Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 12.-14. kesäkuuta Los Angelesissa

Mitä odotat eniten tämän vuoden E3?

  • Uusia laitejulkistuksia

    Äänet: 11 19,3%
  • Uusia pelejä

    Äänet: 32 56,1%
  • Suoria lehdistötilaisuuksia

    Äänet: 9 15,8%
  • Jälkilähetyksiä

    Äänet: 1 1,8%
  • Yhteisön tapahtumasta luomia .GIF-animaatioita

    Äänet: 4 7,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    57
Katsoin pressin jälkikäteen. Kiinnostukseni kohteena oli urheilupelit, joista ei valitettavasti saatu kauheasti uutta tietoa. Battlefield V vaikuttaa hyvältä, mutta odotan mielenkiinnolla lisää videomateriaalia. Anthemista en oikein osaa sanoa mitään. Destiny ei aikanaa iskenyt, joten voi olla, että jää väliin, mutta ei sitä koskaan tiedä.

Positiivinen julkistus oli Unravelin jatko-osa, joka on saatavilla storesta tästä päivästä alkaen. Täytynee hankkia Store-kirjastoon, sillä Unravel oli mielestäni todella hyvä peli.
 
Nyt kyllä katseet on jo pikku hiljaa kääntynyt Microsoftin pressitilaukseen. Toivottavasti huhut on totta ja näemme Fable 4:n ja Japaniin sijoittuvan Forza Horizonin. Myös viime aikoina on ollut huhua Gears Of War Battle Royale -versiosta, niin sekin olisi mukava yllätys. Eikä kyllä haittaisi jos elite -ohjain saisi uuden version. Toivon erityisesti, että pressitilaisuudessa nähdään paljon uusia pelejä, jotka ottavat Xbox One X:stä täyden hyödyn irti.

Lisäksi olisi kiva, että EA Access saisi myös premier -version. Myös olisi mahtavaa, jos nähtäisiin Battlefield V -pelistä lisää materiaalia, kun Microsoftilla näyttäisi olevan markkinointiyksinoikeus peliin.

Fable 4 kiinnostaisi myös, mutta en halua iloita ennen kuin peli on virallisesti julkaistu.
 
Näyttipä tuo Anthem ihan rehellisesti ja reilusti sanottuna paskalta ja semmosella että ei tarjoa mitään uutta. Eipä tuo battlefield myöskään säväyttänyt millään tapaa. Star wars jedi fallen voi olla ihan mielenkiintoinen tapaus mutta infoa ja pelivideota vielä kaivattaisiin ja dlc battlefrontiin kelpaa myös.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Siellä kuuluu vähän suunnasta ja toisesta juttua, että MS:llä olisi tymäkkä show tiedossa.



Pitää toki muistaa, jotta näitä puheita toki kuullaan aina ennen E3:a. Puhetta olisi muun muassa jopa 15 pelin julkistuksesta (world premiere).

Jospa tänään siis saataisiin messut todenteolla käyntiin. EA ei säväyttänyt, mutta voi hyvinkin olla, että hekin ovat säästelleet isoa julkistusta jos toistakin joko Sonyn tai MS:sän pressiin.

E:Messujen tärkein uutinen toki varmistui jo aikapäiviä sitten, eli Cyperpunk 2077 tarkempi esittely.
 
Olikos se niin, että mikkisoftin lähetys kannattaa katsoa xboxilla, tai riittääkö selaimesta mixerin kautta ja saisi jotain extraa sitten?
 
Microsoftin pressiin suhtautua vähän semmosella ei mitään uutta tarjottavaa asenteella, sieltä voi muutama uusi Windows 10 ja Xbox one yksinoikeus julkistus tulla jota lykätään seuraavalle sukupolvelle ja tai perutaan kokonaan, tai sieltä tulee sitten jotaki keskinkertaista moskaa kuten Sea of thieves ja state of decay 2 mutta ainahan sitä voi yllättyä. Forzat ei tosin itseä kiinnosta kuten eivät myöskään huhutut gears of war battle royale versiot.
 
Forza Horizon 4 näyttää hyvältä ja nyt on Xbox One X:llä myös 60fps mode.
 
Horizon näyttää aivan mielettömän hyvältä, taas. Lokaatio oli täysi yllätys. Tämäkin heti saatavilla Game Passissa.
 
Ohoh. Tuo Forza Horizon 4 näyttää aivan sairaan siistiltä! :eek: ja vielä 60 fps, huh huh mitä herkkua!
 
Mitä tarkoitat? Pelasivat xboxilla.

Yleisesti ottaen kannattaa olla varovainen E3 materiaalin suhteen.

Erityisesti Microsoftin kohdalla. Pyörittää messuilla pelejänsä PC:llä ja messuvieraiden annetaan ymmärtää kyseessä olevan konsoliversio. Todistanut tätä paikan päällä.
 
Ylös Bottom