Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Assassin's Creed 3

Vastaus: Assassin's Creed 3

Joo löytyi se. Tosin jouduin hakemaan sen pelin kaupassa, jotta löysin sen
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Varoitus! Tämä on minun mielipiteeni... kiitos!

Rakastin tuota lisäosaa se oli hyvin epic! Siinä oli niin hienoja kohtauksia...
niin... minusta kyllä oli hauskaa hirttää niitä sinitakkeja... VARSINKIN NIITÄ ***** JÄÄKÄREITÄ!
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Joo tulipahan sitten samantien kun sähköpostiin ilmesty viesti ubisoftilta, että redemption on tullut niin jäi punttiksella olo suunnitellusta 1½h:sta 1h:n :D Ja nyt ei kyllä pettymystä tuottanut!!

Uskomattoman, hienon, fiinin, jännittävän ja monia muitakin adjektiiveja voisin tähän änkeä, mutta sitten tämä muistuttaisi enemmän ehkä äidinkielen yo-esseetä kun spoileria :D . Tässä osassa oli sitä actionia ja paljon, vaikka tuo eläinvoima jonka Connor saa onkin hiukan ylivoimainen mutta ainakin omalla osalla se toi pientä mielenkiintoa. Omasta mielestäni tässä viimeisessä osassa tarvitsi käyttää päätään, että pääsi eteenpäin. Viimeinen kohtaus George Washingtonia vastaan oli aivan mahtava!! Tykkäsin muutenkin porttien sulkemis-tehtävän aikana siitä rähinän ja tappelun määrästä. Ei kyllä ollut yhtään pettymys! Jännimmäksi osoittautui kyllä se fakta, että Connor puhui Aquilassa ollessaan Robert Faulknerin kanssa Edward Kenwaysta. Ainakin itellä tämä herätti suurta mielenkiintoa, mitä AC IV: Black Flag tuo tullessaan. Kerta näissä lisäosissakin viittaillaan tulevan pelin päähahmoon, luulisi, että Black Flagin alussa saadaan loppu myös Connorin tarinalle?

Redemption poikkeaa kyllä paljon. Jos on jäänyt jaksot pelaamatta, suosittelen pelaamaan järjestyksessä. Itseasiassa en suosittele, VAADIN :mad:. Redemptionissa on se jokin, mikä mielestäni unohtui AC III:n story modesta. Mutta kyllä se näinkin miellyttää :)
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Olen kyllä suht samoilla linjoilla edellisten kanssa tämän pelin suhteen, josko en silti ihan yhtä pettynyt.

Edellinen AC, jota pelasin oli AC2, joka oli mielestäni tullessaan vuoden pelin veroinen esitys. AC3:n kohdalla näen, miten ollaan tähdätty kaikin puolin kunnianhimoisempaan, laajempaan, hienompaan ja vaikuttavampaan pelikokemukseen, mutta siinä prosessissa on tainnut vähän unohtua koko AC:n ydin.

Tosiaankin nuo kaupungit ovat aika geneerisen oloisia ja tylsiä verrattuna renesanssin ajan italiaan, eikä kaupunkien tutkiskelu ja kartoittaminen ole läheskään yhtä hauskaa. Yksi tärkeä elementti, joka teki AC2:ssa kaupunkien tutkiskelemisesta niin mielenkiintoista, oli tuo arkitehtuurillinen konkretian tunne, mitä muodostui kolutessa taidehistorian kirjasta opittuja lokaatioita ja rakennuksia läpi. Toisekseen tiuha ja monikerroksinen kaupunki-infrastruktuuri palveli tuota AC:in sisimmäistä olemusta, jossa näen jotenkin etäisesti linkin Prince of Persiaan - kiipeily. Bostonissa en jaksa edes lähteä kiipeilemään talojen katolle, koska paljon vaivattomampaa liikkua vain teitä pitkin.

Frontier on silmiä hivelevän kauniisti tehty ja pistää kerrassaan miettimään, mihin sitä tehokkaampaa rautaa tarvitaan, jos tällaista jälkeä saadaan aikaiseksi vanhalla teknologialla. Silti, tuo puissa kiipeily ei tuo sitä samaa fiilistä, mitä AC2:n kaupungeissa kiipeily ja frontier jää kaikessa kauneudessaan jotenkin hiukan sieluttomaksi.

