Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MAG: Yleistä keskustelua

Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Kannattaa pitää silmällä PS4:lle tulevaa Planetside 2:sta. Mag on paljon velkaa ensimmäiselle Planetside:lle, joten MAGin kaltaisia viboja taatusti luvassa.

Pelihän on jo julkaistu PC:lle ja kyseessä on Free to Play peli pienillä premium lisämaksuilla, kyseessä ei kuitenkaan ole mikään pay to win tyyppinen peli.

Tää Planetside 2 on semmonen, mitä on tullut joskus mietittyä, mutta se ei saa samoja karvoja värähtämään, kuin MAG. Ihan vain johtuen tuosta scifi-lookista. Tälleen wanhana immeisenä, kun tykkää enemmän kulahtaneen realistisesta suunnasta, niin tuollainen kiiltävä tron-meininki aiheuttaa kevyttä ahdistusta. Uskon pelin olevan kyllä hyvä, mutta en vain kestä katsoa sitä. Jos scifiä haluaa sotatoimiin, niin Aliensin tyyli puree. Ei mulla muuta. Surettaa kovasti tuo MAGin loppuminen. Vielä 20 tasoa Valoria ja pääsen takaisin SVERille.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Lauantaina 11. päivä kaikki kentille. Pelaillaan Ampun kanssa saman psn-tunnuksen alta ja paljon. Viimeistä kertaa itse pääsen silloin kentille ennen kuin virtajohdot vedetään tämän pelin osalta seinästä!
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Jooh. Paikalla. Pakko olla vielä nämä viimeiset päivät ihan täysillä mukana tässä. Eli jos en jostain syystä illalla ole linjoilla, olen kuollut tai pleikka on kuollut, tai netti, tai ...
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Alkaa päivät vähenemään, joten mukana ollaan! Jotain kellon aikaa,milloin pitäisi alkaa valumaan kentille?

Tuoko Z juomat,niin mä tuon huonot vitsit sinne aulaan? :D
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Me ollaan paikalla abouttirallaa päivästä/alku illasta - aamuyöhön. Linjoilta pois futispelin takia 21-23. Tarkkoja kellonaikoja tuskin tarvitsee lyödä lukkoon, toivotaan, että porukkaa olisi sen verran koko ajan, että tulitpa mihin kellonaikaan tahansa, ei yksin tarvitse pelailla!

Harmi kun PS3 ei ole share-ominaisuutta, killicatin vitseistä saisi kasattua melkoisen montagen.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Amppu sairastui kuumeeseen, joten jouduimme perumaan peli-illan. Valitettavasti en itse pääse siis kentille, koska en enää omista PS3-laitetta. Pelihistorian hienoin peli päättyi siis omalta osaltani anti-kliimaksiin.

Kiitos kuitenkin kaikille, joiden kanssa tuli vuosien mittaa pelailtua. Osaa onkin jo nähnyt muiden pelien merkeissä. Toivottavasti vielä saamme joskus uuden MAG:in kaltaisen pelin.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

No perkele. Meillä oli ihan hieno ilta eilen. Hienoin taistelu oli, kun onnistuttiin plänttäämään Darienin verkko 29 s. ennen loppua. 13 parhaimmillaan linjoilla, alkuillasta pystyi pelaamaan jopa kaappauksia. Ei tosin isolla porukalla kertaakaan, koska alkuilta oli hyvin yksinäinen. Pari urheaa soturia itseni lisäksi piti lippua korkealla. TR oli hyvin edustettuna koko illan, samoin drf, sääli ettei Suomessa riitä enää volyymi samanlaisiin klaaniriehoihin. Itse aion olla tänäänkin kentillä, kun lopultakin sain sen Tamsenin.

Ai niin, tarkistin bigboss_ugurin tunnit taas, noin 6700h. Hullu mies, tappaakohan ittensä, ku MAG loppuu?
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Pienehkö sairastelu vaivasi tääläkin viikonloppuna,niin jäi osallistumatta..

