampanja) ja Frostbite (moninpeli)
Kehitys: EA Los Angeles ja DICE (nettipeli)
Julkaisija: EA
Alustat: PS3, Xbox 360, Windows
Genre: Moderni sota, sijoittuu Afganistaniin

Kuvaus: "Medal of Honor, an all-new first-person shooter game, will introduce the Tier 1 Operator: a relatively unknown entity directly under the National Command Authority who takes on missions no one else can handle. The development team has been working closely with Tier 1 Operators from the U.S. Special Operations Community since the earliest stages of development to create the most authentic modern war experience. Inspired by real events, Medal of Honor reveals the mission of today’s most elite American soldier – his will, his mindset and his uncompromising professionalism."

Eka trailer: First gameplay footage of Medal of Honor revealed [update]

Eka press release: Press Release | Medal of Honor

Viralliset sivut (UK): Medal of Honor

Näin siis törkeästi Cobretin viestiä kopioiden tuolta PS-puolelta. Kiitos ja kumarrus. :)

Allekirjoittaneen mielestä ainakin varsin lupaavan näköistä meininkiä, vaikka se sitten kuitenkin otti hieman liikaa vaikutteita MW:stä. Ajoneuvoilla pääsee trailerin perusteella rällästelemään oikein kunnolla, ja moninpelin tekee laadusta taattu DICE.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Mielelläni soisin tälle CoD-killerin-tittelin ja vieläkun Dice työstää moninpelin, niin eihän tästä mitään umpipaskaa voi edes odottaa. Eli odotukset ovat korkealla ja taitaa käyttää Frostbite 2.0-moottoria tai sen variaatiota, meinaten sitä, että tuohoutuvuutta todennäköisesti jonkunverran löytyy : ) Samaista moottoriahan käyttää siis Bad Company 2.

Löysin muuten mielenkiintoisen artikkelin koskien jo tutuksi tullutta pelin päähenkilöä, on se äijä!; Meet the Real Life Hero Behind Medal of Honor in Afghanistan: Games: UGO

Teki asiat todella mielenkiintoiseksi ja nuo IRL-kuvat loivat jonkin verran rispektiä peliä kohtaan yhä enemmän :3
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Vaikuttaa lyhyen trailerin perusteella kyllä varsin mielenkiintoiselle. Toivottavasti eroaa merkittävästi jo kuluneista cod-peleistä. Varsin miehekäs parta tuolla kansikuva "pojulla".
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Mä olen huolissani tuosta EA:n tilanteesta. Todellinen harmi etteivät ole onnistuneet viime vuosina peleissään muutamia erikoistapauksia lukuunottamatta. Hassua että noinkin suuri ja kokenut lafka alkaa ottamaan oppia ns. pienemmistä puljuista. NFS-sarjaa vedetään Forzaan päin, MOH- sarjaa CODiin jne. Eihän siinä mitään, mutta kiitettävämpää olisi, jos "kopioinnin" sijaan yrittäisivät keksiä jotakin uutta ja ennennäkemätöntä peleihinsä. Sitten kun tuntuu vielä, että melko keskinkertaisia niistäkin tulee (esim. SHIFT).

Nostan hattua sille puljulle, ketä vääntää seuraavan oikeasti omaperäisen ja toimivan WW2-pelin. Tuntuu, että kaikki vain turvautuvat moderniin mättöön, koska se myy. Ja kyllä minäkin sen ymmärrän hyvin, mutta itseäni nyt vain viihdyttää WW2- miljööt ja aseet enemmän.

Meni vähän offiks, joten pistänpä vielä jotain aiheeseen liittyvää: hieno homma se on jos MOH- pääsee takaisin raiteilleen. Pikkupoikana Medal of Honorit olivat todellista lystiä pleikkarilla. Innolla odottelen, millaisen paketin EA LA ja DICE vääntävät.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Kunhan kontrolleihin on sisälletty sama tähtäys-ominaisuus kuin MoH: Airbornessa oli (eli tämä vartalon vääntely, mikä oli loistava ominausuus) ja se että kentissä voisi valita itse sen etenemis-reitin (niinkuin MoH:Assa), niin odotukset ovat korkealla. Hyvältä näyttää.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Pomppasi kertaheitolla tämä peli odotuslistani kärkeen Mafia 2:sen ja Alan Waken ohella. Ja eihän se moninpeli voi aivan kuraa olla, kerta Dice sen värkkää.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Hassua että noinkin suuri ja kokenut lafka alkaa ottamaan oppia ns. pienemmistä puljuista. NFS-sarjaa vedetään Forzaan päin, MOH- sarjaa CODiin jne. Eihän siinä mitään, mutta kiitettävämpää olisi, jos "kopioinnin" sijaan yrittäisivät keksiä jotakin uutta ja ennennäkemätöntä peleihinsä. Sitten kun tuntuu vielä, että melko keskinkertaisia niistäkin tulee (esim. SHIFT).

EA oli varmaan tällä vuodella ainut joka teki/julkas muutaman erikoisemman pelin. Ekana tulee mieleen Mirrors Edge joka myös oli melko pätevä peli. Ja toivottavasti ei ota mallia ainakaan MW2:sta :D Pahin floppi tänä vuonna.

Ps. Katoinpa tuon videon. Näytti kyllä kieltämättä CoD meiningiltä, mutta ei viel pahassa mielessä. Kyl mulla on luottoa DICEen et se jaNpat väsää hyvän moninpelin kasaan ja eivät pilaa sitä millään tuhansilla perkeillä ja muilla älyttömillä ratkaisuilla, jonka takia moninpeliä ei saada ikänä tasapainotettua.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360@2010]

Päivitelläänpäs vähän tätäkin ketjua.

