Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 19 - Hockey Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla valuutalla kielletty)

Aikookohan EA tehdä tuolle disconnect glitchille mitään? Annoin EA:n chatissa ohjeet kuinka se tehdään ja se otettiin tosissaan. Tuo kun joskus julkistetaan, niin voi miettiä onko EA:lla ihan kaikki palikat pelinteossa hallussa. En usko, että EA tekee koodia uudelleen, mutta vaihtoehtoina olisi ottaa katkot pois kokonaan. Katkoilla tarkoitan pausen painamista aikalisän tai tauon ottamiseksi. Erätauot pois ja tilalle vaikka Zamboni ajelua. Ongelma ei tule poistumaan, mikäli sille ei tehdä mitään. Itsekin huomasin ihan vahingossa kokeilemalla tuon. Tuolla oli myös keskustelua, että miksi hutissa on erilainen vastustajanhakusysteemi, kuin esim. EASHL? Joku voisi tätä aukaista hieman, koska ymmärtääkseni olisi mahdollista olla sama..
 
Kyllä tämä tekele on tullut tiensä päähän. EA ei vaan enää välitä muusta kuin rahasta. Kolme isoa asiaa on pistetty aivan paskaksi ja ne ovat luistelu, yhteydet ja tekoäly. Betan jälkeen pieni viilaus pokeen ja peli olisi ollut parasta sitten NHL 14, mutta ei. EA kuunteli vain näitä rahasampoja ja muutti pelin NHL 18 tyyliseksi. Jotenkin tuntuu, että luistelumoottorikin taidettiin vaihtaa. Betan aikana ei ottanut yhtään päähän, mutta mitä pidemmälle tätä on tahkonnut sitä enemmän käy hermoon. Olisi muuten mielenkiintoista kuulla, että onko muilla lähes 500 ottelua Onlinessa pelanneilla pelaajilla samoja tuntemuksia.

Tekoälyäkin kehuttiin kilpaa betassa. Nyt siitä ei ole kuin harmia, koska se on tehty tyhmäksi. Tämäkin oli korjausehdotuksissa, mutta ei kai sitä nyt tarvitse noin paskaksi tehdä. Varsinkin vieraspeleissä tämä tulee hyvin esille. Sitten ainakin itsellä on sellainen kaava, että nousen heittämällä esim. 5 divarista kolmoseen ja sieltä sitten tullaan samalla kaavalla takaisin. Eli voi olla jopa 20 ottelun tappioputkia ja sitten yhtäkkiä joukkue voittaa saman verran pelejä putkeen. Tietyn verran pystyy samalla joukkueella pelaamaan, mutta sitten tulee hetki kun joukkueella ei onnistu enää mikään. Tällöin joukkuetta vaihtaa ja lopputulos ei yleensä heti muutu. Tästä herääkin epäilys, että peli on ohjelmoitu näin. Ideana siis, että ostaisi hulluna pakkoja oikealla rahalla paremman lopputuloksen toivossa.

Niin, luistelu joka oli pelin parasta antia betassa. Nythän se on samanlaista kuin NHL 18 ja tästä on herännyt melkoinen poru. Taisin sanoa betan jälkeen, että peliä ei saa pilalle kuin vaihtamalla luistelumoottorin. Sehän tuossa on tehty tai tarkemmin sanottuna betassa pelattiin eri versiota julkaistavasta pelistä. Tätähän EA ei myönnä, mutta kyllä tämä selittäisi kaikkein helpoimmin nämä muutokset.

Sitten nämä yhteydet ja "disconnect glitch" sekä dress room error. Onko vs pelissä ja hutissa samanlainen p2p yhteys, vai onko vs pelissä eri yhteysmalli? Mikäli ei, niin miten peli voi olla erilainen vs pelissä kuin hutissa? Sitten nämä "kattilapojat", eli mokkula kattilaan kesken pelin. Ei kai tuohon olisi niin vaikeaa tehdä jotain rajoja pingille.. 200ms pingi nyt ei vain ole normaalia nykypäivänä. Parhaimmillaan saa etsiä 15 minuuttia vastustajaa, että löytää edes pelin alussa alle 50ms tasaisen pingin. No sehän on selvä, että se muuttuu pelin aikana aivan paskaksi ja vastustaja ei tiedä ikinä mitään asiasta. Disconnect glitchistä tein ilmoituksen EA:lle, mutta eipä tuo heitä kiinnosta korjata näköjään. Eli annoin selkeät ohjeet, kuinka se tehdään. No ei tietenkään, koska pelin koodi pitäisi muuttaa siltä osin. Pukuhuone erroria tuskin osaavat korjatakaan, mutta ei hätää ei ole kohta pelaajiakaan.

Tekisi joku jääkiekkopelin keksityillä nimillä ja sarjoilla, mutta pelattavuus edellä. Sellaiset kehittäjät, joilla riittää intohimoa lajiin. Ei mitään korttikauppoja, vaan ihan puhdasta pelaamista. Eri liigoja ja turnauksia ja jotain sellaista. Uusia juttuja pelattavuuteen, kuten esim. kiekko omaksi objektikseen ja fysiikkamallinnus kuntoon. Ei tässä muuta tällä kertaa.
 
Hey everyone,

Before the holidays begin, we just wanted to provide everyone with an update around NHL 19, and more specifically the feedback we have been hearing around the gameplay.

Over the past few months, we have been seeing a lot of people on all channels asking for us to revert to Beta tuners as they enjoyed the game better during that time frame. While we believe that the current gameplay has a lot of improvements from launch, we also recognize that there could be areas of gameplay that you preferred better in the past.

As a result, in mid-January we are going to be rolling back to the Beta Tuner for a limited time to get your feedback on what you like/dislike about the Beta Tuner compared to the current gameplay tuner. Please note that this will undo some of the positive changes that we’ve seen from the community, so you’ll be seeing some of the following occur again:
Poke checks will be more sensitive and cause more tripping penalties
AI goaltending performance will be different
The ability to drop your stick
Increase in incidental contact strength (bumps)
Decrease in penalties from stick lifts


After we change back from the tuner, we will be posting a feedback survey to gather your thoughts, likes, and dislikes on the Beta tuner.

While it is a little while until the tuner goes live, we wanted to provide you with an update as we know how passionate you are about the product. Once we get closer to the date of the tuner, we will provide an update with more information and details on what is happening, when it’s happening, and what you can expect.

Thank you for your dedication and feedback throughout NHL 19 and we hope everyone has a happy holidays!

- The EA SPORTS NHL Team
 
@mhart1 TORILLE!

EA:n parasta/toisiksi parasta gameplayta. Onneksi en myynyt peliä vielä, kun meinasin. Pelannut en ole kahteen kuukauteen, mutta tammikuussa on kyllä pakko. Kerrankin: Kiitos EA.
 
@mhart1 TORILLE!

EA:n parasta/toisiksi parasta gameplayta. Onneksi en myynyt peliä vielä, kun meinasin. Pelannut en ole kahteen kuukauteen, mutta tammikuussa on kyllä pakko. Kerrankin: Kiitos EA.
Koskas Maihartti will go on? Kaipaillaan Fiffe-ketjuun kontenttia....

Miten tässä pelissä tehdään maali?

Hinkkaan Haasteita vaan ku en osaa... kloppi voitti 12-4; ja teki kaikki one-timereina... mun ukot ei vaan sijotu niihin?
Aika hassua et marketissa on 1-2 miljoonaa korttia vähemmän ku fifassa ...

Aamuyöllä biddailu kannatti kummasti, on PRZ-aukisellakin tiimi nyt
 
Niin. Taitaa olla pitemmän päälle pelkkä markkinointikikka tuo beta version takaisin tuominen. Siinä oli kolme isoa asiaa hyvin, luistelu, taklaaminen ja yhteydet. MUTTA, eikös näitä muutoksia tehty juuri tuon puolustamisen tähden.. Eli kiekon kanssa sai pyöriä kulmissa vielä vapaammin kuin nyt ja joka pokesta tuli jäähy. En kyllä muista, että oliko pelaajien töniminen millä tasolla? Sen muistan, että taklaamisella pärjäsi pitkälle. Maalinteko oli kanssa melko helppoa ja tuohan tuo takaisin ne "läpiajomaalit". Luistelu on melko varmasti tämä sama, koska EA on sanonut ettei ole muuttanut sitä. Voi olla, että johtuu vain servereistä. Ennustan, että ensimmäinen lause on: EA on ihan perseestä, tää on taas pelkkää kulmissa pyörimistä ja joka pokesta saa jäähyn. Mulla on joka pelissä 45 minuuttia jäähyjä;) EA yrittää aukaista pelaajien silmät ja vakuuttaa nykyisen version olevan parempi kuin beta. Lisäksi täytyy muistaa yksi iso asia, nimittäin betaa pelattiin vs muodossa ja mielestäni se oli oikeassa versiossa ennallaan. Hutissa on omat serverit, jotka eivät ole toimineet kunnolla pitkään aikaan.
 