Mutta olisko se viimisen rypistyksen aika tuossa 25pvä?
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Viimeisiä päiviä viedään... Nyt tällä hetkellä noin 150-200 pelaajaa jokaisessa tiimissä Dominationissa! Pääsee siis kohtalaisen helposti. Mahtavaa vielä päästä pelaamaan tätä pelimuotoa. Tulee ikävä näitä massiivisia taisteluita.. :'(
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Tuossa eilen huvikseni googlettelin MAG 2 ja luin artikkelin jota en vielä ollut nähnyt. Eli siellä zipperillä oltaisiin jo aloitettu kehitys jollekin ps4 pelille ennenkuin lappu lyötiin luukulle.
Tuskin se oli MAG 2, kerta sanottiin olevan uusi peli. Nyt vaan pitää twiittailla ja kertoa Playstationin suuntaa että tarvetta olisi tälle MAGin jatkolle.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Lueskelin tätä ketjua pitkästä aikaa tuolta alkupäästä. Lähinnä muutamalta ekalta päivältä julkaisun jälkeen. Muistaa itsekin omat fiilikset kun pelin sai vermeeseen ekan kerran oikeasti. Avoin beta tuli toki hakattua, mutta silti.

Monta asiaa siellä tuli vastaan, mutta tää Miklun kommentti varmaan kiteyttää koko asian:

Ei jumalauta näin hyvää FPS mättöä ole olemassakaan! :eek:
Paitsi että on! :D

Huomenna tulee sitten viimeinen päiväkäsky Silloin kun minä olin rintamalla-ketjuun.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Mikäli serverit ovat pystyssä vielä klo 20 niin laitan Avermedian nauhottamaan ja katson millaista meno on ennen MAG:in maailmanloppua.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Arvon MAGistit. Eipä voittajaa ole vieläkään. Ehkä sitten Planetside 2? Sonym tekele ja kentältä kantautuneiden puheiden perusteella pitäis olla kova.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Se MAGin viehätys osaltaan oli itselläni siinä että ei ollut laaser aseita ja taistelut olivat pääsääntöisesti jalkamiesten kesken, eikä monen monituiset ajoneuvot ja lentohärpäkkeet olleet sotkemassa pakkaa radikaalilla tavalla.
Kyllä tuota planetside2 tulee testattua ja sen näkee sitten miltä se tuntuu.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Samat fiilikset pitkälle, kuin Wildlagilla. Mutta kyllä se Planetside2 tulee testattua. Ja varsinkin pitäs porukalla päästä sitten. Yks puolituttu pelaa sitä paljonkin PC:llä ja siinä on vähän sama homma kun MAGiassa; ihan eri peli yksin pelatessa ja porukassa vääntäessä.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Nyt ne sitten veti johdon seinästä kesken kiihkeimmän domi-hyökkäyksen. Vaikka ei ole tullut aktiivisesti reilusti yli puoleen vuoteen enää pelattua, niin kyllä tuon viimeisen pelin kesken jääminen jätti jotenkin tyhjän tunteen. Mitä sitä tästä eteenpäin pelaa viikonloppuna, kun haluaa kokoontua isommalla porukalla suklaajunan rakentamiseen?

Kiitos Zipper, Kiitos MAG ja kiitos ennen kaikkea loistavalle peliseuralle, jonka takia tätä peliä jaksoi pelata satoja ja taas satoja tunteja.
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

4 vuotta sitä kesti ja nyt se sitten päättyi kesken kiihkeimmän hyökkäyksen, mutta voipahan sanoa, että viimeiseen asti taisteltiin ja kaikkemme annettiin. Kieltämättä jäi vähän tyhjä olo ja haikea fiilis, kun tuo viimeinen virheilmoitus ruutun pamahti ja tajusi, että pelit oli magin osalta siinä.

Kiitokset kaikille tovereille peliseurasta, ilman teitä MAG ei olisi ollut MAG!

Krapulakeiju
 
Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua

Tulipa tyhjä olo kun yritin vielä päästä pelaamaan, mutta serverit olivatkin jo sammuneet. Todella haikea fiilis. Toivottavasti joskus tulee MAG:lle jatkoa. Nyt ollaan tyhjän päällä..

EDIT: Sattui soittolistasta soimaan tämä biisi. Sanat voi sopia myös tähän fiilikseen.
[video=youtube;_DqksPxzhn4]http://www.youtube.com/watch?v=_DqksPxzhn4[/video]
 
Ylös Bottom