Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Assassin's Creed 3

Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Kertokaas nyt mistä se ottaa sen pistoolin käteen,kun olen alussa jossa pitää jotai tynnyreitä räjäyttää ,eikä tämä ota mistään pistoolia käteen .ei ole ikänä ollu pelin kanssa tällästä ongelmaa menee hermot!ps3 pelaan

Se ei ota sitä pistoolia ilman lukitusta. Eka lukitus ja sitte kolmio. Varmista että pisla on valittuna. asevalikko R2 ja sieltä oikealla tatilla valitset pistoolin.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Assassins Creed III: Suuri Pettyms!

Peli alkaa melko pitkällä, mun tapauksessa 8 tunnin tutoriaalilla. Connor papasta alkava peli, kävellään 2 metriä kohteeseen ja katsotaan cutsceneä, kävellään taas 2 metriä kohteeseen ja katsotaan cutsceneä.

Yritin kovasti tykätä pelistä, koko ajan odotin että kyllä tämä ehkä vielä lähtee käyntiin ja vetoaa mukaan, sitä ei kuitenkaan tapahtunut.

-Metsä ja avoin maailma, paikoin todella hienolta näyttävä peli alkoi tuntumaan kuitenkin todella tylsältä, juostaan 60km kohteeseen katsotaan cutsceneä, juostaan toiset 50km ja katsotaan toinen cutscene.

-Metsästykseen kyllästyin parin jäniksen jälkeen samantien, metsästys on aivan liian helppo ja aivan liian tylsä, siinä missä Red Dead Redemptionis/Skyrimis karhun hyökkääminen sai vetelät housuun, tässä tapauksessa se on sitä että ai karhu moro ja teurastetaan se kyseisellä "minipelillä" Tosi jännää!

-Oman bisneksen hoitaminen on tehty niin hankalaksi ja ubisoftin työntekijät eivät jaksaneet selittää miten omaa tilaa hoidetaan, muutaman kerran hevosvaunut lähetin johonki ja palkinnoksi sain huikeat 50 dollaria että kiitti siitä kuitenkin, tiedän joo että myöhemmin sinne tulee parempaa kamaa joka on arvokkaampaa mutta kyseisen tilan hoitaminen on niin tylsää touhua että ei edes jaksa panostaa siihen, valikot ym ovat niin sekavia että ei vois vähempää kiinostaa.

-Meritaistelut ovat hyvää vaihtelua ehkä tasan sen yhden kerran kun sitä kokeilee.

-Vaikka kuinka hienolta Boston ja New York näyttivätki, olivat ne kuitenki lähes identtisen näköisiä ehkä muutama kirkon torni hieman korkeampi, eikä muutenkaan kaupunkien arkkitehtuuri jaksanu paljon kiinnostaa tai ylipäänsä olla tai tehää mitään siellä, kaikki sivutehtävät ym olivat sitä saman toistoa.

-Siinä missä Assassin Creed II toi koko ajan eteen uusia asioita ja niitä WOW elämyksiä hienoilla vanhan aikaisilla korkeilla rakennuksilla ja temppeleillä ym, kaikki tämä oli poissa tässä uusimmassa versiossa, itse ainaki pidin aikaisemmissa Assassins Creed peleissä yhtenä ehkä hauskimmista asioista kiivetä korkean temppelin huipulle, välillä jopa pitkään miettien että miten ja mistä pitää kiivetä. Siinä sitten huipulle päästyään ihailla kaikkea sitä kauneutta mitä alhaalla on, toki olihan tässäkin ne parit kirkon tornit ja parit laivan mastot mutta eivät läheskää tuottaneet sitä sama kiipeilyn iloa.

Kaikki paikat kun on kerran kiipeily ylös, oli lähes kaikki kiipeily sitä samaa, missään vaihees ei tullut vastaan että pitää kiivetä jotenki eri tavalla. Samat laivan mastot ja puut ja kalliot oli sitä samaa.

