Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL12-liiga: Stanley Cup (kausi 5)

Vastaus: PS3 NHL12-liiga: Stanley Cup (kausi 5)

nimim. Tein sen viime kaudella Mifonia vastaan :D

Menit sitten manaamaan, kiitos! ;) Phoenix trillerin jälkeen 3-2 voitoin (0-1, 1-3, 1-0, 6-2, 5-2) jatkoon. Tiukkoja pelejä joissa molemmilla tais kaikissa jäädä alle 20 vedot.

Kovin "kakat housussa" - hetki Phoenixin osalta koettiin game 3 viimeisessä erässä. Kojooteilla oli pelin aikana ollu selkeesti enemmän paikkoja, mutta kun 1-0 asetelmissä lähettiin pelin vikaan erään tietäen, että häviöllä tiputaan.. Momentum vaihtu täysin eikä taidettu saada vetoakaan koko erässä. Sen sijaan omassa päädyssä riitti melskettä liiallisuuteen saakka. Parilla hyvällä torjunnalla, tuurilla ja pienellä hain evien jäätymisellä saatiin kuitenkin elintärkeä voitto kotiluolasta.

Kaks seuraava peliä oli tiukempia mitä numerot näyttää. Vastaiskuilla päästiin rokottamaan hyvällä prosentilla ja omassa päässä puolustus toimi kiitettävästi. Kiitokset vielä Matrimille peleistä! Aina tuntuu miestä vastaan nihkeältä pelit kun osaa ton maalin edustan sen verran hyvin tukkia. Kertoo myös lännen kovasta tasosta, mikään sarja ei oo ennakkoon taputeltu.

Phoenixin suurin sankari oli elävä seuralegenda ja kapteeni, Shane Doan. Mies iski 5 pelissä 4+2 ja nosti tasoaan esimerkillisesti silloin kun sitä joukkue eniten tarvitsi. Muita onnistujia oli Korpikoski 2+2 (voittomaali game 3 sarjan tärkein maali) ja ykkössentteri Vermette 2+3 tehoilla.

Oho :eek:, kova temppu! Mulla taitaa olla jotain manaustaitoja tosiaan :D. Onnittelut wekinholle ja terve menoa välieriin :)

Laitetaanpa omaakin näkemystä peleistä, ku kerran tarinan alotin jo kahen ekan pelin osalta :D

Game 3 @ Phoenix:
Kaikki paineet oli tosiaan kotijoukkueella ja se näkyi positiivisella tavalla Phoenixin pelissä. Prässi San Joseen päädyssä oli äärettömän kova ja kerta toisensa jälkeen SJ pakkien avaukset pomppivat karvaajien lavoista irtokiekoiksi, tai hyökkääjä prässättiin heti kiinni syötön vastaanoton jälkeen. Puolustustaistelua pidettiin päällä siis koko ensimmäinen erä. Toisessa erässä sitten kilahti, kun pakin avaus katkottiin pompun jälkeen ja Phoenixin pelaaja oli täysin yksin yhdellä syötöllä maalin edessä. 1-0 ja tästä lähti sitten pelin kuva vähän muuttumaankin. San Jose sai hieman enemmän otetta peliin ja Phoenix keskittyi enemmän oman alueen puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Kolmannessa erässä oltiin tosiaan pari kertaa erittäin lähellä tasoitusta, mutta vetojen laatu ei ollut tarpeeksi hyvää kuparisen rikkomiseen.

Phoenix - San Jose 1 - 0
Laukaukset Phoenixille 12 - 11

Game 4 @ San Jose
Ottelusarja edelleen katkolla San Joselle ja tähän peliin lähdettiin sillä mentaliteetilla että kotona katkastaan. Peli aaltoilikin huomattavasti 3. peliä enemmän ja tilanteita oli molemmissa päissä. Valitettavasti tämä aiheutti myös sen että Phoenix sai useampia nopeita hyökkäyksiä, missä oma paketti ei ollut vielä valmis alhaalla. Ei muistu ny tarkkaan, mutta taisi olla molemmat suorista hyökkäyksistä, kun ekan erän jälkeen Phoenix johti jo 2-0. Tämän jälkeen oli pelin kuva selvä. San Jose joutui avaamaan omaa peliään enemmän ja Phoenixin vastaiskut olivat murhaavia. Case closed...