Pelin yksi suurimmista ongelmista on kontrollit. En pysty tajuamaan sitä järjenjuoksua juoksu- ja kiipeilyfunktion samalle napille laittamisen takana. Niin monessa kiperässä tilanteessa, jossa pitäisi jahdata jotain henkilöä/juosta karkuun tms. tatin millimetrin väärään suuntaan painamisella saat Connorin juoksemaan ja kiipeilemään kaikkialle muualle, kuin suorinta pakoreittiä, pitkin ovenkarmeja, savupiippuja jne. Tämä aiheuttaa äärimmäistä turhautumista muuten hyvin suoritetun tehtävän kaatuessa siihen, että Connor lähtee poukkoilemaan idioottimaisesti pitkin seiniä, sen sijaan, että juoksisi ihan perinteisesti maata pitkin karkuun. Vastaavanlaisia nerd-rage kohtauksia ei olla vähään aikaan nähty, kun sain jonkun 30 yrityksen jälkeen viritettyä latingit punatakkien laivaan, ilman että kukaan huomaa minua, homman kaatuessa siihen, kun Connor säntääkin mastoa ylös sen sijaan, että hyppäisi laidan yli pois räjähtävästä laivasta.

Toinen juttu on kyykistymisnapin puuttuminen. Tuo stealthi ennaltamääritetyillä stealth-alueilla on kamalaa. Välillä koitat hiipiä punatakkien leiriin rämeikön kautta ja vahingossa kävelet alueelle, joka ei kuulukkaan tuohon stealth alueeseen ja Connor nousee idioottimaisesti seisomaan. Punatakkien huomattua ei voi enää kyykistyä takaisin pusikkoihin ja koittaa hiipiä karkuun, vaan Connor jää pojottamaan keskelle puskaa, kuin paska tikun nokkaan.

Muutenkin tuota immersiota siitä, että olet bad ass assassiini pilataan todella tehokkaasti sillä, että tuo stealthi on niin tuskallisen vaikeaa välillä. Tuntuu, että pärjäisin itse oikeassa elämässä paremmin, jos lähtisin johonkin hiippailemaan; ainakin voisin kyykistyä laatikon taakse piiloon. Liian monessa tilanteessa suora taistelu on paljon helpompi vaihtoehto, kuin stealthi, vaikka hommanhan pitäisi toimia nimenomaan toisin päin. Linnojen valloittaminen stealthilla on välillä tuskallisen vaikeaa, sen sijaan homma hoituu näppärästi, kun hyppäät vain aidan yli sisään ja pieksät kaikki, kuin Asterixissä konsanaan.

Myös tuo 100% synchronization-systeemi on raivostuttava. Tuo optional missioneden ryssiminen luo hyvin tehokkaasti kuvan siitä, että koko tehtävä meni reisille. Sen sijaan, että hoidat tehtävän tyylikkäästi ja selviät hengissä pois, pitää sinun tyyliin air assassinate jengiä tasaisella maalla ja muuta typerää. Onnistumisen fiilis pilataan hyvin tehokkaasti niillä pienillä ruutuun ilmestyvillä punaisilla rukseilla

Vielä Wii U versiosta sen verran, että käännös on tehty aika laiskasti. Gamepadille ei olla keksitty edes puoliksi fiksua käyttöä, vaikka itselleni tulee jatkuvasti hyviä käyttöideoita päähän peliä pelatessa. Homma on tehty niin laiskasti, ettei edes pause menuta voi navigoida kosketusnäytöllä. Lisäksi peli framerate putoilee välillä häiritsevän paljon, vaikka minua moiset asiat eivät yleensä edes hirveästi hetkauta. En usko, että tästä voi syyttää muuta, kuin laiskaa käännöstyötä.

Mutta...Silti kokonaisuudessaan AC3 on ollut semi-nautinnollinen pelikokemus, ja ehdottomasti sen 20€ arvoinen, mitä siitä maksoin. Pelissä on paljon hyvääkin, kuten silmiähivelevän kaunis grafiikka ja upeat lokaatiot, mielenkiintoinen ajanjakso, upeat ja eeppiset meritaistelut, hienoin metsä, mitä olen ikinä videopelissä nähnyt jne.

Tavallaan aika pelolla odottelen nelos-osaa. Vaikka periaatteessa nuo purjehdus-osiot tekivät minuun sen verran suuren vaikutuksen, että seuraavan osan settingi kyllä kiinnostaa, niin pahaa pelkään, että toi teema vie sarjaa vielä kauemmaksi AC:n juurilta ja pelin syvimmästä olemuksesta. Piraatti teema ei palvele Assasin's Creediä, eikä Assasin's Creed palvele piraattiteemaa. Olisi ollut paljon parempi ratkaisu tehdä ihan erikseen oma piraattipeli, joka olisi ihan äärimmäisen tervetullut, ja siirtää seuraava AC takaisin kaupunkeihin.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Assassin's Creed pelisarjassa on mielestäni ehdottomasti paras aikakausi ollut ACII:ssä ja AC:Bh:ssa koska nuo aikakaudet ovat aina kiinnostaneet minua. Oikeastaan revelations ja ACIII tuli ostettua Desmond juonen takia. En tiedä syytä mutta tuo piraattiteema ei vaan jostain syystä kiinnosta niin paljoa kuin aikaisemmat aikakaudet.
Kyllähän minua rupesi myös kiinnostamaan ottomaanien aikainen konstanttinopoli ja yhdyvaltojen historia kun pelasin kahta jälkimmäistä.

