Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Vastaus: PlayStation VR-pelit

Muutaman arvostelun katsoneena vaikuttaa huonolta porttaukselta graafisesti, ei liene juurikaan antialiasointia ja ei ilmeisesti pro tukeakaan joten palikkaa näkyvissä huolimatta siitä että on hyvin yksinkertaiset ympäristöt.

Huikea peli, itseäni ei ainakaan pistänyt silmään grafiikan laatu. Varmaankin johtuu siitä että pelatessa huomio on keskittynyt punaisiin hemmoihin. Sivusta seuraamalla grafiikat voi varmasti ottaa silmään.
 
Täytyy kehua pinball fx2 season passia joka on nyt tarjouksessakin. Flipperi toimii todella hyvin VR:llä, suurinpana negatiivisena on minusta pelien pituus, pallo on helpompi pitää kentällä kun oikeissa flippereissä ja siksi oelit kestävät aivan turhan kauan. Siltikkin 12€ arvoinen helposti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Superhot VR:ää pelailtu vähän ja valitettavasti on pakko olla esim. tämän arvostelun kanssa samaa mieltä.
Aivan parasta ikinä kun kaikki toimii, mutta kamalan raivostuttavaa kun träkkäys ei toimi sataprosenttisesti.

I feel like every gamer should find a way to play SUPERHOT VR, but they should really look to play the Rift or Vive versions if they can. While it still provided some of the coolest moments I’ve ever experienced in a game on PlayStation VR, it also provided some of the most frustrating ones. It’s truly a masterpiece that is marred by being on a platform that just isn’t technically up to the task. It’s a showcase of not only what is so great about virtual reality, but also how it’s still a piece of technology that isn’t quite all there yet.

Read more at http://www.playstationlifestyle.net/2017/07/21/superhot-vr-review-prove-ps4/#sUbEF8EhEBdscM0g.99


 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Onko tietoa milloin seuraava dlc tulee Resident Evil seiskaan. Rupesin pelaamaan eri vaikeus tasolla peliä uudestaan läpi. Ihan hyvin säikyttelee edelleen kun ei kaikkea edellis kierrokselta muista, mutta ei kuitenkaan samaa " pelkoa " ole pelaamisessa kun kuitenkin tutut ympyrät missä taas toikkaroidaan. Uudet kuviot olisi tervetulleita :)
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Laitetaas järjestykseen 3 parasta ja huonointa VR-peliä joita itse olen kokeillut

Parhaat:

1. Resident Evil 7: Loistava peli kaikenkaikkeaan ja vaikka tiedät ettei mitään voi tapahtua niin silti kuumotti kävellä kun tiesi että jokin voi hypätä silmille missä vaiheessa tahansa.

2. Rush of Blood (Until Dawn): hyvää ajanvietettä ja perusräiskintää jump-scareilla täytettynä.

3. Dying Reborn: Perus pulmanratkaisuja kauhuteemalla, suosittelen jos kiinnostaa pulmapelit.

Erityismaininnat: Battlefront VR mission, Batman Arkham VR.

Huonoimmat:

1. Rollercoaster Dreams: Alkuun oli ihan hienoa päästä testailemaan muiden huvipuistoja mutta joissain laitteissa tulee oikeasti paha olo.

2. Robinson: Melkein sama kuin edeltävässä. Aluksi tuntui hyvältä mutta se pyöriminen samoissa paikoissa etsiskellessä on aika turhauttavaa.

3.Here They Lie: Sekava tarina, ympäristö on välillä aika suttuista ja loppujen lopuksi todella tylsä.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Jonkin verran on tullut striimejä seurailtua ja alan pikkuhiljaa innostumaan pelistä kovastikin. Vaikuttaa kyllä todella hyvältä! En ole vielä uskaltanut ostoa tehdä, sillä ensin haluaisin suomiseuraa tähän järjesteltyä, ja olenkin pleikan puolella yrittänyt yhteisöistä ja kaverilistalta löytää seuraa. Yksi kaveri on jo löytynyt, vielä toivoisin ainakin yhtä lisää. Jos/kun olen päässyt peliä testaamaan voin tulla kertomaan pelistä lisää.

Pahoittelut pienestä off-topicista, mutta jos seuraa tähän kaipaa pleikalle, ei muuta ku ystäväkutsua! PSN: Anttehoo

Tämähän on cross-platform-peli, joten PC- ja PSVR-pelaajat voivat pelata keskenään, mutta en tiedä onnistuuko pelikutsujen lähetys kuinka näiden välillä.

Joko olet pelin hankkinut? Itse myös mietin, että kannattaako hankkia mutta mieli kyllä tekisi päästä pelaamaan suomiporukalla tätä. Kaveri osti Riftin kamppeet muttei ole vielä saanut ja aikoi myös ostaa tämän pelin. Tämähän on tosiaan peli jota voi pelata yhdessä alustasta riippumatta!
 