San Jose - Phoenix 2 - 6
Laukaukset tasan 14 - 14

Game 7 @ Phoenix
Kuoleman peliin lähdettiinkin sitten täysin altavastaajana momentumin käännyttyä kettulaumalle. Mutta pelitaktiikka oli selvä, samalla mentiin mikä oli toiminu kaksi ensimmäistäkin peliä. Pahaksi onneksi avausmaali vain kapsahti Niemen taakse, kun maalivahti esitti maailmankuulun hyljepyörähdyksen ja potki kiekon omiin maaliin. Ensimmäisen maalin jälkeen Phoenix antoi hieman otetta vierasjoukkueelle ja peli lähti aaltoilemaan päädystä toiseen. Phoenix teki vielä 2-0 maalin ennen San Joseen viime hetken kavennusta ennen ensimmäistä erätaukoa. 2-1 tauolle siis ja peli oli vielä auki molemmille. Phoenix onnistui taas karkaamaan 3-1 johtoon ennen kuin San Josee jälleen kavensi pelin maalin eroon. Näissä 3-2 lukemissa sitten mentiinkin tovi ja San Jose pääsi pyörittämään rulettiaan ylivoimallakin, mikä oli harvinaista tähän pelisarjaan sillä molemmat joukkueet olivat toistaiseksi pystyneet välttämään turhan jäähyilyn. Maalia ei tosin saatu aikaan, vaikka muutama erittäin hyvä paikka pystyttiin järkkäämään. Lopun kaksi maalia 3. erän lopulla olivat vain kosmetiikkaa, kun San Joseen pelaajat suuntasivat katsettaan vain toista maalia kohti.

Phoenix - San Jose 5 - 2
Laukaukset Phoenixille 20 - 16

Siinä missä Niemi pystyi kolmessa ensimmäisessä pelissä pitämään joukkuetta pystyssä tukalilla hetkillä, ei enään toteutunut kahdessa viimeissä pelissä. Toki maalipakat olivat aivan eri luokkaakin, kun San Jose joutui avaamaan omaa peliään maalin tai kahden takaa-ajo asemassa. Avausmaalin merkitys näkyi taas näissäkin peleissä, sillä jokainen peli päättyi avausmaalin tekijän hyväksi.

Kiitokset wekinholle peleistä! Eilen oli vielä hyvä fiilis, mutta tänään vois tirpasta kännit :D

P.s. Miksan piikkiin ku meni luomaan itseluottamusta vastustajalle :(

Hyvää raporttia! Onnellinen loppukin tällä kertaa ;)

Joo eilen oli taas täällä päässä heikommat fiilikset pelien jälkeen :) Tiukkaa pelaamista tosiaan oli, huomaa etenkin siitä että avausmaali oli joka pelissä ratkaisevassa roolissa.

Kojootit nollaa tänään eurooppalaisten laulujen tahtiin :D ja jää odottelemaan vastustajaa seuraavaan pariin.

Näyttää siltä, että jos pelit menee ennakkoasetelmien mukaan niin vastustajaksi tulee aina niin rakas poffivastus Pair. 2 kertaa tiputti kaveria vastaan kai semeissä, joten ainakin siihen sarjaan löytyy hampaankolosta tunnetta.

Saatiin Vilberttonkin kanssa meidän sarja alulle.. Ja ei herranjestas millaisella pelillä se starttasi ! Ratkaisu saatiin vasta toisen jatkoerän lopussa, kun Vancouverin kaverit karkasivat 2vs1 hyökkäykseen Detroitin puolustajan hyökkäyspään jäätymisen seurauksena ( ei osunut kiekkoon siniviivalla -> 2vs1 ) , ja huonostihan siinä kävi Punasiipien kannalta.. Nucksit siis 2-3 jatkoaika voittoon !