Toisekseen tiuha ja monikerroksinen kaupunki-infrastruktuuri palveli tuota AC:in sisimmäistä olemusta, jossa näen jotenkin etäisesti linkin Prince of Persiaan - kiipeily. Bostonissa en jaksa edes lähteä kiipeilemään talojen katolle, koska paljon vaivattomampaa liikkua vain teitä pitkin.

Tiesikö että alunperin Assassin's Creed -pelisarjan piti olla Prince Of Persia spin-off. Valitettavasti en pysty todistamaan väitettä mutta muistaakseeni viime vuonna youtubessa oli nyttemmin poistettu video joka oli Prince Of Persia: Assassins traileri.

Ja tuosta nimestä:
Kumpaan tuo Assassin nimi viittaa? Assassiiniin vai salamurhaajaan? Pelin suomennoksessa käytetään jälkimmäistä mutta ensimmäinen pelihän alkoi assassiineista. Olen nyt kuullut vähän kumpaakin termiä käytettävän.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Pystyykö tässä jotenkin päivittämään noita omia salamurhaajakokelaita? Osaan laittaa niitä tehtäviin ja siinä ne saavat xp:tä. Aina kun ne pääsee tason ylöspäin niin peli käskee mennä muokkaan niitä painamalla L2 ja neliö. En pääse sieltä kuitenkaan muuta kuin laittamaan niitä uusiin hommiin.

Saako niitä päivitettyä samalla tavalla yksityiskohtaisemmin kuten aiemmissa peleissä?
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

En jaksanut koko ketjua selata muitten kokemuksilta, mutta jaetaan nyt jotain omia.

Vasta tässä joku 6 tuntia peliä takana. Selvää kuitenkin on, ettei tosiaan ole sarjan parhaita pelejä. Eniten ehkä ärsyttää taistelun helppous, ei sen nyt noin helppoa tarvi olla. Ainakin tässä vaiheessa peliä sitä voi huoletta mätkiä montakymmentä äijää nurin. Odottelee vaan jokaisen vuorollaan hyökkäävän kimppuun, torjuu ja iskee vastaan. Aika kaukana ollaan tosiaan salamurhailusta, kun voi helposti pistää kylmäksi isonkin satsin vihuja. Uusin Hitman oli tältä osin huomattavasti parempi. Siinä ei älyttömästi huvittanut alkaa riehumaan, vaan halusi selvittää tehtävät mahdollisimman salassa. Toisekseen tuo ohjaus pistää tosiaan välissä ketuttamaan juuri tuosta syystä, että kiipeily ja juoksu on asetettu saman napin taakse. Juokse siinä pakoon sitten, kun yhtäkkiä Connor yrittää hyppiä seiniä vasten tai muuta typerää.

Lisäksi PS3:lla pelatessa ensimmäistä kertaa missään pelissä ärsyttää ruudunpäivityksen romahtelu. Välissä on kyllä semmoista matelua, että häiritsee ja pahasti.

Toivomuslistalla Black Flagiin on siis taistelutekniikan kehittäminen haastavampaan suuntaan sekä ruudunpäivityksen korjaaminen.
Itselleni riittäisi aivan hyvin PS4 Assassin's Creediltä graafisesti nykyinen taso hieman parannetuilla tekstuureilla, todella pitkällä piirtoetäisyydellä, Full hd (1080p) vähintään tasainen 30fps. Voipi olla, että jätän Black Flagin muutenkin odottelemaan läpipeluuta, kun joskus muutaman vuoden päästä itse hankin PS4. Alkaa olla jo vähän Assassin's Creed ähky. Eikä PS3:kaan ole ollut tässä taloudessa kuin vajaa 2 vuotta.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Nyt on kyl pari pähkinää purtavaksi!
Eli, pidin pelistä piiiitkän tauon läpipääsyn jälkeen ja nyt sitten alkaa se 100% metsästys ja hommaa piisaa.
Tässä olisi DNA folderissa ensimmäisenä nämä kerhot (siis metsästäjä, rajaseudun miehet, tappeluhomma ja varkaat).

Pari ongelmaa nyt alkuun:

1. Metsästyskerho näyttää siis 54% suoritetuksi. Kaikki kerhon haasteet olen jo suorittanut, mutta nyt pitäisi sitten löytää rajaseudulta metsästysmaja, mutta kartassa ei näy mitään. Miten siis löydän metsästysmajan ja pääsen aloittamaan varsinaiset kerhon tehtävät. Olen niistä osan jo suorittanut, sillä aikaisemmin kartalla on näkynyt merkki metsästysmajasta.

2. Rajaseudun miesten haasteisiin kuuluu yhtenä osana kuunnella kaikki Gorge Washingtonin keskustelut. Löysin Washingtonin New Yorkista, mutta äijän käppänä vaan haluu pelata petangia! Mistä näitä keskusteluja löytyy? Voitinkin jo Washingtonin kerran ja se ei toiminut...
 
DNA: sta menet Sequence 9 ja ensimmäinen osuus.

Kiitos tästä :)

1. Metsästyskerho näyttää siis 54% suoritetuksi. Kaikki kerhon haasteet olen jo suorittanut, mutta nyt pitäisi sitten löytää rajaseudulta metsästysmaja, mutta kartassa ei näy mitään. Miten siis löydän metsästysmajan ja pääsen aloittamaan varsinaiset kerhon tehtävät. Olen niistä osan jo suorittanut, sillä aikaisemmin kartalla on näkynyt merkki metsästysmajasta.

Tähän edittiä sen verran, että kokeilin heittää plegeen nettipiuhan kiinni ja peliin olikin tullut päivitys ja nyt näkyy merkit.
On meinaan vaan yks piuha mitä pitää vaihdella PC:stä PS3:seen ja toisin päin :D

Mitä tarkoittaa tämä rajaseudun miesten haaste?

Selvitä jokaisen rajaseudun kauppa-aseman
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Assassin's Creed 3

Noniin! Peli näyttää et 99% tahkottu! Aika hyvä fiilis!

Suorittamatta enää:
- Tavallisen miehen ensyklopedia. Se miten tämä suoritetaan niin kesti jonkin aikaa keksiä, mutta nyt ei puutu enää paljoa. Taitaa kolme kohtaa yhteensä uupua.
- Bostonin Pugilistien haasteista ainoastaan yksi. Pitää ostaa kaikki pelin aseet. Tulee tällä hetkellä maksamaan noin 47 000£. Rahaa tulee metsästyksestä ja salamurhaajien killan tehtävistä.
- 3 toimituspyyntöä. Katsoin netistä sen verran, että toimituspyyntöjä on pelissä 8 ja niistä olen 5 suorittanu, mutta silti näyttää 37% suoritettu vaikka pitäs mennä yli 50%??

Tällä mennään :)
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

- 3 toimituspyyntöä. Katsoin netistä sen verran, että toimituspyyntöjä on pelissä 8 ja niistä olen 5 suorittanu, mutta silti näyttää 37% suoritettu vaikka pitäs mennä yli 50%??
Tuohon kokonaisprosenttiin lasketaan myös kerätty materiaali. Yksittäinen toimituspyyntö on suoritettu vasta sitten kun oot vieny tavarat toimituspisteelle.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Tuohon kokonaisprosenttiin lasketaan myös kerätty materiaali. Yksittäinen toimituspyyntö on suoritettu vasta sitten kun oot vieny tavarat toimituspisteelle.

Juu sain 100% toimituspyynnöistä :)

Mutta se olikin sitten siinä! Tämä peli on suoritettu 100%!! Peliin kului aikaa yhteensä 44h 16min 17s. Aivan sairaan pitkä aika kun miettii, että kyseinen aika vietetty vain ja ainoastaan yksinpelin ääressä! Ubisoft on todellakin onnistunut kehittämään hyvän yksinpelin!

Eli jos moninpelaaminen ei oikeen nappaa niin tämän parissa saa aikaa kulumaan lähemmäs sen 50h jos pelin pelaa kunnolla :)

Kiitos Rautaristi kun jaksoi neuvoa.
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Kävin kaupan hyllyltä tänään töiden jälkeen nappaamassa pari PSN-korttia ja lähti kaikki tän pelin yksinpeli DLC:t lataukseen.

- Benedict Arnold
- The Hidden Secrets
- The Tyranny of King Washington, kaikki 3 episodia

Tuon Benedict Arnoldin jo pelasinkin. Pieni pettymyshän tuo sinänsä oli. DLC sisälsi 4 tehtävää, joista yhdessäkään ei tuota Arnoldia murhattu.

