Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4 KFIN F1 2017 [Kausi 4] - Kausi päättynyt

PSN-ID: AkiLasseAntti_3
Auton numero: 10
Ajoavut: ABS=on , TC=medium , DL = corners only
Ohjain(Ratin, polkimien tai pädin malli): Dualshock 4
Tallitoiveet: Renault, Ferrari, Toro Rosso, Red Bull, Haas

Laitoin aiemmin jo psn keskusteluun että ajelen sitten ilman driving lineä kun sain tietää pisteiden laskusta, mutta ilmeisesti ei ole tavoittanut ylläpitäjiä. Minulla pitäisi olla psn muistissa todisteet että näin on ollutkin jos jokin niitä kaipaa
 
Voisin osallistua. Auto toiveena ferrari, tottunut sillä ajamaan sisä kuvakulmasta.
Psn: H4MT4R0_FIN
Auton numero 24 ja ratti thrustmaster T500
 
Viimeksi muokattu:
Laitetaanpas lyhyet analyysit kahesta viimesimmästä kisasta, kun jäi viime viikolla kirjottamatta.

USA:

Striimi:


Aika-ajoista taas se hyvä perussuoritus, jolla neljäs sija. Startti oli taas loistava, eka mutkassa pääsin jopa Junddun rinnalle sisäpuolelle, mutta Junddu sai ulkopuolelta paljon paremman ulostulon ja piti ykkössijan. Kuitenkii pääsin Super-Jessen ja oxhoxin ohi.

Vauhti oli ultrilla ihan hyvää, vähän hitaampi olin ku Jesse ja oxhox, mutta pitkään sain ne piettyä takana, lopulta Jesse pääs ohi. Jesse ehti just eeltä varikolle, joten en voinu käyttää undercuttia, joten päätin vetää pitemmän stintin ultrilla ja mahollisesti lopussa sitten paremmilla renkailla ottaa kiinni.

Superit ei kuitenkaan jostain syystä toiminu ollenkaan. Varikolta tulin niukasti Salmingin eelle, ja loppukisa meni sijaa puolustaessa. Tiukkaa oli, ja pari kertaa Salmingi pääs jo rinnalle, mutta sain kuitenkii nelossijan piettyä.

Meksiko:

Striimi:


Aika-ajot meni pieleen, eka kierros oli huono ja toinen sitten oikasun takia hylkyyn. Startti tuntu taas hyvältä mutta ei kyllä suoravauhti riittäny mihinkään. Pääsin kuitenkiin fordin ohi ekoissa mutkissa.

Senaattorin kanssa oli hienoo vääntöö. Monta paikkaa oli ohittaa mutta hyvin kyllä Senaattori taas puolusti. Senaattori kerkes aiemmin varikolle, joten stopin jälkeen olin taas Senaattorin takana. Mutta nyt oli tuoreemmat ja pehmeemmät renkaat, joten ohitus onnistu suht helposti. Kävi vaan helkkarin huono tuuri, kun just ajettiin kuluneilla renkailla ajanu AkiLasseAntti kiinni, joka sitten jäi eteen tulpaks kakkossektorilla. Stadionille tullessa Aki vetää mutkan pitkäks, ja samalla Senaattori ohittaa mut syöksyllä, jota jouvun väistämään radan ulkopuolelle. Vielä kun fordi tullee hyvällä vauhilla samaan läjään, niin osun Akin perrään jossa hajoo siipi. Sitten kun vielä unohin laittaa siivenvaihon päälle, niin kisa oli aikalailla taputeltu.
 
Moro, voisin pitkän tauon jälkeen tulla ajelee tälle loppukaudelle vikaan kisaan Abu Dhabiin mikäli tilaa on. Ainakin Brasiliassa on ajamassa tällä hetkellä vain 12 kuskia joten uskon että mahdun.
 
Rattina G29 ja ajoapuja ei muita kuin Driving Line-corners only. +psn on sitten janetzki75
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom