Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Mitenkäs tämä tots hässäkkä nyt eteneekään? Tuleeko ainoastaan perjantaisin uusi liiga? Olikos niin, että keskiviikkoisin tulee joku sbc?
 
Perjantaina tulossa vissiin valioliiga tots.
Ja tämän takia tuskin Sterling TOTW.ssa, olisihan se kiva että untradeable PTG Sterling saisi vielä uppia. Varsinkin nyt kun muuten olisi TOTW.ssa, mutta eivät varmasti laita Sterlingiä tälle viikolle, koska tulee olemaan samalla viinklla TOTS.ssakin. Mikäli se Valioliiga nyt on seuraava.
 
Akinfenwa otti 5 matsia, ja se vaihtui TOTS Gayan korttiin joka menee buildiin myöhemmin. Tuon Lopezin säästän myöhemmäksi kans.
 
Community tots-sbc:stä Vardy. Kivan näköinen kortti, mutta eipä sille liigasta johtuen käyttöä ole. Eikös noita tots-sbc:eitä tule joka liigasta, kun vaan julkaistaan?
 
Community tots-sbc:stä Vardy. Kivan näköinen kortti, mutta eipä sille liigasta johtuen käyttöä ole. Eikös noita tots-sbc:eitä tule joka liigasta, kun vaan julkaistaan?
Vaihtopenkiltä kehiin vaan.

Luulis nyt tulevan joka liigasta mut saa nähä
Pe-La on varmaan hyvä 83/4 aika jos toi SBC alkaa taas sunnuntaina... Premin luulis vaativan 83-rated tiimin
 
Viimeksi muokattu:
Yksi puoliaika takana Legendarya ja onhan tuo nyt jumalauta ihan eri peliä. Tuota pelaa jopa mielellään tuon perusteella.
 
Eijumalauta tota dkn kaks kertaa jo finaalissa ja aina sen onnistun kusemaa

Ihan sama homma miulla. Taas helposti finaaliin ja finaalissa sit vastaan boostatut CR7, Messi, Prime R9, Prime Vieira yms ja turpaahan sieltä tuli...

Pitäsköhän jättää totsit hankkimatta ja ostas omaanki jengiin nif ronaldon ja messin. :confused:
 
Hyvät teille ketkä pääsee jopa finaaliin, meikä töksähtää melko lujaa seinään tokalla matsilla eikä pidemmälle päässyt. :D
 
Joo itkuhan tässä tulee ku taas helposti finaalii mutta sitte täysbuustattu joukkue nii ei vaa maha mitään..
 
Yllättävän hyvä toi Wolverhamptonin tots Douglas minkä sain niist kahen pelaajan silver pakoista. En ois välttämättä muuten ees kokeillu mut sain sillä linkin poty Sessegnoniin.
 
Joopajoo nyt kaatu kolmannessa pelissä siihen et vastustajalla menee jokane veto maaliin mikä menee ees sinnepäin ja omat ei saa edes tyhjiin laitettua.. :mad: Todella reilua.
 
Ylös Bottom