Koskas Maihartti will go on? Kaipaillaan Fiffe-ketjuun kontenttia....

Miten tässä pelissä tehdään maali?

Hinkkaan Haasteita vaan ku en osaa... kloppi voitti 12-4; ja teki kaikki one-timereina... mun ukot ei vaan sijotu niihin?
Aika hassua et marketissa on 1-2 miljoonaa korttia vähemmän ku fifassa ...

Aamuyöllä biddailu kannatti kummasti, on PRZ-aukisellakin tiimi nyt
En oo ostamassa ihan hetkeen. Ei riitä aika ja FIFA vaatii liikaa aikaa ja muutenkin liian addiktoiva kaikkine companion appineen jne. :D

Emmä mä änäriikään pelaa kun pelin kaks joka toinen päivä. Siinä ei Fifalle jää aikaa enää yhtään.
 
Poke oli betassa loistava, kun sitä opetteli käyttämään. Sen sijaan NHL19 julkaisussa se oli ihan hirveä ja jäähyjä tuli oikealta ja vasemmalta ja vähän keskeltäkin. Taklaaminen myös oli loistavaa, vaikka ei ihan NHL16 betan tasolla ja luistelu oli parasta koko pelisarjan historiassa.

En oo ostamassa ihan hetkeen. Ei riitä aika ja FIFA vaatii liikaa aikaa ja muutenkin liian addiktoiva kaikkine companion appineen jne. :D

Emmä mä änäriikään pelaa kun pelin kaks joka toinen päivä. Siinä ei Fifalle jää aikaa enää yhtään.
Lueppas nyt viesti uudestaan. Ja Tuulis voi pitää naljailut omana tietonaan.
 
Lueppas nyt viesti uudestaan. Ja Tuulis voi pitää naljailut omana tietonaan.
Sori, en tajua. :D

EDIT:
Hitto kun jäi vaivaamaan, mitä mä en nyt niinku hoksaa?

Myönnetään että mun Tuuli-Suomi-Tuulis sanakirja ei ole se viimeisin painos, mutta se mitä tästä nyt sain irti (korvamadon lisäksi, thanks...) niin:

"Koskas Maihartti will go on?" = Tuulis kysyy milloin minä aion siirtyä änäristä takaisin Fifan pariin

"Kaipaillaan Fiffe-ketjuun kontenttia...." = Fifa-ketju on vissiin yhtä kuollut kuin tämäkin ketju ja meikäläiseltä yleensä on jotain shittii sinne sitten aina tullut kun peliä tulee pelailtua.

Ja sen jälkeen Tuulis siirtyy löpisemään niitä näitä tästä pelistä, joten vastasin vain että en siirry nyt hetkeen änäristä Fifan pariin.

What am I missing? :)
 
Viimeksi muokattu:
Niin siis lainaus oli mun viestistä ja maihartti = my heart, ei mhart?

Jos ite ymmärsin väärin, niin sori siitä.
 
Niin siis lainaus oli mun viestistä ja maihartti = my heart, ei mhart?

Jos ite ymmärsin väärin, niin sori siitä.
Milloin haukkuu Maihariksi, milloin miksikin, mut isolla kirjaimella oli kirjoitettu niin oletin kyseessä on erisnimi tarkoittaen mua tällä kertaa.

Ei ole muuten eka kerta kun Tuuliksen sanavalinnat aiheuttaa sekavaa jälkikeskustelua tällä palstalla! :D
 
Milloin haukkuu Maihariksi, milloin miksikin, mut isolla kirjaimella oli kirjoitettu niin oletin kyseessä on erisnimi tarkoittaen mua tällä kertaa.

Ei ole muuten eka kerta kun Tuuliksen sanavalinnat aiheuttaa sekavaa jälkikeskustelua tällä palstalla! :D

Ajatus oli aiheuttaa sekaannusta ja yleistä paheksuntaa ;):p:D

Sanoja voi tosiaan tulkita monella tavalla, niinku tarkotuskin oli
Ja korvamatoa koukkuun
 
Nykynen tiimi:

i8qNS5o.jpg
 
Huolestuttavinta tuossa on, että listan nopeasti silmäilemälläkin osui kohdalle monia selvästi suomalaisia nickejä. Tosin kyllähän suomalaisiinkin mahtuu monenlaisia niko-valtteri-pettereitä, joille tärkeintä on voitto tilastoissa ja vastustajan pelin pilaaminen.
 
Ylös Bottom