-Suuresti hypetetty kanootti, kuva jossa Assassini istuu leppoisan näköisesti kanootissa soutaen pitkin järviä, kyseinen kuva ehkä herätti minussa suurimman hypen. Pelin vaa edetessä ja lopukis googlettamalla selvisi että kyseistä vehettä ei ole koko pelissä, tai on mutta ei sillä tee mitään eikä edes mitään virallista selitystä ole annettu miksi se poistettiin. Nyt kaikki pitkät joet tuntuvat ihan turhilta, mikäs ois sen hienompaa ajella pitkin jokia ja järviä kanootilla maisemia ihaillessa, kyseistä ongelmaa en ehkä olisi ottanut näin vakvasti mikäli kyseistä kanoottihype kuvaa olisi alunperinkään julkaistu.

-Tehtävät olivat todella tylsiä, saman toistoa/cutsceneä jotkut jopa todella ärsyttäviä tehtäviä, ehkä jotkut nauttii niistä takaa-ajo tehtävistä jossa sankari jää aina johonki seinään kiinni ja siinä toistat sen sitten 50 kertaa kun syy epäonnistumiseen on milloin mikäkin typerä syy.

Voisin vielä jatkaa vaikka kuinka pitkälle tätä listaa, mutta loppuarvio on kuitenkin se että tämä peli ei todellakaan ole lähellekään sarjan paras tuotos, tässä on yritetty olla Assassins Creed Freeroam peli, tämä ei kuitenkaan toimi freeroam pelinä eikä tämä toimi Assassins Creed pelinä vaikka kuinka yritin tykätä. Nykaikaan sijotetut tehtävät ovat olleet jokaisessa Assassins Creed pelissä, tässä kuitenkin tuntui että siihenki oli panostettu yhä enemmän ja kaikki nykymaailman desmondin mölötykset ja varsinkin loppukohtauksen mölötykset saivat minut vaan haukottelemaan ja kysymään peliltä että loppuukstää jo?

Lopputulos oli vaan se että noin 30h pelaamisen jälkeen, mikään tässä maailmassa ei jaksanut huvittaa ja peli tuli juostua läpi kiroillen. Eniten tässä ärsytti kuitenkin se, että todella hienolta näyttävä peli on pilattu tylsillä/ärsyttävillä tehtävillä, sekä saman toistuvia sivutehtäviä ei vaan jaksanut. Ihan hyvä yritys kuitenkin ja ihan ok peli, kuitenkaan tässä ei ole mitään uutta tai jännää.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Olen kyllä eri mieltä kanssasi, että AC3 olisi pettymys.

Samaa mieltä olen siitä, että peli alkaa hitaasti, mutta mielestäni jo pelkästään uuden päähahmon tuominen edellyttää vähän taustan valottamista, varsinkin, kun Connorin tausta on tässä tarinassa yksi pääteemoista.
- Pitkät 50km juoksulenkit voidaan helposti välttää kartan pikasiirtymisillä, tai valitsemalla hevospillin ja kutsumalla hevosen paikalle...
- Metsästys on juuri niin hauskaa, kuin siitä itse tekee.. jos tyytyy pelkkiin jänisten ja majavien puukottamiseen, ei siitä kovinkaan paljoa voi saada irti.
- Meritaistelut ovat omasta mielestä yksi parhaista osioista ja niitä tehtäviä olisi saanut olla lisääkin. Aarresaarien tutkiminenkin on mukavaa puuhaa.

- Samaa mieltä olen siitä, että Boston ja New York ovat tylsiä verrattuna vaikka Roomaan tai Venetsiaan. En kyllä mitään arkkitehtuurin riemuvoittoa odottanutkaan tässä pelissä, sillä Amerikan kaupungit ovat suhteellisen nuoria verrattuna Euroopan vastaaviin.
- Jotkut tehtävät ovat itseään toistavia, niin kuin edellisissäkin osissa ja varsinkin ajojahdit olivat tosiaan semi puuduttavia.

Omasta mielestäni tämä on tekniikaltaan paras Assassin's Creed, mutta ei ehkä tarinaltaan. Ezioon kerkesin jo samaistua paikoin, kun taas Connor on nyt mitä on.. Jäykkä, mutta hyväsydäminen. Kaikkea muuta kuin pettymys. IMO paras 3rd person seikkailu tänä vuonna.