Seuraava peli oli myös todella todella tasaista vääntöä , vaikka lopussa numerot repesivätkin aika pahasti. Myös useat loukkaantumiset aiheuttivat Detroitin GM:lle harmaita hiuksia , sillä remmistä tippui ottelun edetessä mm. Franzen ja Bertuzzi , mutta myös Zetterberg sai pienen kolhun..

Ensimäisessä erässä Nucksit saivat hankittua 2-0 johdon suhteellisen helposti, sillä molemmat maalit syntyivät veskarin avauksen jälkeisestä tilanteesta.. ( prkleen game 1 vei mun hermot mukanaan.. =D ) . Mutta ottelun toisessa erässä Detroit onnistui kampeamaan itsensä tasoihin. Kolmaskin erä alkoi tasaisissa merkeissä .. Mutta sitten Filppula nousee kiekon kanssa ylös oikee laitaa , ja tarjoilee toisella laidalla viilettäneelle , ykköskenttään nostetulle Clearylle loisto passin ja hän siirtää Detroitin 3-2 johtoon! Sen jälkeen Detroit lisäsi vettä myllyyn ja lopputulos oli lopulta 8-2 Punasiipien hyväksi :)

Tästä jatketaan joku toinen päivä.. Huikea alku sarjalle !

Olen mifoni tosiaan reissussa viikonlopun. Huomen illalla olen peleillä, jos haluat sarjan aloittaa. :)

Mihin aikoihin illalla? Mun puolesta voitaisiin aloitella vaikka joskus 18 aikoihin, aamulla aikainen herätys, niin ei enää mihinkään 23 aikoihin jaksa pelata. Maanantaina sitten sopii 17 eteenpäin.

Näyttää siltä, että jos pelit menee ennakkoasetelmien mukaan niin vastustajaksi tulee aina niin rakas poffivastus Pair.

Kiitoksia tästä, saa vähän ylimääräistä potkua peleihin:D. Pairin kanssa aika monta matsia pelattu ja lähes kaikki ovat päättyneet suuntaan tai toiseen yhden maalin erolla( Pair kyllä voitoissa niskan päällä ).

Täysin varma en ole ajasta vielä, mutta joko olen jo klo 18 kotona tai sitten viimeistään 21.00.

Joo pahoittelut "manauksesta" :D

Kojootit nollaa tänään eurooppalaisten laulujen tahtiin :D

Samaan "huviin" alentuu myös TJ kun vaimo sai ylipuhuttua (no on sentään tasku täynnä vetokuponkeja & pakkanen täynnä viinaa juomapeliä varten :D

Ensimäisessä erässä Nucksit saivat hankittua 2-0 johdon suhteellisen helposti, sillä molemmat maalit syntyivät veskarin avauksen jälkeisestä tilanteesta.. ( prkleen game 1 vei mun hermot mukanaan.. . Mutta ottelun toisessa erässä Detroit onnistui kampeamaan itsensä tasoihin. Kolmaskin erä alkoi tasaisissa merkeissä .. Mutta sitten Filppula nousee kiekon kanssa ylös oikee laitaa , ja tarjoilee toisella laidalla viilettäneelle , ykköskenttään nostetulle Clearylle loisto passin ja hän siirtää Detroitin 3-2 johtoon! Sen jälkeen Detroit lisäsi vettä myllyyn ja lopputulos oli lopulta 8-2 Punasiipien hyväksi

Enpä mitään muuta odottanutkaan, sähköä on selvästi ilmassa monessa poffisarjassa :)

Jos ensi kaudella pulaa pelaajista kun noita potkimisiakin ollut niin liittyisin mieluusti näin hyvin järjestettyyn ja hyvällä meiningillä vedettyyn liigaan mukaan. Tiedän että oon ajoissa mut varasijoille ilmottaisin itteni :). Pelit oon tähän asti hoitanut kunnialla liigoissa joissa pelaillut ja perseilemään en lähde, se on varma.
PSN: keeppurilli

Niin siinä sitten kävi että Montreal - Tampa Bay sarja päättyi jännittävän sarjan päätteeksi viidennessä pelissä Montrealille otteluvoitoin 3-2.

