Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

WRC 3

Routa

Well-Known Member
Nimi: WRC 3
Kehittäjä: Milestone
Julkaisija: Black Bean Games
Julkaisu: Lokakuu 2012
Genre: Ajopeli
Alustat: PlayStation 3, Xbox 360 & PC
Moninpeli: Luultavasti
Demo: Ei tietoa
Kotisivut: -


Pelissä on käytössä uusi grafiikkamoottori, jonka pitäisi tehdä radoista ja autoista realistisempia. Radat onkin rakennettu uudelleen, ja kehittäjä Milestonen sanotaan hioneen pelin kaikkia osa-alueita virtaviivaisemman rallikokemuksen tuottamiseksi. Peli sisältää yli 50 WRC-tiimiä yhdessä oheissarjojen kanssa.

[video=youtube;ZeHGL06RYEs]http://www.youtube.com/watch?v=ZeHGL06RYEs[/video]

Näytä liitetiedosto 9458 Näytä liitetiedosto 9459 Näytä liitetiedosto 9460 Näytä liitetiedosto 9461 Näytä liitetiedosto 9462

Päätin nyt tehdä ketjun teaser trailerin kunniaksi, koska rallifaneja täältä tunnetusti löytyy. Itse odotan kyllä mielenkiinnolla. Ensimmäinen osa löytyy hyllystä, mutta kakkosen skippasin ihan suosiolla, kun ei mitään uutta juuri tarjonnut.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Itelläkin aikomus hankkia :) Millonkas tämä peli julkaistaan?
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Antaisivat nyt hyvänen aika olla. Vaikka puolustin voimakkaasti ykkösosaa, ni kakkonen on melko alkutekijöissä vieläkin ja makaa hyllyssä. Ei maistu ei sitten yhtään, ja vaikka tuo onkin tiiseri tai mikä onkaan niin silti mitään uutta ei odotettavissa.

Pitkälti aivan sama miltä tuo näyttää (olisihan sekin plussaa jo jos näyttäisi paremmalta), mutta tolle kaamealle uramoodille vois oikeesti jo alkaa jotain tekemään. Ei oikein nuo pinnalliset managerointi-hommat auttaneet kakkososaa yhtään pidemmälle. Moninpeli toimii ok, mutta pelaajat suht kortilla. Ja syystä.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Vaikuttaa ensimmäisen Teaserin ja kuvien perusteella huomattavasti paremmalta kuin edelliset versiot. Itsellänikin on hyllyssä tuo ensimmäinen versio, mutta toista en viitsinyt ostaa, koska ei vaikuttanut lähes ollenkaan erilaiselta kuin edeltäjänsä. Tämän voisi taas ostellakin, jo ek-pätkiä on saatu mukaan useampia kuin kaksi mallia per ralli..

Gameplayta odotellessa.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Gameplayta odotellessa.
No mitä nyt youtubesta pienen pätkän Gameplay-videota nähneenä voi todeta, niin sama ongelmahan tuolla edelleen näyttäisi olevan kuin sarjan aiemmissakin peleissä: auto näyttäisi "liitävän" tien päällä ilman minkäänlaista massan tunnetta. On se kumma, että PS2:lla ja yli 10 vuotta vanhoilla PC-ralleissakin päästiin parempaan fysiikan mallinnukseen kuin nykypolven WRC-ralleissa.

Mutta voihan kehitysaika kaiken muuttaa. Not. Kertokaa ihmeessä jos olen väärässä, hyvää, "virallista" rallia onkin odoteltu evolution studion nelosesta lähtien.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Jos mä jotain haluun,niin aidot pätkät.Laajavuorea,Mynnilää ja Ouninpohjaa odotellessa...
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Tosiaan yksi gameplay video Tubesta löytyy. Graaffisesti ainakin ollaan otettua iso askel eteenpäin.

[video=youtube;ywpTHnO5qe8]http://www.youtube.com/watch?v=ywpTHnO5qe8[/video]
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Sitten Italian taitoiset tekemään tästä referaattia. :)

Mutta taitaa itse peli jäädä hyllyyn, ei näköjään mitään uutta tämän taivaan alla.
 
Paljon, paljon kapeampia teitä näyttää olevan ja tuntuu et parempaan suuntaan ollaan menossa. Jossain ,ylös oli maininta et ratti tuntumaa parannettu. Ykkösen jälkeen tää vois olla harkittavissa oleva ostos.
 
Saisivat tuon pelistudion poijat pelailla vähän richard burnsia... Siinä jos meni täysiä ni alko jo oikeesti jännittää :D varsinki ratilla ja polkimilla. Iteltä löytyy kakkos osa hyllyn nurkista joten taitaa tämä jäädä kauppaan.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

No tuota Gameplayta taas katsoi, niin kyllä itku oli tulla varsinkin Ruotsin lumisissa maisemissa. Jotkut sorapätkät (Kypros?) näyttivät muutaman hetken ajan ihan ok (kun ei ollut kilometrin suoraa vaan serpentiiniä), mutta tämä lumimaisema.... Tiessä näytti olevan sulaa, jäätä, lunta, mutta kun mutkasta lähdettiin pedaali pohjassa, niin auto suorastaan liiti nollasta sataan alle kolmeen sekuntiin: tehon ja pidon määrä vaikutti huikealta! Siis ei jumal.... Vaikea näistä on innostua kun on joskus aikoinaan (90-luvulla) pelannut pc:llä kunnon rallipelejä jotka vielä tänäkin päivänä pistävät nämä viritelmät nurkkaan häpeämään. Joku mainitsi Richard Burnsinkin... Sekin riittää yhtenä esimerkkinä, mutta toinenkin löytyisi Mobil1 Rally Championshipin muodossa (mm. täyspitkät erikoiskokeet jopa 43km/ek ja jossa saattoi jopa renkaat sulaa alle ja auto jäädä ek:n varrelle. Siis keskeytys. Tai rajallinen huoltoaika ja rikkinäisellä turbolla matkaan, w00t).

