Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Don't Starve: Console Edition

https://www.youtube.com/watch?v=MsWm_gWyk4s Mielestäni tässä on hyvä video ja tämä kaveri tekee joka 3 päivän (pelissä siis) pätkissä videot, eli videot ovat siis 26min kun päivä kestää sen 7min. Huomasin myöskin, että tuossa ei ole sitä hulluusmittaria? ja jäniksien jne tappaminen ilman ansoja jne on melko helppoa hiirellä, täytyy kokeilla seuraavalla kerralla myös konsolilla. itsellä vierähti tovi jos toinenkin kun katselin näitä eteenpäin ja antaa mielestäni hyviä vinkkejä peliin, itse pelasin ihan erityylillä, ja seuraavaksi koitan tämänkaltaista tyyliä. koska en selvinnyt kuin jotain 10päivää toisella yrittämällä ja sitten ei ollutkaan enään aikaa olla tv:n ääressä, koukkuunnuin kuitenkin peliin aika paljolti :)

Tuo video on suoraan sanoen legendaarisen vanha ja erittäin aikaisesta versiosta peliä...

Kylläpä on Adventure Mode hapokas... kaksi kertaa nyt heittänyt "The Game is Afoot"-tasoon ensimmäisenä joka alkaa talvesta. Heti on naama jäätymässä vaikka alussa saakin freebie villamyssyn ja kirottu mappi on muodoltaan sellainen että pelkästään kivien hakeminen fire pittiä varten vaatii melkoisia urheilusuorituksia.

No, toisella yrittämällä onnistuin taitelemaan niinkin pitkälle että oli day 8, fire pit, science machine ja croc pot pystyssä kaikesta huolimatta.

Ja eikös silloin mestoille tallustele Deerclops joka pistää kaiken räks :mad: ...eikä ilman possukypärää oikein luonnistu sen mätkiminen kun se tempoo niin että hiukset päästä.

Uudestaan...

Yay, eka Adventure Mappi (Game is Afoot, jälleen kerran) on paketissa. Kaikki vekottimen palat repussa ja kasa pre-build tavaroita valmiina. Helpotti kyllä sikana että tässä mapissa, vaikka aloittikin talvesta, oli sen jälkeen putkeen pelkkä kesä. Muuten olisi koko mapin koluamiseen mennyt ikä, terveys ja muuta semmoista.

Oli se silti melkoinen jobi kun ehkä 40% maastosta oli suota jossa paikalle pysähtynyt jamppa on kuollut jamppa :)

Tekniikaksi muodostui loppuen lopuksi vain pyöriä ja mapata alue pysähtymättä lainkaan. Yön tullen mainarin kypärä päähän ja matka jatkuu. Takaisin tukikohtaan 4-5 päivän välein täyttämään safkavarastot ja tyhjentämään saaliit.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Tuo video on suoraan sanoen legendaarisen vanha ja erittäin aikaisesta versiosta peliä...

Niimpä näyttääkin sanovan 3videossa, että aikainen alpha versio ja tuossahan ei ole sitä sanity mittaria. kuten esim tässä videossa missä ollaan 520+ päivässä (on sanityt jne jo tämän hepun videossa), mikä alkaa ilmeisesti tympimään jo kaveria kun ainut mitä tehdään on vain varautua talveen, päivät kun on kuitenkin lyhyitä ja kaikki täytyy ns tehdä täydellisesti, nopeastihan tuo näyttää käyvän hiirellä klikkaillessa ja myös tekee jonkun unikäärön millä saa nukuttua yön yli pelkäämättä kuolemaa. https://www.youtube.com/watch?v=eEGISgHWfLM
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Mistä voisi helpoiten löytää gearia? Olen koittanu kaivaa hautoja, mutta ei ole löytynyt. Tuota geariahan tarvitaan rakentaakseen Ice boxin, joka on erityisen tärkeä jos haluaa selvitä talvesta.
 
http://www.gamereactor.fi/uutiset/1...eign+of+Giants+-lis%E4ri%E4+Don%27t+Starveen/

"Don't Starve on yksi niitä pelejä, joita päivitetään ja laajennellaan säännöllisesti, ja nyt Klei Entertaiment heruttaa sen evoluution seuraavaa askelta."

No, päivitettiin ja laajennettiin se luvatut 6kk launchista. Sen jälkeen lupailtu on maksullista DLC:tä harvempaan tahtiin, ja tämä on sitten eka sellainen.

Mistä voisi helpoiten löytää gearia? Olen koittanu kaivaa hautoja, mutta ei ole löytynyt. Tuota geariahan tarvitaan rakentaakseen Ice boxin, joka on erityisen tärkeä jos haluaa selvitä talvesta.

Haudat, tai sitten mennä muiluttamaan chess biomen robottimonstereita. Niiden kanssa pitää vain olla varovainen - Bishopilla on ilkeä ranged attackki...

