Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Markuista tuli parhaana FOF Forsberg. Weekly objectivesta TOTS Walker. Nyt on viikon sisään tullut kolme TOTS laitapakkia, Max, Caligiuri ja Walker.

Onko mitään veikkauksia mitä pitkän uran tehneitä pelaajia olis vielä saamassa spessukorttia.
 
Siis mitä hittoa, onko se 50k pakka markuista vieläkin untradeable vai ei?

Tää oli vissiin vähän aikaa väärin, että oli untradeable se pakka, mutta EA korjasi se pakan tradeableksi. Itellä ainakin on ollut tradeable ja avasin joskus ennen klo 22 eilen sen pakan.
 
Tälläisillä mennään tällä hetkellä ja ehkä lopullisesti. Varastossa on toistakymmentä discard totsia (pakkanostoja ja uusien ostoksien tilalta pois squadista pudonneita) jos niistä saisi vielä SBC hyödynnettyä tai nousisi niiden myyntiarvo. Lisäksi nollakortteina mm. 92 Rodrigo, 92 SBC-Cavani, 92 Toko-Ekambi. Supersubeiksi on päässyt nollakorttilaiset SBC-Bruyne ja TOTS-Bailey (vain 2 supersubipaikkaa kun pidän toista jengiä penkillä paitsi GK)

Tuohon kakkoseen saa ehdotella parannuksia nollakortit on merkattu, parannuskassaa about 250k. Balen tilalle harkinnut Dembeleä, heikkoa on LaLiga RW-vaihtoehdot alle 500k luokassa. Vähän harmittaa kun ei tullut Bakayokoa tehtyä, mutta ei voi mitään.
Ykkösen Foffit tuli hankittua nyt vasta romahduksen yhteydessä ja pelejä takana niillä 0 :D van persie 20k hinnalla vaikutti aika ryöstöltä, tuohon vielä hawk päälle niin odotukset on kovat.

Ykkönen
https://www.futbin.com/18/squad/5819151
Kakkonen
https://www.futbin.com/18/squad/5819174
 
Nyt tuli viesti pelissä että elokuun jälkeen WL loppuu pelistä, mutta kaikki muu sisällöt jatkuvat. SB jatkuu?! :eek: Tykkäisin kyllä. :D

SBC Prime pakasta TOTS Lecomte ja TOTS Maddison.
 
Viimeksi muokattu:
Jos on vielä kortteja klubissa, niin 81+ rated SBC:stä näyttää jengi saaneen koko ajan erikoiskorttei. Tein kokeeksi kaksi ja tuli TOTS Gaya ja TOTS Torreira.
 
Ai tuo kahdeksan voiton TOTS oli arvottu Liiga-pakka. Premier League tuli ja sieltä Mane. Mitään tuolla en kyllä tee, joten SBC-kamaa.
 
Stream-SBC-pakasta Clyne ja kasa paskaa. Tier 3-pakasta PTG-Pastore. Tein sitten muutaman 2 gold rare players pakan, joista 94 Terry. Perään sitten yksi 81+-pakka josta... PTG-Pastore. Suutuspäissään pistin tuon 82+-pakkaan, josta 91 Ashley Cole, joten kelpaa nää nostot.

Monthlyistä sain Akinfenwan takaisin jonka aiemmin pistin johonkin SBC:hen.
 
Olis hirvee hinku päästä jo alottaa alusta, prkl ku on syyskuun loppuun kauhee aika viä

Carrick näyttää ihan kivalta ja on viä edukaskin

Edit. Tein kans 1 kpl 81+ ja 2 kpl 82+:

Iniesta + joku nevahööd
Ptg Pasto
Ptg Hart

Ei huano
 
Viimeksi muokattu:
Eilen tein muutaman sbcn mitä oli ilmestynyt. Iffejä ja edersonin otw. Markuista nous tiistaina wolvesin tots portugalilaisia ja joku Gyanin spessukortti. Noita wolvesin ukkoja tulee koko ajan..
81+ kaks pakettia, ekasta 93 villa ja toisesta iniesta.
Edit: ptg wagner nous kans markuista, samassa paketissa oli ku Gyan. Ja tots toko ekambi tuli myös.
 
Ei tuu SBC:tä ollenkaan. Sen kortin saa vaan Weekly objectivesta. Lienee jokin ihan älytön objective EA:n tuntien...

Tätä myös itse pelkään, kerrankin voitti joku muu kuin Manun pelaaja ja sitten tarvitsee alkaa vääntämään jotain hikisiä online seasoneja. Ea heittää varmaan jonkun voita 7 onlinepeliä ja tee jokaisessa pelissä kreikkalaisella maali.
 
Hommailin TOTS Milinkovicin, TOTS Mertens ja TOTS Immobilen testiin. Jos jaksais muutaman pelin pelata WL. Oikeestaan parasta täs FUTissa on nimenomaan just eri pelaajien kokeileminen.

Onko vähän timanttinen keskikenttä: Prime Gullit - EOAE De Rossi - TOTS Milinkovic-Savic :cool:
 
Viimeksi muokattu:
Tätä myös itse pelkään, kerrankin voitti joku muu kuin Manun pelaaja ja sitten tarvitsee alkaa vääntämään jotain hikisiä online seasoneja. Ea heittää varmaan jonkun voita 7 onlinepeliä ja tee jokaisessa pelissä kreikkalaisella maali.
Close enough. 9 voittoa online season.
 
London-SBC-pakasta OTW-Walcott ja PTG-Damm. Manolasta ei tarvitse harkita kuin tasan siitä syystä, että voisi pistää SBC:hen. Miksi nää tavoitteet pitää pistää näin vaikeaksi tässä vaiheessa peliä? Loput weeklyistä onkin sitä itseään, kiinnostaa kuin kilo kiviä jotkut hiton paidat. Ainoa jonka suoritan varmasti, on tuo Rare Gold Pack, josta on tullut kyllä viimeaikoina pelkkiä ohuita pakkoja.
 
Eipä tullut mitään Cristiano Ronaldo EoaE SBC:itä. Tuon Kompanyn varmaankin kyllä teen, mutta tasan tarkkaan odotan huomiseen jos EA julkaisee jotain isompaa, kun kerran FIFA 19 ominaisuudetkin julkaistaan huomenna.
 
Aijaa world cup pauli tullu semmoset 200k alas, ainakin. 60k biddaamalla. If pauli ollu tähän mennessä pelin paras kortti niin odotukset on kovat.
Carrikin tein, liekkö mistään kotosin?
 
Ylös Bottom