Mutta onpahan karkkikuorrutus kunnossa lisenssin myötä. Tämä vaikuttaisi niin lupaavalta jos ei olisi ykköstä ja kakkosta kehittäjätiimin cv:ssä pilaamassa odotuksia. En tyrmää ennen kokeilua, mutta seisaaltani aplodeeraan jos onnistuvat loppukehityksessään saamaan mallinnuksen kohdalleen.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

RBR:ssä oli tosiaan virtuaalisen kuolemanpelko läsnä, kun vedettiin pedaali pohjassa ojia, puita ja sun muita kannon pätkiä vältellen. En tosin tiedä onko reilua aina verrata konsoliralleja kyseiseen peliin. On se sen verran hc ja suunniteltu ainoastaan rattiohjainta varten. RBR:stä saisi silti monet valmistajat imeä vaikutteita. Jotenkin tuntuu, ettei siellä ole ketään rallihenkistä kehittäjätiimiä näitä pelejä suunnittelemassa, vaan kunhan siellä joku täyttää tyhjää aukkoa markkinoilla.

Voi voi kun tuota videota Mobil 1 Rally Championshipista en olisi katsonut. On näemmä aika kullannut muistot ;) . Mutta siinä oli rallin peruselementit kunnossa.

Kyllähän se niin on, että nykyinen formaatti on vähän tylsä. Autot ovat liikaa toistensa kopioita, jopa alemmissa luokissa. Riittää vain että säätää tehoarvoja pienemmälle. Olisi hienoa jos joku tekisi F1-challenge 99-02 tyylisen rallipelin, jossa aloitettaisiin takavetojen viimeisiltä vuosilta edeten aina B-eran loppumiseen vuoteen 1986. Pelin aikana voitaisiin muistella kyseisen aikakauden rallilegendoja ja pikataipaleelle elämässään viimeiset kilometrinsä antaneita sankareita.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Paljon, paljon kapeampia teitä näyttää olevan ja tuntuu et parempaan suuntaan ollaan menossa. Jossain ,ylös oli maininta et ratti tuntumaa parannettu. Ykkösen jälkeen tää vois olla harkittavissa oleva ostos.

On kapeampia, mutta noista leveyksistä pitäisi vielä vetäistä kunnon siivu pois! Autot näyttää suorilla menevän taas ihan miten sattuu, mutta toivotaan että tuntumaa olisi jokatapauksessa parannettu.

Richard Burns pyörii toisinaan edelleen konsolissa ja on pienellä säädöllä jopa ihan ajettava peli myös microsoftin speed wheelillä :)
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Voi voi kun tuota videota Mobil 1 Rally Championshipista en olisi katsonut. On näemmä aika kullannut muistot ;) . Mutta siinä oli rallin peruselementit kunnossa.
Noh, peli on käytännössä viime vuosituhannelta, joten ehkä sille antaa jotain anteeksi graafisessa loistossaan, mutta peruselementit olivat nimenomaan kunnossa ja pelin asenne täyspitkiin erikoiskokeisiin ja mahdollisuus auton totaaliseen tuhoamiseen ajamalla ek:n aikana on nykyään täysin mahdotonta pelintekijöiden puolelta.

Mistä itse eniten tykkäsin Mobil1:ssä, oli sen autojen suht realistinen käyttäytyminen kiihdytettäessä (ei pitoa) ja massan tunne auton käyttäytymisessä (näistä luovuttiinkin sitten kätevästi myöhemmissä championship sarjan ralleissa) ja meno kokonaisuudessan ei todellakaan ollut mitään sellaista mitä WRC3:n gameplayt nyt näyttävät olevan: liitämällä kohti ääretöntä ja sen yli (näin kärjistäen).

edittiä: se on niin hilkulla että tästä kolmosesta olisi tulossa nappilaukaus että mielenkiinnolla odotetaan. Ei se paljoa säätämistä vaatisi.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Oi joi V-Rally 3, Rallysport Challenge:t ihania rallipelejä. Tiedän ettei mitään simulaatiohuippuja, mutta maittavia minulle. Varsinkin V-Rally 3:n tyylistä urakehitystä & autonkorjausta pätkien välissä olen toivonut pitkään nykyautopeleihin. mutta..

Kun minkä tahansa ajopelin kannessa lukee Kehittäjä: Milestone & Julkaisija: Black Bean Games kierrän kyhäelmän automaattisesti kaukaa. Toivon toki että WRC 3 yllättäisi positiivisesti.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Itse tykkäsin tämän nykyisen wrc sarjan ekasta osasta ja siitä tulikin täydet gamerscoret otettua. Nettipelikin oli parempaa mitä dirt 2:ssa tai 3:ssa sillä siinä ajettiin vain kelloa vastaan ja toisten haamutkin sai pois näkyvistä. Seuraava osa ei sitten enää kiinnostanut kun siinä oli melkein samat radat mitä ekassa. Tämä uusin vaikuttaa ainakin vielä ihan kiinnostavalta ja toivottavasti tulee demo ennen julkaisua.
 
Vastaus: WRC 3 [PS3/X360 Hype]

Näillä tyypeillä ei oo taitoa tehdä hyvää fysiikkaa, ja sama koskee Codemastersia. Mun mielestä ois tilausta realistiselle rallipelille, kuin myös F1 pelille. Ihan turha selittää että 10v ei pystyis ajamaan, jos noi osais tehdä niin varmasti tekisivät.
 
Ylös Bottom