Ota viis possua mukaan :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Pakko toistaa paria muuta edellistä kirjoittajaa ja sanoa, että olin tosi ennakkoluuloinen tätä peliä kohtaan. Latasin tämän, koska pakko oli jotain peliä päästä pelaamaan jotta pääsee testaamaan uutta konsolia. Aikamoinen yllätys sitten oli, että jäinkin koukkuun. Aivan mahtava peli!

Jaetaanpa tässä viimeisin sattumus. Menin maan alle luolia tutkimaan ja keräilin jotain hehkuvia sieniä tajuamatta, että ne ovat ainoa valonlähde siellä ja tietenkin minut syötiin sitten pimeässä. En ehtinyt edes soihtua sytyttää. Ei se haitannut, koska olin aktivoinut respawnimestan leirini vierestä. Leirin vieressä oli myös possuja jotka suojasivat leiriä. Spawnasin ja possut olivatkin muuttuneet hmmm possususiksi?! Possut repivät minut kappaleiksi ja söivät taskussani olleet ruoat. Sen pituinen se. :D
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Kyllä tässä on outoa viehätystä. Eilen pääsin ekaa kertaa tyyppaamaan ja kahdeksan päivää hengissä on ennätys itselläni. En oikein osaa sanoa, että onko tuo aina alusta aloittaminen osa sitä viehätystä vai ärsyttävää? No, tarvii mutustella tätä peliä hieman enemmän, nyt tuntuu, että joka kerralla hoksaa tuosta maailmasta hieman enemmän. Kyllä tämän parissa ainakin muutama ilta vierähtää.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Ihan pikkasta huijausvinkkiä pukkaa... Näitä harvemmin peleissä harrastan, mutta aloitettuani neljännen kerran 20 päivää selvittyäni, piti miettiä et miten tähän peliin saa jotenkin syvyyttä. Ei enää inspannut aloittaa hommaa alusta.

Ja huijausvinkki luonnollisesti spoilerin taakse
Eli kun pääset päivän loppuun ja homma näyttää hyvältä, paina options-painikkeella valikko auki. Laita sitten quit&save. Sitten lataa peli ja jatka peliä. Kun kuolema tulee/näyttää enemmän kuin todennäköiseltä, paina PS-painike heti pohjaan että laite menee siniseen valikkoon. Sitten valitse "sulje sovellus". Käynnistä peli uudelleen ja jatkat edellisestä tallennuksesta. Tossa hommassa pitää sitten olla sorminäppäryys kunnossa (eikä käsittääkseni toimi luolissa?)

Vähän on huijaamista, mutta Noh... Parempi peli näin, sillä tohon hommaan saa jotakin syvyyttä ja etenemisen tunnetta.


Ehh...

Menee vähän pointti pelistä jonka tarkoitus on olla peli jota opitaan pelaamalla pelaamaan.
Pelissä on myös Touch Stone ja sen kun aktivoi niin kun kuolet hahmosi syntyy tähän paikkaan, tosin ilman varusteita.
Myöhemmin pystyy myös tekemään Meat Effigy - vekottimen joka pelastaa kuolemiselta ja sitten on vielä joku amulettikin.

Joten eiköhän vaan kannata opetella pelaan eikä kikkailla vuoden 97 - taktiikalla missä kone sammutetaan lennosta kun homma menee ketuiks.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Täysin vältettävissä olevia kuolemia.

Älä tappele houndien kanssa omassa basessa.
Älä hakkaa puita puolessa healthissa tai jos hakkaat, pidä possukypärä päässä ettei henki lähde jos joku lyö.

Koko juju on siinä että joudut koko ajan taktikoimaan ja harkitsemaan miten selvitä hengissä. Intensiteetti on ihan omalla tasolla kun resursseista on pulaa, healthi on vajaa ja maasto on ankaraa ja pitää "kaivaa itsensä pinnalle" niin että meno on suhteellisen turvallista.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Väärin pelattu peli!

Ei, en osaa pelata. Ehkä tuo homma nimenomaisesti on huijaamista ja auttaa pelissä eteenpäin niiden "sudenkuoppien" yli. Ei tuossa pelissä nyt niin logiikka aina päätä huimaa ja monella menee vatutuskerroin.

Esimerkkejä:
esim. Sudet muuttuvat KESKEN pelin palaviksi. Koko oma linnoitus palaa ja itemssit myös. Hiton inspiroivaa... Hakkaat puita, viereen spawnaa treeguard. Eka isku = dead meat (jos helat aika alhaalla).

