Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Alan Wake

Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Laitellaanpa nyt vähän omiakin mietteitä pelistä.
Pelimekaniikkaan olisi kyllä itsekin toivonut sitä vaihtelevuutta hieman enemmän. En tosin itse nähnyt tuota minään ongelmana. Hyvältä tuntui alusta loppuun.

Tunnelma taasen oli todella painostava myös silloin kun ei seikkailtu pimeässä. Itseasiassa välillä paljon painostavampi. Kuten ylempänä mainittiin niin kauhupeliä tästä ei kyllä saa tekemälläkään, eikä se varmasti ole ollut edes tarkoitus. Tosin pakko myöntää, että välillä meinasi tulla keltaista housuun kun kääntyi ympäri, eikä ollut kuullut että vihollinen oli ilmestynyt taakse.

Kertoja hoiti hommansa ihan hyvin, tosin välillä tuli ikävästi mieleen Silent Hillin "huh? Radio? Whats going on with that radio?". Kertojan ääni kyllä kuulosti korvaan oikein miellyttävältä.

Grafiikka oli omaan silmään todella upeata. Tästä kiitos pelin tapahtumapaikalle. Kauaksi piirtyvät kalliovuoret, olivat kyllä uskomatonta katsottavaa. Välillä, jopa niin uskomatonta että tyttöystävä joutui kysymään muutamaan otteeseen "nukahiks?".

Pelin vaikeusaste taisi olla muistaakseni normalilla, joka oli itselle ihan tarpeeksi haastava. Muutamaan otteeseen taisin kuolla.

Kaiken kaikkiaan todella hyvää työtä Remedyltä ja ehdottomasti yksi vuoden parhaimpia pelejä.

Ps. Kuumehoureissani kirjoittelen, joten älkää välittäkö tekstin sekavuudesta.
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Mistäs niillä termospulloilla tekee? en löytänyt mistään kuvausta niille. Peli ihan ok. Tykkään grafiikasta ja äänistä mutta hieman liian lineaarinen ja ei kauheesti ongelmanratkontaa vaan aika suoraviivaista touhua. tän hetkinen arvosana 7+.

t.Kepagt
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Yhdelle onnekkaalle The Writer.

763H2-CCDKJ-GJX2K-KRX?V-7DDDZ
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Vähän OT, mut menköön nyt.. Vanha kulttiklassikko eli Remedyn "Death Rally" tulossa iPhonelle ja iPadille:
Death Rally for iPad and iPhone announced! - Alan Wake Community Forums

Tuli itselle ainakin yllätyksenä, vaikka ehkä olen missannut jonkin uutissaitin. Kyseessä ei pelkkä porttaus, vaan luvattu on "remake".

Mahtavat muistot tästä PC:llä aikoinaan ja tulihan tästä jo freeware porttaus 2009..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Näköjään tänään alennuksessa kummatkin lisärit 200 pistettä / kappale.
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

TorrentFreak listaa vuoden 2010 piratisoiduimmat pelit.

Alan Wake suoriutuu hienosti ja nousee Xbox 360-listalla ohi megahittien Red Dead Redemption, Halo Reach ja Call of Duty: Black Ops 1 140 000:lla laittomalla kopiollaan. Ja sehän on muuten enemmän kuin peliä on edes myyty, mikä tekee suorituksesta vieläkin makeamman. Onnea Alan & kumppanit!
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Hienoa oikeamielinen Xbox-yhteisö, kyllä lopussa kiitos seisoo! Ei jumalauta sentään kun kiukuttaa.
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Miksi ihmeessä ihmiset edes vaivautuu lataamaan? Peli ei missään vaiheessa ole ollut kovin kallis, joten aika kovaa ihmetystä herättää, kun keräilyversiokaan ei edes suomalaisissa kaupoissa ole ollut alussa edes täysihintainen. Pistää todellakin vihaksi. :mad:

Noh, pitänee tilata toinenkin AW. Joskohan hankkisi sen keräilyversion sitten.
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Miksi ihmeessä ihmiset edes vaivautuu lataamaan? Peli ei missään vaiheessa ole ollut kovin kallis, joten aika kovaa ihmetystä herättää, kun keräilyversiokaan ei edes suomalaisissa kaupoissa ole ollut alussa edes täysihintainen.

Piraatit eivät ajattele noin. Kun siihen leikkiin lähtee, niin 1e on sen jälkeen jo "liikaa". Eivät he halua mistään maksaa senttiäkään, mutta samalla halutaan ladata ja varastaa kaikki mahdollinen mikä vain irti saadaan.

Tietenkään kaikki noista piraateista eivät olisi peliä ostaneet, mutta kyllä jokunen "100 000" myytyä peliä varmaan katosi tuon takia..
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Alan Waken myynnit lipui Torrent-satamiin.

Kaikesta huolimatta pelillä oli siis vetovoimaa! Se kiinnosti ihan oikeasti pelaajia huomattavasti enemmän mitä myynnit antoi ymmärtää. Se on positiivista.
 
Ylös Bottom