Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

DKO vaihteeksi semeissä pataan, kaverin neuer poimii kaiken ja sössin ite heti alkuun harhasyötön josta 1-0 tappiolle ja vihu pääsi vaan iskemään vastaan. Klassinen itsetekeminen siihen.
Toinen yritys toisessa matsissa pataan. Onhan se vaan niin että jos vihulla on legejä keskikentän pohjalla niin teen max 1 maalin. Pelaahan ne niin täydellisesti siinä linjan edessä.
Synttäri-Yaya lähti hiiteen, liian löysä onlinen puolelle. KdB tippui cm paikalle ja nyt pitää joku cam taikoa jostain. Samaten RM David Silva on yksinkertaisesti liian hidas onlinessä laidalle, eli jotain laitavesseliä myös premin puolelle.
 
Ittelle nyt DKO:n suurinpiirtein 20 finaalitappio totsien aikaan. kertaakaa enoo onnistunu voittaa. En ymmärrä kuinka en ny yhtä finaalia onnistu voittamaa. Ehkä vielä tän totsin aikana :confused:
 
Viimeksi muokattu:
Pro tip vai miten viimeksi päätyit Brahimi/Sule sijoitukseen? :)
Se on tuo hinta/linkkaussuhde mikä ratkaisee.

Sule linkkaa molareiden ja Kimmichin kanssa, sekä Mustafin, Khediran, Höwedesin jne. kanssa. Mut nyt se on ylihintainen, joten tänään mennään Mustafi linjalla. Saksalainen nääs.

Brahimi linkkaa Jonaksen ja muiden Liga NOS käiveröiden kanssa, mut mul on semmoinen tutina et tänään tulee formatio ilman wingereitä, joten jatkan pakkilinjalla. De Vrij/Manolas/Koulibaly on omasta mielestä ihan jees, varsinkin kun Serie A TOTS vielä tulematta.

Parin kilon profit per kortti on tavoite edelleen.
 
Veikkaan että bundesliiga ku aamulla oli kai vuotanut jotai bundeskortteja (esim, hradezky) mutta ei 100 varmaa tietoa ole
 
BuLi. Sitten tulee Calcio A & Ligue1 ja lopuksi Ultimate TOTS. Sitten onkin tän vuoden normi FUT ohi.

Toki TOP50 ROW.t pyörii mukana viikoittain ja loppua kohden laput vain kovenee.
 
Pique kiertoon ja tilalle Casemiro, olen erittäin tyytyväinen. Lisäksi snaippasin marketista 94 De Gean hintaan 363k kun seuraavaksi halvin menee hintaan 555k :cool:
 
Ittelle jordi alba, mielummi oisin ottanu vaikka piquen ku mulla 88 alba jo on mut ei voi silti valittaa
 
Huonoin mahdollinen, eli Hernandez. Mutta ehkä tuosta on tuleviin weeklyihin apua. Säästin myös Aspasin.

Mun TOTS SBC:t on tehty siihen asti, kunnes koittaa Serie A.
 
Adan... eilen ostin jo omaan tiimiin joten 100k palautui takaisin tilille.

Markuista peräti 3x84 tätä ei olekaan ihan heti tapahtunu.
 
Vklp tuli Godin, nyt vaihdoin sen Busquetsiin... nooh perjantaina hyvä taas kiertoon.. Toivon et Bundesliigan rating olis 82 tai max 83... överiks menis muuten
 
Oblakki tuli. Saisin linkattua fullchemillä tiimiin, mutta sitten pitäisi vaihtaa topparit huonompiin joten kiertoon. Bulia en kyllä varmaankaan tee ellei weeklyjen totsia saa hommattua helposti. Buli totsissa tulee olemaan niin monta kakkakorttia, että hyvä tuuri pitää käydä jos sieltä jonkun käyttökelpoisen meinaa nostaa.
 
Oblak täällä.

Markuista huikeet nostot: Neuer ja Juanfran! Neuer on aivan naurettavan halpa tällä hetkellä! :)

Mustafit ja muut 84set vietiin käsistä kahdeksan jälkeen. Sitä kuvittelisi että jengi varautuu jo etukäteen, mutta ei. :D
 
Ylös Bottom