Pelissä iso osa on vaan ihan pöhköjä äkkikuolemia, ja niitä riittää. Jos on lehmän hermot, voi veivata talven ja yön pitkäksi, tuplasudet yms. Mitä nyt haluaakaan. Tää nyt vaan oli niille vinkki, joilla alkaa usko loppua (ja peli jäisi pelaamatta) sen sadannen äkkikuoleman kohdalla. Pointti pelaamisessa on EHKÄ se, että se on kivaa. Ainakin itse yritän tehdä vapaa-ajalla juttuja, jotka ovat hauskoja.

Komppaan, itellä on valitettavasti jääny tämäkin peli nyt vähemmälle kun ei todellakaan inspiroi aloittaa alusta aina jonkun typerän äkkikuoleman takia. Toisaalta, jos miettii tätä peliä vähän enemmän, mitä tämä tarjoaa sen ensimmäisen selvityn talven jälkeen? Ei oikeastaan mitään, sitten se on vain sitä että juokset paikasta toiseen ja yrität saada kasaan ne samat ruoat mitä aiemmin ja samat lämpöset vaatteet jotta selviät seuraavasta talvesta. Äkkiä toi on nähty, ja toi on vaan mun mielipide, kenenkään ei tarvi vetää käpyä nenään jos vähä kritisoin peliä.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Eilen hurahti 5 tuntia pelin parissa! Ja onnistuin viimeinkin selviämään ensimmäisestä talvesta! Oli aikamoinen helpotus kun näki kevään ensimmäisten kukkasten kasvavan maasta.

En silti vieläkään ole onnistunut löytämään gearia Ice boxia varten. hautoja on alueella todella vähän, niistäkin muutamasta löytyy vain kummituksia tai muuta roinaa. No, ei auta kuin jatkaa etsimistä.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Kun on oppinut selviämään talvista, sitten on jäljellä Adventure Mode, jossa on viisi erilaista haastavaa maailmaa pelata läpi. Esim. King of Winter alkaa hapokkaasti suoraan talvesta (tosin saat alussa "ilmaisen" villamyssyn ja heat stonen, mutta silti aika pahan heittää)... ja näissä pitää sitten kerätä se The Thing ja sen palasten avulla siirtyä aina seuraavaan maailmaan.

On survival-moden ässällekin varsin haastavaa menoa kun peli heittä uusia kierrepalloja joka maailmassa hieman erikoisella pelitilanteella. Varsinkin viides maailma on todella kova luu...
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Kun on oppinut selviämään talvista, sitten on jäljellä Adventure Mode, jossa on viisi erilaista haastavaa maailmaa pelata läpi. Esim. King of Winter alkaa hapokkaasti suoraan talvesta (tosin saat alussa "ilmaisen" villamyssyn ja heat stonen, mutta silti aika pahan heittää)... ja näissä pitää sitten kerätä se The Thing ja sen palasten avulla siirtyä aina seuraavaan maailmaan.

On survival-moden ässällekin varsin haastavaa menoa kun peli heittä uusia kierrepalloja joka maailmassa hieman erikoisella pelitilanteella. Varsinkin viides maailma on todella kova luu...

Adventure mode kulostaa....hmm...haasteelliselta ;)

Alla hyvin selostettua videota siitä, miten homma hoituu:

[video=youtube_share;-H3uZBFdC_g]http://youtu.be/-H3uZBFdC_g[/video]
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Meinaa talvi aina koitua kohtaloksi vaikka kuinka uurastaa ennen talvea. Hauskinta tässä on se että yleensä kun Wilson illa kasvattaa kesän partaa ja talvi on jo ovella tuppaan kuolemaan jollakin tyhmällä tavalla ja respawn ja parta veks :) kaiken kaikkiaan koukuttava peli jossa Kokoajan oppinut lisää ja lisää. Mitkäs on porukoiden suosikki hahmot? Itselläni unlock vasta robottiin asti mutta suosikiksi ovat nousseet Wendy ja Wilson.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Pelitallennus on siinä vaiheessa, että muutaman päivän päästä alkaa talvi. Antakaas te talvesta selvinneet muutama vinkki:

-mitä pitää tehdä ennen talvea?

-mitä pitää tehdä talvella?

Itselläni on jo crocpot valmiina, mutta vielä on hakusessa mitä ruoka-aineksia kannattaa keskenään sekoitella. Talvihattua en ole saanut tehtyä, kun karvaturreja ei löydy mistään. Ja ilmeisesti jokin partaveitsi pitäisi olla tehtynä?

Miten talvella saa sanityn pidettyä korkealla, koska kukkia ei kai pysty silloin keräämään?
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Pelitallennus on siinä vaiheessa, että muutaman päivän päästä alkaa talvi. Antakaas te talvesta selvinneet muutama vinkki:

-mitä pitää tehdä ennen talvea?

-mitä pitää tehdä talvella?

Itselläni on jo crocpot valmiina, mutta vielä on hakusessa mitä ruoka-aineksia kannattaa keskenään sekoitella. Talvihattua en ole saanut tehtyä, kun karvaturreja ei löydy mistään. Ja ilmeisesti jokin partaveitsi pitäisi olla tehtynä?