Sitten on vielä kysymys. Onko kukaan onnistunut saada noita metsästys "muistoesineitä", että saisi esim. Susi emblemin multiplayeriin?
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Assassin's Creedistä puhutaan tuoreimmassa Gamers with Jobs -podcastissa, jossa peliä lähinnä haukutaan puolen tunnin ajan. Hauskinta oli se, että mä olen kaikesta ihan täsmälleen samaa mieltä. Paitsi siitä kohdasta jossa Justin McElroy sanoo että jos olisi arvostellut tämän pelin, olisi hän teurastanut sen.

Siis aivan tajuttoman buginen peli jossa sivutehtävät ovat kuollettavan tylsiä. Ja silti se jostain syystä vain on edelleenkin mun mielestä viiden tähden peli. Joskus pelissä on niin paljon hyvää ja kaunista että isotkin tekniset virheet voi antaa anteeksi. Ensimmäisessä AC:ssa se hyvä ja kaunis oli enimmäkseen lupausta paremmasta. AC3 lunastaa lupauksia vaikka huippu nähtiinkin Brotherhoodissa.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Haha. Pisti oikeen naurattamaan. Eli jaksossa 7 mennään ja nyt vasta hoksasin, että tuonne maanalaiseen bostoniin pääsee noiden valkoisten pikasiirtymispisteiden kautta! Täytyy sanoa, että eihän tuo nyt pelin parasta antia ole, puzzlet ja kiipeilyreitit suht helppoja jne. mutta helpottaa/nopeuttaa vähä hemmetin paljon tuota bostonissa liikkumista! (tyyliin eteläosasta suoraan pohjoisosaan jonku 10s odotuksella :D)

Sitten toinen minkä tajusin on, että nuo kerhojen haasteet näkee tuolta kartan sivuvalikoista! Aluksi oon kauheesti koittanu DNA-folderista niitä hakee. No nyt kun ne näkyy niin johan alko homma sluibaa. Jos joku nyt on ne kaikki jo suorittanu niin kuinka monta haastesettiä sieltä on odotettavissa? Itsellä meinaan metsästysseurasta ja rajaseudun miehistä menossa 1. setti ja siitä tappelijakerhosta setti numero 2.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Kiitos neuvosta!

Eip mittään.

Ehkä suurin virhe pelintekijöiltä on ollut olettamus, että pelaajat eivät osaisi / muistaisi miten pelissä liikutaan, koska peli pitää sinua kädestä kiinni jatkuvasti. Jos sinun tulee tehdä taakse päin
hyppy, peli ilmoittaa siitä joka ikinen kerta ruudulla erikseen jne.

Sitten taas näitä uusia ominaisuuksia ei neuvota juuri lainkaan, eikä niitä ole pakko myöskään koskaan käyttää. Monelle pelaajalle täälläkin tietyt asiat selviävät kohtuuttoman myöhään, kuten itsellenikin
esimerkiksi tuo kavereitten lähettäminen maailmalle selvisi vasta New Yorkin tunneleita raivatessani. Painoin sattumalta L2 pohjaan ja ihmettelin hetken, että mikäs valikko se tämä nyt olikaan. Sitten kun painoin
neliötä, niin sieltähän tämä Brotherhoodistakin jo tuttu lähettämiskartta aukeni.

Nopeastihan tuo kartta on raivattu, mutta olisi tätäkin nyt voinut vähän paremmin aukaista.

Tämän lisäksi en tiedä vieläkään, miten noita craft-hahmojen leveleitä saa upattua ? Tarviisin keräilytehtävään kaksi buttomia ja tuolta craft valikosta sen saisi, jos tuo juippi olisi level 2 ja eihän se tietenkään ole.


Jos joku nyt on ne kaikki jo suorittanu niin kuinka monta haastesettiä sieltä on odotettavissa?
Kerhojen haasteiden pituudesta ei ole itselläni tietoa, olen suunnilleen samassa vaiheessa niitten kanssa.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Tämän lisäksi en tiedä vieläkään, miten noita craft-hahmojen leveleitä saa upattua ? Tarviisin keräilytehtävään kaksi buttomia ja tuolta craft valikosta sen saisi, jos tuo juippi olisi level 2 ja eihän se tietenkään ole.


