Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

E3:n aikana Yhdysvalloissa julkaistiin Rhythm Heaven Megamix, joka on käytännössä "best of"-kokoelma GBA:n, DS:n ja Wiin Rhythm Heaven / Rhythm Paradise -peleistä.


Rhythm Heaven Megamix sisältää siis koko joukon tarkkaan musiikilliseen rytmiin perustuvia sarjan vanhoja "mikropelejä", sekä joitakin uusia mikropelejä. Rhythm Heaven DS:n pelit on lisäksi yhdenmukaistettu sarjan muiden pelien kanssa käyttämään näppäinkontrolleja. Kaiketi tämä lähestyy julkaisua Euroopassakin.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

CrHMxnYWAAAKatT.jpg:large

A Nintendo #3DS Direct is around the corner! Live on 01/09 at 16:00 CEST! #NintendoDirect ► http://www.twitch.tv/team/nintendo
NoE Twitter

Ehkä tuolla 3DS directissä kerrotaan koska on NX direct?
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Nintendolta on erikseen kerrottu, että mitään NX-uutisia ei ole tässä Directissä. Ei kannata siis odottaa edes NX-julkistuksen alustavan päivämäärän ennakkotraileria. Sen sijaan tässä saattaisi hyvinkin tulla vielä julkistamattomia pelejä. 2DS ja 3DS kokevat nyt pienimuotoista renessanssia erityisesti Pokemon Gon ja 2DS:n vetämänä, ja näillä markkinoilla on vielä kysyntää peleille. NX:n julkaisuun ensi maaliskuussa on vielä se puoli vuotta, joten tässä ehtii vielä hyvin julkaista muutamia uusia pelejä loppuvuonna ja talvella.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Linkki Directiin.

Nyt voi sanoa että oli pitkästä aikaa oikeasti hyvä Direct. Nintendo on selvästi hylännyt Wii U:n kokonaan ja keskittää nyt kaikki resurssinsa 2DS:ään ja 3DS:ään. Uusi 2DS-versio Pokemon Sun/Moon -peleille ei ollut yllätys, mutta tyyliltään ei mielestäni ole aiemmin tänä vuonna julkaistujen Pokemon-2DS:ien veroinen. Myös Japani saa 2DS:n nyt täytenä julkaisuna tuon aikaisemman rajoitetun Pokemon-mallin lisäksi. Japanin varsinainen 2DS-julkaisu aloitetaan kokonaisella 5 uudella 2DS-värillä, joista 2 on tuttuja länsimaiden julkaisusta. Nintendo selvästi toivoo, että kaikki nämä uudet pelit, Pokemon Gon nostama kysyntä ja kiinnostus ja uudet 2DS-bundlet ja -värit jatkavat tuoteperheen hiljattain nousseita myyntejä.

Mielenkiintoista onkin nähdä Nintendon kasvava panostus 2DS:ään ja uusiin peleihin näin NX:n julkaisun kynnyksellä. Nintendo tuskin odottaa pelkästään vahvistuvia myyntejä tälle loppuvuodelle, vaan myös että NX ja 2DS/3DS-tuoteperhe elävät ainakin jonkin aikaa rinnakkaiseloa. Osa nyt esitellyistä peleistä on tulossa vasta vuoden 2017 hämärissä, eli hyvin mahdollisesti osa näistäkin julkaisuista menee NX-julkaisun ohitse. Ja saattaisiko Nintendolla olla vielä lisääkin pelejä tulossa näiden jälkeen?

Ja onhan se mukava saada uutta pelattavaa Directin yhteydessä, etenkin ilmaiseksi. Streetpass Plazassa saa päivityksen jälkeen yhden uusista peleistä ilmaiseksi, ja Rhythm Heaven Megamixin demo on nyt saatavilla eShopissa.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Tuo 3DS Direct tuli tarpeeseen kun hypen puute vaivaa.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Tuo Super Mario maker for 3DS vaikutti kivalta pelata 3DS:lä, vaikka kenttiä ei voi verkossa jakaa.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

No tämäpäs tuli sopivasti. Eilen paukuttelin itsekin federation forcen läpi ja kirjoittelin fiiliksiä siitä, mutta en osannut päättää mihin aiheeseen tekstin laittaisin.

Tänään tuli haettua metroid prime: federation force postista ja paukuteltua läpi. Hyvä pelihän se oli ja näyttääkin ihan kivalta orkkis 3ds:n pienellä ruudulla.
Tehtävissäkin on kivasti vaihtelua. Välillä tutkitaan paikkoja ja vihuja on kohtuu vähän, pari kertaa taistellaan kohtuu isoa bossia vastaan ja välillä pitää suojella jotain kohdetta.
Planeettoja on kolme ja niissä käydään vuorotellen jos pelaa tehtävät numero järjestyksessä ja samaa kenttää ei koskaan käytetä kahdesti.

Alunperinhän tämä vaikutti ihan paskalta kun pelin esittelyssä vaan demottiin co-op muotoa ja minulle tuli sellainen mielikuva, että ei tässä mitään yksinpeliä olekaan. Todellisuudessa tämä on täysin pelattava soolona ja onpa yksin pelaaville tarjolla lone wolf mod joka tuplaa hyökkäyksen aiheuttaman damagen ja puolittaa vihujen tuottaman damagen.
Lisäksi mukaan saa kolme pientä leijuvaa robottia jotka hieman ampuvat vihuja.