Miten talvella saa sanityn pidettyä korkealla, koska kukkia ei kai pysty silloin keräämään?
Ite pääsin eilen ensimmäistä kertaa talveen ja lopetettaessa oli päivä 49 menossa. Talven läpi pääsin jänisansoilla ja puut leirin vieressä. Pipo päässä pakkasella ja teltta pystyssä. Nyt sitte ihmetellään että mitä sitten tekis. Kevään tulo oli kyllä juhlavaa aikaa. Lämpömittari kun alkoi pysymään lussalla ja maa sulaa niin kyllä se vain osallaan helpottaa.

EDIT mulla tosin kävi satumainen tuuri ja löysin luurangolta tuon pipon, sitte vaan sewing kit että voi pipoa korjata jos meinaa loppua kesken.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Ite pääsin eilen ensimmäistä kertaa talveen ja lopetettaessa oli päivä 49 menossa. Talven läpi pääsin jänisansoilla ja puut leirin vieressä. Pipo päässä pakkasella ja teltta pystyssä. Nyt sitte ihmetellään että mitä sitten tekis. Kevään tulo oli kyllä juhlavaa aikaa. Lämpömittari kun alkoi pysymään lussalla ja maa sulaa niin kyllä se vain osallaan helpottaa.

EDIT mulla tosin kävi satumainen tuuri ja löysin luurangolta tuon pipon, sitte vaan sewing kit että voi pipoa korjata jos meinaa loppua kesken.

Eikös noilla korvasuojilla pärjää ihan hyvin. Tekee niitä pari niin eiköhän se siitä.
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Pelitallennus on siinä vaiheessa, että muutaman päivän päästä alkaa talvi. Antakaas te talvesta selvinneet muutama vinkki:

-mitä pitää tehdä ennen talvea?

-mitä pitää tehdä talvella?

Itselläni on jo crocpot valmiina, mutta vielä on hakusessa mitä ruoka-aineksia kannattaa keskenään sekoitella. Talvihattua en ole saanut tehtyä, kun karvaturreja ei löydy mistään. Ja ilmeisesti jokin partaveitsi pitäisi olla tehtynä?

Miten talvella saa sanityn pidettyä korkealla, koska kukkia ei kai pysty silloin keräämään?

Tee korvasuojukset. Pari elävää pupua ja olikohan risu. Se + heatstone riittää oikein hyvin.

Kaipa jos on näin vähän aikaa jäljellä, on liian myöhäistä rakennella mehiläispesiä ("hunajavarasto") joten pupuansoilla ja hämäreiden lahtaamisella (monster meat) varmaan kannattaa mennä. Jos on possutaloja lähellä niin monster meattia voi "konvertoida" antamalla 4 palaa possulle ja sitten lahtaamalla kun se muuttuu werepigiks :D

Toinen hyvä tapa monster meat konversioon on kasata lintuhäkki ja syöttää paistetut tai kuivatut monster meatit niin saa tilalle munia.

2-4 kuivausräkkiä on hyvä olla että ylimääräiset lihat voi kuivata jerkyiksi.

Teltta on hyvä tapa recoverata sanityt mutta vaatii että safkaa on riittämiin.

jos käy pahasti ruoka vähiin ja asustelet lähellä beefaloita, mene pistämään beefalolauman ympärille hirveä läjä puuntaimia ja sitten yöllä kun ovat nukkumassa niin tuikkaa puut tuleen ja käy sitten keräämässä pihvit pois :D
 
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

PS4-versio saa tällä viikolla v1.01-päivityksen, joka korjaa bugeja ja lisää mm. paremman automaattitallennuksen.

Improvements:
- New HUD Size Settings: We've now added a "HUD Size" option to the Settings screen to allow the player to increase or decrease the size of the HUD and in-game text to improve the readability when playing on smaller displays.
- Auto Save Improved: We have changed the Auto Save feature so that it will now automatically save the game after every full day in Gameplay. We have added an option to Settings to allow the player to toggle the daily auto save on and off.
- Better Rock Lobster A.I.: Rock Lobster followers will now function properly when travelling between the surface and the caves.

Fixes:
- Addressed rare crashes related to attempting actions on world objects while they are being lit on fire, and certain rare creatures being spawned into the world.
- Addressed issues with part of Mini-Map disappearing or displaying wrongly under certain circumstances.
- Fixed an issue with resurrection after dying in the ruins and descending back into them.
- The Wes unlockable character will now spawn correctly in Adventure mode.

Lähde: Klei Entertainment
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Don't Starve: Console Edition

Jospa vihdoin näkis Vitan ruudultakin jotain. :) tämä on nimittäin mitä parhainta viihdettä juuri Vitan kanssa.
 
Ylös Bottom