Netistä sen verran katsoin, että Hidden Secrets sisältää yhden temppelijuoksentelun, joka ei kyllä kauheesti nappaa, mutta muut tehtävät ovatkin sitten noita meritaisteluita ja niistä kyllä tykkään!

King Washington tulee varmasti olemaan mahtava! YouTuubista tiiraillut mm. nuo Wolf ja Eagle Power Trailerit ja voi pojat! :D
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Vasta nyt pääsin aloittamaan pääpeliä, ja voi pojat:

Tarinankerronnallisesti nerokasta laittaa pelaaja koluamaan pahiksien housuissa ensimmäiset kolme sekvenssiä. No okei sitten mennäänkin jo Star Warsin linjoille Connorin kylän tuhoamisessa, mutta kuitenkin loistava idea tuo pelin aloitus. Ja ne maisemat... uuh! Fanitukseni sarjaa kohtaan ehti jo hieman laskea pitkitettyjen Ezio-osien myötä, mutta nyt voinen antaa anteeksi jopa America fuck yeah -asenteen.

Black Flagia odotellessa .
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Tuli itsekin ostettua Pleikkarille tämä AC3: Washington Edition Prismasta kun mukavaan ~20€ hintaan tämän sain. :) Pelattavaa ainakin riittää kun tuon WE:n mukana tuli se Season Pass. Tällä hetkellä menen päätarinassa kolmannessa jaksossa...
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Tällä hetkellä menen päätarinassa kolmannessa jaksossa...

Nonni, nyt on vedetty pelin päätarina, The Tyranny Of King Washington ja The Hidden Secret Packin mukana tulleet kolme lisätehtävää läpi. :) Ja asiaan...

Itse tykkäsin kovasti tästä AC:sta, mun mielestä parhaimpia! Jotkut on haukkunut, jotkut on kehunut, ja minä kehun myös. Plussaa tulee ainakin siitä, että tämä AC tarjosi jotain uutta, mitä ei aiemmissa AC:ssa ole ollut. Metsästysjutut oli kiva lisä, sekä myös meriseikkailut. Aikakausikin oli itselleni oikein kiintoisa ja myös tarinasta tykkäsin, se pysyi kiinnostavana alusta loppuun. Niin ja Suomi-teksteistä plussaa!

The Tyranny Of King Washingtonista:

Tämä oli kyllä loistava lisä ja tässä mukana olleet kolme "supervoimaa" antoivat kyllä paljon uutta itse pelille, joten tykkäsin tästä kovasti. Tuli jotenkin "The Boss" -olo näitä käyttäessä. :cool: Okei, se Karhu oli ehkä vähän ylivoimanen, mutta kyllä sitä välillä vähän helpommallakin saa tappeluissa päästä. Tämäkin jaksoi siis kiinnostaa alusta loppuun, jos ei tarinalla, niin ainakin voimien avulla.

Jotkut on vähän moittinut tappelujen helppoutta, okei itsekin myönnän, että oli vähän helppoa välillä, mutta ei se niin haitannut. Joskus jäin ihan huvikseni tappelemaan vihujen kanssa, tuli vain aina niin kova olo, kun oli yksin mättänyt parikytä kaveria kuoliaaksi. ;)

Muttajoo, nyt tää peli menee ainakin vähäksi aikaa hyllyyn, kun pitää pari muuta peliä pelata pois alta, mutta sitten kun pitää keksiä jotain pelattavaa, niin tämä on kyllä helppo iskeä koneeseen ja alkaa suorittamaan vaikka niitä sivu-/lisätehtäviä. Tai jos ei niitä, niin voihan sitä ihan huvikseen seikkailla upeassa maailmassa, painia vihujen kanssa tai lähteä metälle hakemaan parit pupujussit...
 
Vastaus: Assassin's Creed 3

Itsekin tuli tuo Assassin's Creedin kolmas osa osteltua, ihan Washington Editionina, tai niin meikä ainakin luuli. Pelikotelon sisältä nimittäin löyty vain toi uplay passi, jolla pääsee pelaamaan moninpeliä, eikä niistä muista kannessa luvatuista herkuista ole tietoakaan! :mad:
Mietin tässä, että mitä pitäisi tehdä, ei nimittäin oo ennen tullut tarvittua valittaa mihinkään :eek: . Vai onko niin että ne on jo ps3 versiossa ihan levyllä eikä erikseen koodeina paperiliuskoilla? Kiitokset etukäteen!
 
Ylös Bottom