Tekemällä "kotitila tehtäviä" hahmot kehittyvät ja tekevät parempia esineitä!
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Tämän lisäksi en tiedä vieläkään, miten noita craft-hahmojen leveleitä saa upattua ? Tarviisin keräilytehtävään kaksi buttomia ja tuolta craft valikosta sen saisi, jos tuo juippi olisi level 2 ja eihän se tietenkään ole.

Hmm. olen tehnyt liki kaikki homestead-sivutehtävät. Pitääpä seuraavan kerran tarkistaa, olenko missannut jotain oleellista.
Kiitos kuitenkin vastauksesta.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Jokaisessa 3 haastesettiä

-varkaat
-tappelijat
-Metsästyskerho
-rajamiehet

Voi olla että noita oli lisääkin.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Jakso 7 takana ja vielä mennään 100% synkronaatiolla jokaisessa tehtävässä. Vaikka itse sanonkin niin aika ylpeä olen, koska onhan tuolla ollut muutama ''pahaa päänsärkyä aiheuttava'' tehtävä. Mm: Kun Connorin piti
Bostonissa räjäyttää kaksi laivaa, niin punatakit eivät saaneet huomata Connoria, kun tämä liikuskeli laivojen kannella. Päänvaivaa aiheuttikin se, että vaikka toisen laivan sai posautettua ja jäi kiinni toisella laivalla, niin koko homma alkoi aivan alusta!
Jakso 7 päättyi kyllä jännään paikkaan. Saas nähä kuin pojan käy ;)

Sen aikaa peli saa nimittäin pitää meikäläistä jännityksessä, että saan tehtyä taas nuo kaikki mahdolliset sivujutut. Ja niitähän nyt sitten piisaa, kun jaksossa 8
pääsee ensimmäistä kertaa New Yorkiin

Ja kiitos pöne. Ensimmäiset haastesetit eivät vielä olleet kauheen pahoja, mutta toiset setit tuo jo pienen haasteen.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Jakso 7 takana ja vielä mennään 100% synkronaatiolla jokaisessa tehtävässä. Vaikka itse sanonkin niin aika ylpeä olen, koska onhan tuolla ollut muutama ''pahaa päänsärkyä aiheuttava'' tehtävä. Mm: Kun Connorin piti
Bostonissa räjäyttää kaksi laivaa, niin punatakit eivät saaneet huomata Connoria, kun tämä liikuskeli laivojen kannella. Päänvaivaa aiheuttikin se, että vaikka toisen laivan sai posautettua ja jäi kiinni toisella laivalla, niin koko homma alkoi aivan alusta!
Hajos itelläki naama tohon tehtävään. D:
Vedin pari kertaa huomaamattomasti upseerin ylilaidan, mutta joka kerta sieltä juostiin muna tanassa paikalle mesoomaan ja eiku takas edelliseen checkpointtiin. Päätin sitten vaan rynniä huomaamattomasti sen ruutitynnyrin luo ja kaboom. Toisen laivan sai onneksi puhdistettua näppärästi mastosta jousipyssyllä ampuen ja viimesenä krenatööri ilmasalamurhaten ennen jysäystä, yksi jousipyssyllä ammuttu sotilas otti vauhtia kaatuessaan ja sinkoutui kohti taivasta hyvien naurujen saattelemana. Naama valu kuitenkin taas lattiaan, kun piti kiivetä sinne mastoon vaihtamaan lippua merkiksi onnistumisesta, sillä maston huipulla Connor otti harha-askeleen ja tuli alas takaperinvoltilla kantapään kautta kerien naama edellä kannelle... :D Onneksi siinä oli checkpointti, olis lentäny ohjain seinään jos olis pitäny koko puhdistusoperaatio tehdä uusiksi.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Hajos itelläki naama tohon tehtävään. D:
Vedin pari kertaa huomaamattomasti upseerin ylilaidan, mutta joka kerta sieltä juostiin muna tanassa paikalle mesoomaan ja eiku takas edelliseen checkpointtiin. Päätin sitten vaan rynniä huomaamattomasti sen ruutitynnyrin luo ja kaboom. Toisen laivan sai onneksi puhdistettua näppärästi mastosta jousipyssyllä ampuen ja viimesenä krenatööri ilmasalamurhaten ennen jysäystä, yksi jousipyssyllä ammuttu sotilas otti vauhtia kaatuessaan ja sinkoutui kohti taivasta hyvien naurujen saattelemana. Naama valu kuitenkin taas lattiaan, kun piti kiivetä sinne mastoon vaihtamaan lippua merkiksi onnistumisesta, sillä maston huipulla Connor otti harha-askeleen ja tuli alas takaperinvoltilla kantapään kautta kerien naama edellä kannelle... :D Onneksi siinä oli checkpointti, olis lentäny ohjain seinään jos olis pitäny koko puhdistusoperaatio tehdä uusiksi.