Noita modejahan on vaikka kuinka monta ja aluksi niitä voi ottaa vain yhden käyttöön. Kun tehtävistä saa kolme mitalia niin aukeaa toinen mod slotti ja 19 mitalin jälkeen kolmas. Jos henki lähtee niin nuo voi hajota. Lone wolf ei kuitenkaan hajoa koskaan.
Itse en lone wolfin lisäksi käyttänyt muita modeja kuin kahdessa tehtävässä. Noillahan saa esim boostattua aseiden vahinkoa, puolustusta tai vaikka korjaus itemeiden tehokkuutta. Ilmeisesti noissa on sitä isompi boosti prosentti mitä harvinaisempi modi.
Noitahan löytää tehtävistä piilotettuina ja tuon takia kannattaa esim jääplaneetalle ottaa edes yksi satsi tuli ammuksia messiin koska noita on laitettu jääseinien taakse.

Tässä on myös varia suit Samus amiibosta hyötyä sillä sitä käyttämällä saa tupla määrän ohjuksia messiin. Pakko myöntää, että ilman tuota olisin ollut muutaman kerran aika kusessa. Toki charge beam ajaa saman asian jos vaan osaa tähdätä. Minä en osaa :D
Lisäksi tuo amiibo avaa varia suit maalauksen mechiin joka antoi kivasti lisää metroid fiilistä.

Pituuttakin oli vähintään tarpeeksi. Ainoastaan yhtä tehtävää ja viimeistä bossia jouduin yrittämään kahdesti ja onnistuin kuluttamaan aikaa n.8 tuntia. Melkein kaikista tehtävistä tuli vain yksi mitali eli jos haluaa kaikista tehtävistä kerätä täydet kolme mitalia niin aikaa saa kyllä kulumaan.
Nyt tämä oli varsin hyvän pituinen eikä käynyt tylsäksi.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Jännä miten samoihin tunteihin itelläkin tuo läpipeluu meni! Itse kuitenkin pelasin alkupuolen enemmän itsekseni, mutta loppupuoliskon sitten enemmän verkossa. Pakko sanoa, että peli muuttuu reilusti hauskemmaksi, kun mukaan otti 1-3 muuta pelaajaa. Etenkin ne puolustustehtävät! Neljällä myös sai paremmin kerättyä noita mitaleita.

Mutta sopivan pituinen peli, ei kaiken sen ennakkohälinän arvoinen.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Mulle tuli myös tämä julkisuudessa vihatuin Metroid peli. Ihan ok välipala hampurilainen sitä oikeaa uutta Prime -sarjan osaa odotellessa. Tuo on aika totta, että liikkuessa peli ei ole niin sotkuisen näköinen, mitä kuvissa on ollut. Nintendo voisi jatkossa julkistaa uusia pelejä niin, että ensimmäiset trailerit ja kuvat eivät aiheuttaisi negatiivisiä tunteita.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Minä en ole saanut Blast Ball-moninpeliä toimimaan vielä(kään) verkossa, koska error codia (eri versioita) pukkaa jatkuvasti. Olin aikeissa hommata Federation Forcen, mutta en uskalla koska epäilen että samat error codet lävähtävät ruutuun. Peli kuin peli, aina on ongelmia nintendon nettipelien toimivuudessa.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Tuorein sonic boom vaikuttaa ihan kivalta.

[video=youtube;z0AylMqQlu4]http://www.youtube.com/watch?v=z0AylMqQlu4[/video]
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

2DS ja 3DS ovat saamassa vielä ihan hyvin pelejä. Tässä poimintoja Euroopan julkaisulistasta:

Nintendo, mukaanlukien Nintendon Euroopassa julkaisemat third party -pelit:
Pokémon Sun/Moon - 23/11/2016
Super Mario Maker - 02/12/2016
Poochy & Yoshi's Woolly World 03/02/2017
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King - Early 2017
Yo-kai Watch 2 - Spring 2017
Ever Oasis - 2017

Third partyt:
Runbow Pocket - 13AM Games
7th Dragon III Code: VFD - Deep Silver
Shin Megami Tensei IV: Apocalypse - Deep Silver
Harvest Moon: Skytree Village - Rising Star Games
Sega 3D Classics Collection - Sega of Europe
Punch Club - tiny Build Games
Lifespreed - Wee Man Studios
Corpse Party - XSEED Games

Täysi lista Eurogamerissa. Lisäksi Japanissa 2DS/3DS saavat yhä uusia pelijulkistuksia, joten näistäkin saattaa tulla uusia käännöksiä.
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

Dragon Quest VIII sai virallisen julkaisupäivän. Tammikuun 20. päivä. Uudistuksia PS2-versioon on ainakin muutama lisähahmo, taisteluiden nopeuttaminen ja photomoodi :)
 
Vastaus: 2DS:lle ja 3DS:lle tulevia pelejä

2DS:lle ja 3DS:lle tulee Japanissa mielenkiintoinen uusi "sosiaalinen RPG", Miitopia. Tässä japaninkielinen käsittämätön esittelyvideo:



Pelissä oma Mii-hahmo ja kaverit muodostavat RPG-seurueen, joka lähtee pelastamaan fantasiamaailmaa pahalta överilordilta. Fantasiamaailman Miit menettävät kasvonsa, ja ne palautetaan mätkimällä monsuja. Sankariseurue ei kuitenkaan välttämättä aina puhalla yhteen hiileen.

Peli lainaa vaikutteita ainakin Streetpass Mii Plaza -peleistä, erityisesti Streetpass Questista, mutta tämä on isompi ja monipuolisempi seikkailu, joka julkaistaan pelikasetilla. Japanissa peli julkaistaan joulukuussa, ja länsijulkaisua ei ole vielä millään tavalla mainittukaan, mutta tästä saattaisi tulla käännös vuoden 2017 puolella.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom