Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Jos on vasta hommannut Xbox Onen tämä Game Pass juttu on kyllä varsinkin siinä tapauksessa ihan hyvä keino päästä heti kunnolla pelien makuun Netflix hinnalla.

Tai vielä parempi kun skauttailee 1€/kk tarjouksia mitä nyt tässä joulun ympärillä pari kertaa ollut. :)
 
Jatkossa Microsoftin 1st party pelit on mahdollista pelata Game Passin kautta heti julkaisussa. Verge: Microsoft’s Xbox game subscription will include the next Halo, Gears of War, and Forza on launch day:

Sea of Thieves will be the first title available on launch day, March 20th, through the Xbox Games Pass, and that will “follow through with State of Decay 2, Crackdown 3, and the rest of our portfolio,” says Spencer. “Not just those games, but our future Halos, our future Gears of War, future Forzas, and other games. Our plan is to launch those to our Game Pass subscribers at the same time they go to retail.
 
Kuinkas pitkän ajan niitä pidetään game passissa? Metal gear solid phantom pain lähti 3kk jälkeen...
Mistään aikajaksosta ei ainakaan vielä ollut puhetta. Metal Gearin kohdalla sanottiin heti että poistuu kolmen kuukauden päästä. Toivon mukaan olisi ihan yhtä "pysyvä" lisä kuin muutkin palvelun pelit. Metal Gear on ollut ainoa tällainen selkeä ajallinen lisä.
 
Vaikuttaa vähän liian hyvältä ollakseen totta. Olettaisin, että tilanne olisi EA Access -tyyppisesti se, että uusia pelejä pääsee kokeilemaan rajoitetun ajan, kun taas vanha valikoima on rajattomasti pelattavissa. Mikäli näin ei ole tai jos kokeiluaika on huomattavan pitkä, kyseessä on todella huomattava lisäetu Game Passiin. Passiahan saa eri tarjouksista muutamalla eurolla kuukaudessa, jolloin koko exclusive-katalogin pelaaminen muuttuisi todella halvaksi.

Odotellaan lisätietoja.
 
Kuinkas pitkän ajan niitä pidetään game passissa? Metal gear solid phantom pain lähti 3kk jälkeen...
Toisaalta Phantom Pain ei ole MS julkaisema peli. Game Passista löytyy edelleen Halo 5, joka on alusta alkaen kuulunut kyseisen palvelun pelikirjastoon.

Jos arvuutella pitäisi, niin uskoisin ettei tulevia yksinoikeuspelejä (Sea of Thieves ym.) poisteta palvelusta x-kk päästä julkaisusta.

E: Nyt tälle myös saatiin virallinen vahvistus:


 
Viimeksi muokattu:
Jos arvuutella pitäisi, niin uskoisin ettei tulevia yksinoikeuspelejä (Sea of Thieves ym.) poisteta palvelusta x-kk päästä julkaisusta.

E: Nyt tälle myös saatiin virallinen vahvistus:

Tämä oli ehkäpä juurikin se odotetuin ratkaisu ja hyvä että näin tekevät. Jo ennestään hyvä palvelua sai juuri aika ison buustauksen. Huippu juttu. :)

Oma kestotilaus pysyy siis sisässä jatkossakin.
 
Jaahas, nyt näyttää niin hyvältä diililtä, että taidanpa vaihtaa EA Access -tilaukseni Game Passiin. (Kahta "pelien Netflix" -palvelua ei ole varaa pitää...)

Iso peukku Microsoftille! :)

Mietityttää vain, että miten tämä voi olla taloudellisesti kannattavaa. No, kai ne ovat laskunsa laskeneet.
 
Siinä on kyllä hyvä aloitus bundle pelaajalle, 3kk game passia ja Live aikaa niin pääsee kunnolla kaikkeen käsiksi vai onko tämmöisiä
Jo?
 
Seison täten korjattuna.

Perus valuaatio on siis jo, että kahden uuden pelin hinnalla vuodessa (120e) pääsee pelaamaan kaikki(?) uudet omien studioiden exclut ja vanha katalogi päälle. Melko makea diili. Luulisi, että tulee jo monelle halvemmaksi kuin pelien omistaminen. Mahdolliset tarjoukset vielä erikseen (jouluna kuukausi maksoi euron).

Tätä täytyy harkita, vaikka itselläni ongelma ei niinkään ole pelien saatavuus, vaan ajan puute. Siihen game pass ei auta. :p
 
Tätä täytyy harkita, vaikka itselläni ongelma ei niinkään ole pelien saatavuus, vaan ajan puute. Siihen game pass ei auta. :p

Nyt otit melkolailla sanat suustani. Game Passia on seurattu tarkaan koko sen eliniän ajan, mutta juuri oman ajan rajallisuus on sotinut ostopäätöstä vastaan. Mutta ostopäätös sinetöityi jo helmikuun pelien julkaisun myötä. Nämä uudet uutiset nostavat Game Passin taistelemaan EA accessin kanssa videopelimaailman parhaan diilin tittelistä.
 
Maaliskuu myös vie mennessään, sillä 1.3.2018 seuraavat pelit poistuvat Game Pass -tarjonnasta:

D4: Dark Dreams Don't Die
Iron Brigade
Monday Combat Night
Strider
Capcom Arcade Cabinet
Dark Void
FLOCK!
Sega Vintage Colllection: Street Of Rage
Sega Vintage Colllection: Monster World
Virtua Fighter 5 Final Showdown
Joe Danger 2: The Movie
N+

Poismenonsa johdosta kaikki mainitut nimikkeet ovat 20 prosentin alennuksessa.
 
Ostin xbox In one x vasta ja siinä tuli 3kk game pass aikaa. Mitä peliä suosittelette?
 
Ylös Bottom