Oon sitte kyl varmaan vähä saamarin tyhmä kunnen jousta ymmärtäny käyttää :eek:

Itse mentiin PELKÄLLÄ PIILOTERÄLLÄ! Ja näin se onnistui:
Laiva, jossa ei ollut kutenööriä kannella, onnistui simppelisti vetämällä koko laivaa kiertävä punatakki alas veteen. Sitten kun toinen liikkuva punatakki käänsi taas selkänsä niin kannelle ja BOOM! Toinen laiva, jossa oli Kutenööri, yksi kaksikko seisomassa laivan nokassa, ja kolme yksikseen seisovaa/liikuskelevaa punatakkia meni näin: Laidalta murhaus ensiksi laivan keulassa yksikseen olevaan vartijaan ja toiseksi siihen joka liikkuu laidasta laitaan viistosti. Kolmas on laivan perässä seisoskeleva, jota kävin pistämässä selkään, kun hän seisoi paikallaan. Sitten kiipesin mastoon ja Kutenöörin kävellessä ''piiloon'' parin laatikon ja tynnyrin taakse, suoritin ilmasalamurhauksen. Viimeistelin hoitelemalla kaksikon laivan nokasta. Sitten räjäytys.
Tämä koko operaatio onnistui arviolta 6-8 epäonnistumisen jälkeen. Nyt täytyy pitää kantama-aseet mielessä!

Tajusin muuten, että tästä pelistä on otettu pois yksi parhaista ominaisuuksista ikinä! Nimittäin isojen kirveiden HEITTÄMINEN! Brotherhoodissa rakastin sitä kun se kirves lensi niin pitkälle ku silmä kantoi :D
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Tässä kolmosessa ei taida olla helapulloa ollenkaan että vois kulauttaa helat matsin aikana täyteen jos haluaa mennä rytinällä eteenpäin?
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Tässä kolmosessa ei taida olla helapulloa ollenkaan että vois kulauttaa helat matsin aikana täyteen jos haluaa mennä rytinällä eteenpäin?

Ei ole, mutta ei kyllä niitä tarvitakkaan. Jos Haluat mennä rytinällä eteen päin niin ei mene kauaa näppäinten opetteluun, että voit teurastaa kokonaisia kaupunkeja, jos siltä tuntuu.

Eli perusperiaate on, pidä ympyrä pohjassa. ympyä + neliöllä tapat kaikki perus viholliset hetkessä. Jos punanutuissa on seassa "pahempia vihollisia" siirry käyttämään
ympyrä + x. Jos joukossa on vielä näitäkin, jotka tämän vastustaa, käytä ympyrä + ympyrä. Hyökätä ei periaatteessa koskaan kannata, ennen kuin opit kaikki viholliset
ja oikean rytmittämisen.

Eli
ympyrä + neliö (+ neliö,neliö,neliö...) = tavan vihut
ympyrä + x (+ neliö,neliö,neliö...) = lähes loput pahemmat vihut
ympyrä + ympyrä ( + neliö, neliö,neliö...) = loput

Tämän lisäksi pidä komiossa savupommeja kaiken varalta, jos näyttää siltä, että health tippuu pahasti alle puolen. (kannattaa pitää aseena pientä ja nopeaa tikaria savupommin aikaan.
Maksimoit tappomäärät tällä tavalla)

