Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario Kart 8 Deluxe

Nisupulla

Jäsen / [FL]
NintendoSwitch_MarioKart8Deluxe_Presentation2017_scrn10_bmp_jpgcopy.jpg



Genre: Kilpa-ajoa yksin ja yhdessä
Alusta: Nintendo Switch
Julkaisupäivä: 28.4.2017
Kotisivu: http://www.nintendo.com/games/detail/mario-kart-8-deluxe-switch#game-details
Moninpeli: 2-4 samalta ruudulta, 8 paikallisverkossa, 12 internetissä
Amiibot: Mukana
Muuta: Internet-pelaaminen vaatii palvelun tilaamisen. Ilmainen loppuvuoteen 2017.

Mukana 'Smart Steering', joka auttaa pitämään mukana myös lapset ja aloittelijat.

 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Tässä on itselle potentiaalinen konsolin ostopäätöksen sinetöivä killeripeli. Mitä parasta samalta sohvalta pelaamista luvassa. Tuon valinnaisen ohjausavustuksen ansiosta mukaan saadaan myös lapset ja noviisit.

Pelin yhteydessä julkaistaan muovista puristettu rattiaihio Joy-Con -ohjaimelle.

11396104-9804453765622694.jpg
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Tätä odotellaan kyllä kieli pitkällä. Fast rmx on hyvä ajopeli kun odottaa tätä mutta ei se ole mario kart.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Itellä WiiU:lla tämä jo on, mutta kyllä tämä on alusta asti ollut selvä tapaus, että Switchille tämän hankin ja myös rattiohjaimet. Vaikka ei juuri mitään uutta ole, mutta paikallinen moninpeli missä vain oikeuttaa pelin ostoon.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Battle-pelimuotoa saatu videolle asti:


No ei kyllä todellakaan ole. Käytännössä sama peli kuin Wii U:lla, muutamalla karsitulla/muutetulla ominaisuudella ja uudella radalla.

Eroja on tarpeeksi ja kehitys kulkee jatkossa Switchin ehdoilla.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Eroja on tarpeeksi ja kehitys kulkee jatkossa Switchin ehdoilla.

Muutamat yksittäiset erot Wii U -versioon on, ja kaikki niistäkään ei välttämättä Switch-version eduksi. Ilmi tulleiden seikkojen valossa vaikuttaa siltä, että Switchillä voi olla huonompi versio Wii U -julkaisuun verrattuna.

On se vaan huvittavaa nähdä tuollaisia "5 minuuttia Mario Kart 8:sta"-videoita, kun Wii U -versiosta on jo netissä videoita tuhansia tunteja. Siitä vaan katsomaan, tai vielä parempaa, peli suoraan peluuseen Wii U:lla! :D
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Pelin tiedoissa mainitaan kahdeksan pelaajan moninpeli paikallisverkossa. Tarkoittaako tämä kahta konsolia televisioihin kytkettyinä ja ruutu neljään osaan jaettuna, vai esimerkiksi neljää konsolia yhdessä? Tässä olisi tällöin ainesta lani-peliksi vaikka kesäterassille.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Muutamat yksittäiset erot Wii U -versioon on, ja kaikki niistäkään ei välttämättä Switch-version eduksi. Ilmi tulleiden seikkojen valossa vaikuttaa siltä, että Switchillä voi olla huonompi versio Wii U -julkaisuun verrattuna.

Kerropa mitä nämä seikat on kun itselläni on mennyt kokonaan ohi enkä nopealla googletuksellakaan muita valituksia oikein löytänyt.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Yllättäen kaveri poistuu tästä topicista takavasemmalla kun faktat pitäisi ottaa mukaan keskusteluun :D

Ei siinä. Hankintaan menee tämä. Wii U:ta en jaksanut kauaa katsella, joten tämä tuntuu melkein uudelta.
 
Vastaus: Wii U

Tartun tuohon yhteen lauseeseen dlc osalta Mario kartissa. On toki heti saatavilla, mutta Mario Kart deluxe sisältää kaikki dlc:t suoraan, joten ei niistä kannata maksaa erikseen, jos Switch jo löytyy.

Jos Switch jo löytyy niin kannattaako sitä pois myydä? Snake Pass ja Yooka Laylee tulee ihan just, joten siinäkin varmaan 7V:lle pelattavaa. Sit se Mario Kart tulee, Splatoon tulee aika pian jne.

