Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Minusta Bound loistaa nimenomaan VR pelinä. Ero flättiin ja 3D versioon on huomattava. Lähin vertailukohta on minusta Rez, jossa on jotain samaa taiteellisempaa.
 
Otetaan komento takaisin. Skyrim VR:n valmista peliä kokeilleet ovat kertoneet huimasta edistyksestä kesän demoversioon nähden.
 
Otetaan komento takaisin. Skyrim VR:n valmista peliä kokeilleet ovat kertoneet huimasta edistyksestä kesän demoversioon nähden.

Tämä on hieno kuulla. Skyrren maailmaan palaa aina mielellään. Yritän pitää näppejäni osta nappulasta kuitenkin vielä arvosteluihin asti.
 
Nappasin tänään talteen Gnogin, Superhybercuben ja Batman Arkham VR:n. Hetken testasin myös Star Childin demoa kunnes se kaatui alkulogoon. Jospa näillä taas hetken ennen The Inpatientia.
 
Täällä Skyrim ennakkotilattu storesta muutama viikko sitten ja nyt kuumottelee jo kovasti kun julkaisu lähestyy. Aikoinaan tuli PS3:lla paukutettuu monta sataa tuntia peliä ja nyt ois tarkoitus uppoutua move kapuloiden kera taas tuohon maailmaan. Ehdottomasti vuoden odotetuin tapaus itselle
 
Onko joku ehtinyt jo kokeilemaan Chernobyl VR Projectia? Vaikuttaisi mielenkiintoiselta. Menee ilmeisesti hyvin ´pelillistetyn opetuksen´alle tämä teos?

Käy Tshernobylissä poistumatta kodistasi! Chernobyl VR Project on The Farm 51 studion poikkeuksellinen hanke, joka yhdistää tietokonepelien maailman koulutussovellusten ja elokuvakerronnan maailmaan. Se on historian ensimmäinen virtuaalimatka Tshernobylin ja Prypjatin saastuneelle alueelle, yhteensopiva PlayStation®VR kypärän kanssa. PlayStation® konsoliversio tarjoaa eksklusiivista sisältöä - katto Arkiksi kutsutun uuden sarkofagin läheisyydessä. Tutustu interaktiiviseen, suggestiiviseen ydinkatastrofille omistettuun historiaan ja saastuneen vyöhykkeen käyttöön tänä päivänä.

Chernobyl VR Project - hinta 9,95 € - https://store.playstation.com/fi-fi/product/EP4495-CUSA08404_00-CHERNOBYLPROJECT?emcid=pa-st-111284



 
Viimeksi muokattu:
Eiköhän toi ole vaan 360-videota jotain mukasivistäviä randomi-videoklippejä availevilla hotspoteilla.
 
Jos pidät liikunnasta, mailapeleistä, 1v1 kilpailusta, kannattaa ostaa Sparc. Aivan mieletön peli.

Vaatii tilaa reilusti.
 
Jos pidät liikunnasta, mailapeleistä, 1v1 kilpailusta, kannattaa ostaa Sparc. Aivan mieletön peli.

Vaatii tilaa reilusti.

Tämä ollut pitkään suunnitelmissa. Laitetaan ostoslistalle.

Pidin hyvin paljon Job Simulatorista. Tässä tulee hiukan sinne samaan osoitteeseen Shooty Fruity VR. Julkaisu 14.12.

 
Kannattaa ostaa nyt, kun peli on puoleen hintaan.

Sparc menii hankintaan. Hinta oli n. 15 €.

Ensin alun opastus läpi ja siitä suoraan verkkoon haastamaan muita. Tässä on näemmä halutessaan yhteiset pelit PC:llä VR-laseilla pelaavien kanssa. Pelata voi myös privaservulla.

Ohjaus on tarkka kahdella Move-patukalla. Pallo lähtee uskottavasti sinne minne sen suurinpiirteiden uskoo menevän. Tuntumaa parantaa osaltaan vielä tärinät.

Mikrofoni on auki (tai halutessaan push-to-talk). Vastustajan huohotus alkaa puolenvälin jälkeen, eikä itsekään tästä jäänyt paitsi. Pallon heittely nostaa sykettä ja kun pelataan 1 vs. 1, alkaa kilpailullinen pelaaminen nopeasti. Omaa palloa voi pitää myös suojakilpenään , joka kimmottaa pelaajan pallon tai sitten voi varjonyrkkeillä ja heittää perään oman pallon. Tuplapallot vastustajan hämäämiseksi. Oma pallo napataan takaisin kimmotessaan taas haltuun.

Laitetaan liikuntapelien harvalukuiseen joukkoon tämä VR-peli, ensimmäisten joukossa. Ehdoton suositus!

 
Illan matsista videotallenne talteen. Tässä mennään tuota Sparcia, joka on vielä tarjouksessa muutaman päivän.

 
Yllättävän hauska toi uusi demolevy (Demo disc 2).

Vasemmalta oikealle etenevä tasoloikka saa VR:stä heti läsnäolontunteen uutena mukaan. Pistooliammunta puolestaan sopii VR:n Move-patukoilla paremmin kuin hyvin. Itselle molemmat uusia elämyksiä lasien läpi tarkasteltuna.

Tämä avaruusaseman tutkiminen ensimmäisestä persoonasta toimii hyvin päällä tehtävällä kohdistuksella. Näistä uusista ideoista se pikkuhiljaa VR:n killer uppoaa tulee syntymään.
 
Starchild ja erityisesti moss vakuuttivat. Mossista tuli mieleen mainio mervils, mutta näyttävämmällä grafiikalla.

Skyrim VR tuntuu keräävän melkoista hypeä, taitaa olla pakko-ostos vaikka olenkin pelannut jo ps3:lla ja ps4:lla platinaan.
 
Tämän kuukauden PS+ "ilmaispeleihin" lukeutuva Until Dawn: Rush of Blood lähti oitis peluutukseen.

Tämä pistoolipeli PSVR:lle oli tarkoitus hankkia jo vuosi sitten, mutta jäi ilmeisesti hinnan takia tekemättä. Olen aina pitänyt pistoolipeleistä, jopa niin paljon jotta on ollut ohjain sitä varten hankittu. Tässä tämä peli onnistuu erinomaisesti. Viitekehys on siellä kauhun maailmassa. Tein videon ihan alkupäästä niin ei tule itkua silmään vielä tästä. Myöhemmin tuli vastaan ihan säikähdyksiä pelin tuodessa kauhun iholle asti. Kananlihalle mentiin pitkin peli-iltaa, samaan tapaan kuin teki Resident Evil 7.

Tässä mennään Move-liikeohjaimilla.
 
Tuo Rush of Blood on kyllä loistava. Yksi parhaista jotka tuli PSVR julkaisussa ja jos ei ole vielä pelannut ja omistaa PVSR/movekapulat niin ehdoton testin paikka. Peli ei ole pelottava mielestäni (muutakuin hyvin hyvin hetkittäin) vaan enemmänkin humoristinen jopa ja etenee kivan progressiivisesti. Move liikeohjaus toimii näissä istumisshootereissa täydellisesti
 
Hankin hetken mielijohteesta Nelinpelissä "kehutun" Megaton Rainfallin. Eka peli, joka aiheutti todella huonon olon ja kylmän hien. Onko muilla tästä kokemuksia?
 
Ylös Bottom