Jo tällä pystyt menemään täysin silmittömästi eteen päin, mistä tahansa läpi (puhdistamaan fortit ym.), mutta vielä jos koulutat assasiineja ja sinulla on ne apuna L2:ssa, niin olet käytännössä
jumalamodessa. Itse en edes muista, milloin olen kuollut muuhun, kun harhahyppyyn korkealta.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Makia peli kyllä ollu. Nyt loppu tekstit pyörii taustalla ja varmaan jotain 30h peliaikaa takana. Kerhohaasteita vaille olen tehny kaiken mitä tähän mennessä on voinu tehä ja oon kyllä nauttinu. Ainut mikä on ollu p******stä on jahtaamistehtävät. Kun Connor raukka tarttuu sielä kapeilla kujilla joka paikkaan ja kaikkiin vääriin paikkoihin niin hermot on aika tiukalla. Vapaajuoksu kuviot tuntuu muuten toimivan aivan hyvin, kun saa vähänkään rauhaa niiden kanssa touhuta.

Upea "trilogian" päätös.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Kyllä veikkaan ettei tää sarja vielä mihinkää pääty. Pelasin eilen läpi ja kyllä tuli mieleen erilaisia mahdollisuuksia jatkolle (spoilereissa, ÄLÄ lue jos et ole vetänyt peliä läpi)

Nythän ongelmana on tod.näk maailmanlopun sijasta että Juno alkaa "riehumaan" tuola ja heidän (kuoliko Desmond? who knows) pitää löytää keino pysäyttää se. Ja jos kukaan muistaa, niin Shaun heitti Desmondille että "tämän päätyttyä haluatko kokeilla mennä animuksella first civiliationin aikaan" tai jotain vastaavaa. Löytyykö siis vastaus Junon pysäyttämiseksi niin kaukaa? Itehän en usko että peli voisi kokonaan olla ns. nykyaikaa tai sitten sitä "FC" "hypertulevaisuusmenneisyydessä" sillä peli menettäis tämän historia-peli leiman, mutta kyllähän Ubisoft tohon keksis repästä jonku juonen kans johonki tyylii 1800-luvun ranskaan tai johonki vastaavaa jollonka peli olis osittain jaettu eri aikoihin... Mutta kyllä ihan selvää ettei mihinkään lopu tämä sarja, joka kelpaa hyvin :)
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Olipas pettymys! Sivutehtävät ja metsästäminen ihan jees, mutta kuten tuolla ylhäällä joku sanoi niin helvetin helppohan noita loppujen lopuksi oli isompiakin otuksia tappaa, meni hieman maku kun niitä teurasti tarpeeksi! Silpomisesta oli tehty taas hieman vaikeampaa ainoastaan sen vuoksi kun kontrollit oli muutettu ja niiden totuttelussa meni hieman aikaa oppia. Uusista aseista ei kauheasti hyötyä ollut ainoastaan Narutika toi jotain uutta tohon aserintamaan. Jäljellä olis vielä sivujen keräilyt ja höyhenet, muuten peli pelattu. Boston ja New York olivat ihan hienon näkösiä, mutta siltikin pettymyksiä. Menee vähän muiden kommenttien toistamiseksi, mutta olisin odottanut jotain suurempaa trilogian päätöspelistä.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Aikamoisen hidas ja epäkiinnostava alku ja taistelusysteemi tuntuu Arkham Cityn jälkeen todella kankealta, mutta ehkä tämä tästä vielä.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Tänään sain itse yllättäen AC3:n käsiini, kun kaveri ilman erillistä pyyntöä lykkäsi teoksen lainaan. En ehtinyt aloitella tänään vielä juuri yhtään, mutta lyhyet ensivaikutelmat ovat enimmäkseen positiiviset. Revelations, joka oli mielestäni ihan kelvollinen, on vielä melko tuoreena mielessä ja siksi toivonkin, että kolmososa tuo maisemanvaihdoksen lisäksi paljon muutakin uutta, ettei liian vahvaa de ja vu:ta pääse syntymään. Kirjoittelen varmaan laajemmin, kunhan on muutama pelitunti takana.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3 [PS3/X360]

Jaahas. Benedict Arnold DLC ei sitten olekaan ilmainen, jos pelin osti PS Storesta (Classic Edition). prkl.

Eipä tuo DLC nyt kallis ole, mutta kuitenkin.
 
Ylös Bottom