Jos sit itse haluaa Wii u:n, niin ostaa käytettynä halvalla rinnalle?
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Tähän mennessä paras video esittelemään peliä. Kuvattu tuoreeltaan itärannikon PAX-pelimessuilla. Esillä eri pelimuotoja, joista voisi kuvitella olevan ainesta jopa e-Urheiluun asti.

 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

En ole perehtynyt siihen, kuinka paljon eroa tällä "Deluxella" ja WiiU-versiolla on, mutta tuskin niin paljon, että ihan oikeasti tarvitsisi ketjua molemmille versioille erikseen...

Mahella oli pari ihan hyvää pointtia kuitenkin, kun tosiaan halutessaan Mario Kart 8:a pääsee pelaamaan vaikka heti WiiU:lla, jos niin haluaa. Pelistä löytyy esim. YouTubesta materiaalia mieletön määrä, jos haluaa katsoa hankintapäätöstä miettiessä. Vaikka noin muuten ei kiinnostakaan itseä tämä, niin DashieGames kyllä pelailee tätä välillä ja ihan hauskaa katseltavaahan se on. Hauskaa on myös katsella kaveria pelaamassa Mario Makeria.

Mutta tosiaan ei siinä, saahan sitä hypettää parin vuoden vanhaa peliä, joka kohta julkaistaan uudelleen uudella nimen jälkiliitteellä ja parilla pikkumuutoksella, jos niin haluaa. Sitähän se Switchin omistaminen taitaa Zeldan pelaamisen jälkeen nyt sitten olla, pelattavien pelien odottamista.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Sitähän se Switchin omistaminen taitaa Zeldan pelaamisen jälkeen nyt sitten olla, pelattavien pelien odottamista.

Mulla on nyt kuusi peliä, tulossa tämän vuoden aikana noin 30-35 lisää, joista ainoastaan Skyrim on täysi kopio pelaamistani peleistä. Mario Kartissakin uutta sen verran, että en laske sitä täysin kopioksi. Kaikki muut on täysin uusia pelejä mulle... et jos nyt välttämättä täytyy asia kääntää tuollaiseksi, niin voi sen tehdä vaikka naapurille jutustaessa. Jaksa enää oikein tota "Nintendo on vanhaa p**kaa pelaamatta"...ihan sama mistä puhutaan Nintendon kohdalla.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Tuossa kun kritisoidaan remastereita Wii U peleistä, niin Wii U oli floppikonsoli eikä sen pelejä pelannut paljoa kukaan. Eikä Wii U:n omistajatkaan ole pelanneet sen kaikkia pelejä. Mario Kart Deluxe on monelle ennennäkemätön.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Kuten itselle, ei tullut mario kartia hommattua koska WIIUlla pelaaminen oli kaikkea muuta kuin mukavaa.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Minulle Mario Kart 8 Deluxe ilmentää ennen kaikkea sitä mikä on uuden konsolin keskeisenä ajatuksena; yhdessä pelaaminen. Perusohjaimen voi jo jakaa kahteen osaan, televisioruudun jopa neljään. Pelata yhdessä missä vain.

Tässä on omaan pelimakuun se varsinainen Switchin julkaisupelien ykkönen. Tulee olemaan monelle sisäänheittäjä Nintendo-leiriin.
 
Vastaus: Mario Kart 8 Deluxe

Tulee olemaan monelle sisäänheittäjä Nintendo-leiriin.

Otetaan tämä talteen! :D Katsotaan sitten huhtikuussa(?), kun tämä uudelleenlämmitelty Mario Kart julkaistaan, että millainen "myyntipiikki" sieltä sitten Switchin kohdalle tulee...Jos tulee.

Henkilökohtaisesti epäilen ja ennustelen, ettei konsolimyynneissä Kartin takia mitään kummempaa piikkiä tule näkymään. Ei ainakaan sellaista Nisun povaamaa "monelle sisäänheittäjä Nintendon leiriin"-tyylistä, joka olisi sen kummempi. Mario Kart Deluxe tulee kuitenkin varmasti myymään ihan okei, koska pitäähän niidenkin, jotka Switchin nyt julkaisuaallossa ostivat lähinnä Zeldan innoittamana, saada jotain "uutta" pelattavaa, kun Zelda alkaa olla koluttu...

Ja tosiaan anteeksi nyt kauheasti, kun suhtaudun tähän hypeen pessimistisesti/realistisesti ja kritisoin tässä nyt Nintendon tekemisiä, vaikka en olekaan laitetta ostanut! Paskaakin pitäisi varmaan maistaa ensin, ennen kuin voisi sanoa, että pahalta maistuu...
 
Ylös Bottom