Kolmannen pelin mentyä Montrealille ja tilanteen ollessa 2-1 puski Tampa Bay voittoon huolimatta Canadiensien hurjasta hyökkäysmyllystä. Niinpä sen kuuluisan viidennen pelin jännitys oli käsin kosketeltava, mutta Montreal sai pidettyä syöttölinjat tukossa ja ahkera hyökkäys tuotti tulosta. (tekisi mieli kirjoittaa kattavammat pelitarinat mutta pelkään että en muista tarpeeksi yksityiskohtaisesti muita kuin viimeisintä. :eek:)

Tällä kertaa kuitenkin näin, kiitoksia paljon Moiskille peleistä, jännittävä sarja niinkuin playoffeissa kuuluukin! :)

Sanoin myös, että mikään sarja ei oo ennalta taputeltu :eek: "Manataan" siis täälläkin, oon yleensä altavastaajien puolella! ;)

Onnittelut liigatulokkaalle välieräpaikasta :)! Ei muuta kuin odottelemaan tulevaa vastustajaa ja Moiskille hyvää kesälomaa :)

Lisätty varapelaajiin ja parempi liian aikaisin kuin myöhässä :D. Tosiaan seuraava kausi alkaa lähes 100% varmasti vasta tuolla nhl 13 puolella joten syksymmällä sit katellaan että ketkä pääsee liigaan osallistumaan --> seurailehan tilannetta ;)

Minutkin voitaisiin lisätä tuonne varapelaajien listaan. Nyt on hiottu taktiikat kuntoon niin jos sitten tulisi muitakin kuin vain rangaistuslaukaus voittoja. Eihän sitä tiedä yhtään mitä tapahtuu kun NHL 13:meen toista vaihdetaan.

Tuli vähän ylimääräistä ohjelmaa, niin menee varmaan noin 19 ennenkuin ehdin linjoille. Jos luot sen liigan valmiiksi sillä aikaa?

Juu tulehan hetikun kerkiät, on itselläkin vähän muuta ohjelmaa vielä illanpäälle.

Boston jatkaa kautta, Rangers kaatui voitoin 3-1 (6-0, 3-4, 4-2, 9-1 ) Hyvän vastuksen antoi petteri varsinkin kahdessa ja kolmannessa matsissa jossa Lundqvist oli ilmiömäinen ja viimeistely oli väkevää. Toisessa matsissa rangers meni eka minuutilla 2-0 johtoon ja siinä vaiheessa sai Thomas lähteä vaihdon puolelle. Johto kesti aina kolmannen erän alkuun missä boston pääsi tasoihin kovan painostuksen jälkeen. 3 erää oli jäljellä 5min kun Bergeron pääsi runnomaan bostonin johtoon ja siinä vaiheessa näytti että voitto tulee ja sarjassa 2-0 johtoon. Rangers oli eri mieltä ja tasoitti pelin, kun minuutti oli kolmatta erää jäljellä ja näytti siltä, että jatkoaika kutsuu, mutta Rask oli eri mieltä ja sylki eteensä roikun viivalta mistä sitten sai rangers pelaaja lyötyä tyhjiin ja sarjan tasoihin 1-1.
Seuraava matsi bostonin kotona oli vaikeeta kotijoukkueelta mistä kuitenkin raavittiin 4-2 voitto. Neljännessä matsissa sitten Lundqvist murtui ja bostoni takoi rumat lukemat taululle ja jatkaa pytyn metsästystä. Huolissaan täytyy taas olla omasta playoff pelaamisesta :(
Kiitos vastustajalle.

Onnea Bahrainille välieräpaikasta :)! Ja PetteriFIN:lle hyvää kesää ja kylmiä oluita :cool:, syksyllä näissä merkeissä taas :)?