Omani paremmuus/elämysjärjestyksessä:
1. Resident evil 7
2. Rush of blood
3. Thumper
4. Bound
5. Dirt Rally
6. Rez
7. Pinball fx2
8. Hyper void
9. Battlezone
10. Mervils


Kaikki nämä mielestäni hyviä. Superhottia ja farsidea en omista.
Suurimmat pettymykset:
- Rigs (huono olo, pelaajien vähäinen määrä onlinessa)
- Robinson (huono olo)
- Here they lie (lievä huono olo ja kehno peli)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Kyllähän RE7 on "objektiivisesti" mitattuna ihan ylivoimainen ykkönen PSVR-katalogissa. Täyspitkä AAA-tason peli, näyttää hämmentävän hyvältä myös VR-versiona ja aivan erilainen kauhukokemus kypärä päässä kuin mikään aikaisemmin. Harmi vain, että meikäläinen ei jänishousuna tällaista pysty keski-iän lähestyessäkään kovin montaa minuuttia pysty pelaamaan :D

Superhot VR on kaikesta valituksestani huolimatta kyllä paras PSVR-pelini, mitä nyt kameran ja Move-kapuloiden ajoittainen sopimattomuus tehtäväänsä välillä häiritsee tässä pelissä, joka kannustaa ja suorastaan pakottaa liikkumaan tavallista enemmän. Joka tapauksessa se tunne kun olet action-tähti vailla vertaa ja heität, hakkaat ja räiskit pahikset kumoon täydellisellä combolla on jotain täydellisen ainutlaatuista ja ylivoimaista videopeliviihdettä.

Parhaita pelejä listatessa kaikki ohittavat aina Wayfard Skyn, joka on mielestäni oikein hauska vr-versio point & click -peleistä. Tyylitelty maailma, toimivat kontrollit ja edes jonkin verran kestoa tekevät tästä mielestäni mielekkään paketin. Toki puzzlet ovat aika helppoja eikä tämä mikään huippupeli ole, mutta itse viihdyin tämän parissa ja rohkaisen muitakin testaamaan edes demoa.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Laitan tähän omat suosikit:

1. Resident Evil 7 - Kauhun kokeminen tuli iholle asti.
2. Rez Infinite - Musiikin ja grafiikan upea yhdistelmä, pääohjauksella.
3. Dirt Rally - Tässä peilit ja kurvit katsotaan luontevalla tavalla. Ratilla ja polkimilla.
4. Job Simulator - Upea "Room Scale" -kokemus.
5. Bound - Visuaalista herkkua ja vahva läsnäolo kolmannesta persoonasta huolimatta.

Tässä joukossa eroavat sopivasti toisistaan. Erityismaininta pitää antaa vielä ilmaiselle Playroom VR:lle, joka sopii lapsien kanssa pelaamiseen erinomaisesti. Lyhyenä kokemuksena Battlefrontin ilmainen DLC tarjosi upean VR-kokemuksen meteoriparven keskellä.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Onkos joku kokeillut pelata tuota HeadMaster peliä? Näyttää näin futis ihmisenä aika hyvältä :)

[video=youtube;04XZBtOD1DM]https://www.youtube.com/watch?v=04XZBtOD1DM&t[/video]

Lasitkin on vielä hankkimatta.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Onkos joku kokeillut pelata tuota HeadMaster peliä? Näyttää näin futis ihmisenä aika hyvältä :)

On todella hyvä ja hauska peli. Etenkin kun porukalla yritetään saada parhaita pisteitä. Vaikka en ole edes futisihmisiä, niin tykkään kyllä.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Pitää itsekin tehdä listaa pian varmaan. Alkaa olemaan jo todella hyvin pelejä kyllä laseille.

Tuo Headmaster on ehkä oma suosikkini kaikista vr-peleistä toistaiseksi. Todella hienosti toteutettu puskeminen, todella hauskat ja vaihtelevat haasteet ja pelin ehdoton kruunu eli täydellisesti tasapainotettu vaikeusaste. Kolmen tähden vaatimus on yhtä tai kahta haastetta lukuun ottamatta täydellisesti asetettu juuri niin, että tuntee, että se on mahdollista, mutta pitää onnistua todella hyvin. Pakko oli kaikki kerätä, niin hauska peli on.

Ei se paras showcase VR:lle ole (omasta mielestäni Dirt Rally ehkä kaikkein huikein kokemus tähän asti) , mutta järjettömän hyvä peli kuitenkin.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

End Space saapuu 19. syyskuuta. Videoiden perusteella näyttää hienolle.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Star Trek Bridge Crew oli tosi hauskaa, kun pelattiin nelistään! Mikäli et vielä omista, kipin kapin hakemaan!
 
Ylös Bottom