Medal Of Honorin on ilmoitettu käyttävän kahta moottoria - vahvasti muokattua UE3:a kampanjan puolella, ja sitten DICE:n omaa Frostbiteä moninpelissä. On mielenkiintoista nähdä, yhdistääkö DICE tuhoutuvat ympäristöt ym. Frostbiten fysiikkavaltit nopetempoiseen jalkaväkiräiskintään, vai jättävätkö nämä osa-alueet vähemmälle huomiolle.

Lähde: EA:n Twitter

Toinen uutinen selventää pelin julkaisuaikaa. Itse en pikaisella haulla löytänyt tästä mitään muita uutisia, mutta eDomen mukaan EA on ilmoittanut Medal Of Honorin julkaisun tapahtuvan kolmannella vuosineljänneksellä, eli heinä-syyskuussa.

Lähde: eDome
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Näytti omaan silmään oikein kivalta,ja hyvin toteutetulta.. Pistesysteemiä voisi varmaan verrata Battlefieldiin,ja veriroiskeista näytöllä pisteet kotiin.

Myöskin näytti Ribbon awardejakin olevan.. Odottelen mielenkiinnolla lisää materiaalia pelistä.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Ihan vain sellaista, että jos joltain sattuisi jostain syystä tai toisesta löytymään ylimääräinen Beta Key niin ottaisin mielelläni (privana) ja olisin enemmän kuin kiitollinen jos pääsis hieman kokeilemaan että miltäs uusi MoH vaikuttaa! :D

Haha, as if! :p

Muutta kyllähän tuo E3-demotus toimi todella hyvin. Ainoa huolenaihe on lähinnä se, miten paljon DICE erottaa MoHin BF:stä, sillä tietty BC2:n tuntuma ja varsinkin äänimaailma oli ehdottomasti niin demossa kuin trailerissa läsnä.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Haha, as if! :p

Muutta kyllähän tuo E3-demotus toimi todella hyvin. Ainoa huolenaihe on lähinnä se, miten paljon DICE erottaa MoHin BF:stä, sillä tietty BC2:n tuntuma ja varsinkin äänimaailma oli ehdottomasti niin demossa kuin trailerissa läsnä.

Totta, BF:n äänimaailma saa kyllä miehen kuin miehen kusemaan hunajaa!!
ikävästi vaan jatkuvaa lagia tuntuu esiintyvän, ettei tahdo hermot kestää.
jaa niin by the way eli osta tie, kyllä niin paljo men toi betakey kysely väärään ketjuun, pahoitteluni tästä.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Ja tällainen ilmestyi osoitteeseen medalofhonor.com/beta

The Beta starts on June 21.

UPDATE:The Medal of Honor beta for the Xbox 360 is delayed but it is expected to be available next week. We are extremely disappointed about this, but want to assure you that we are dedicated and determined to delivering all of you this awesome multiplayer experience as soon as possible. However, we are excited to extend the beta to make up for lost time! The beta will continue as planned for the PlayStation 3 and PC. For these platforms the beta starts on June 21st, however players who own Battlefield: Bad Company 2 and have pre-ordered will be able to enter on June 17th. More information and Beta availability updates can be found at About the Beta | Medal of Honor - Coming October 12, 2010

että siltä pohjalta!!! :eek:
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Noh onneksi omistan BC2 ja VIP-koodin, niin pääsen tuohon silti tänään kiinni :D
Eipä siinä mitkään koodit tai ennakkotilaamiset auta, sillä tuo 360:n betan siirtyminen koskee aivan kaikkia. Kukaan ei siis pääse boxilla vielä tänään pelaamaan.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Lisivideomatskuu:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Noh onneksi omistan BC2 ja VIP-koodin, niin pääsen tuohon silti tänään kiinni :D
Kai ootte huomanneet, että betailu vaatii myös MoHin ennakkotilaamisen tietyiltä jälleenmyyjiltä. VIP-status ainoastaan aikaistaa betan saantia, jos on ennakkotilannut. Näin ainakin minä olen käsittänyt.

Niin ja tosiaan, kukaan ei pääse tänään käsiksi, mutta senhän jo muut mainitsivat.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Vielä selvennykseksi:
Battlefield: Bad Company 2 VIP status = M24 sniper rifle

Battlefield: Bad Company 2 VIP status + Ennakkotilaus* = BETA


Gun Club | Gun Club | About The Beta

Moninpeli/Yksinpeli tunnelmia Gaming.Fi:stä

*The participating US retailers are: EA Store, Gamestop, Amazon, Impulse, GamersGate, Steam, Gametap, and Direct 2 Drive.
The participating UK retailers are: EA Store and Game.
The participating Australia retailers are: EB Games, Game, and JB Hi-Fi.
The participating Spain retailers are: EA Store, DLgamer, UptoDown, Game, Gamestop, El Corte Inglés, Fnac and Xtralife.
The participating France retailers are: EA Store, FNAC, Micromania, Game, and Amazon.
The participating Germany retailers are: Amazon and Gamestop.
The participating Italy retailers are: Gamestop.
The participating Russia retailers are: DirectCod, TurboDom, Hitv, and Allsoft.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Mitkäs jälleenmyyjät antavat noita beta-koodeja?
 
Ylös Bottom