Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Alan Wake

Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

edellinen kerta PC:llä oli 4K resolla joten enpä usko että bone pystyy tuota pieksemään :D
On toki ymmärrettävää, ettei uudelle boksiversiolla olisi tämän rinnalla hirveästi tarjottavaa ilman uutta sisältöä. En edes tiennyt, että tolla resolla saa Alanin pyörimään. Hieno homma! :) Mulle parannellussa konsoliversiossa olisi luonnollisesti enemmän uutuudenviehätystä, kun peli-pc:tä ei löydy.

Youtuubiin on muuten päätynyt 3 leikattua Night Springs episoodaa:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtnyBPDPZ1KkSmrHDkEgSk3lnya2uqBY3

Ovat aiemmin julkaistu vain Humble Bundle -paketissa.
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)

Ei yleensä kiinnosta remasteroinnit, eikä nytkään. Ensimmäinen (ja ainoa) pelikerta oli jo lopussa hieman puuduttava, mutta ajoittain peli oli ihan jees.
 
Vastaus: Alan Wake

[video=youtube;OQRUx-w6t4s]https://www.youtube.com/watch?v=OQRUx-w6t4s[/video]

Siinä vielä juubituubi-versio prototyypistä.

Kyllähän tuon katselu haikeat fiilikset tuo. Mutta onko kyseessä Alanin joutsenlaulu vai toivon pilkahdus? Sitä ei varmaksi osaa sanoa. Joutsenlaululta tuntuu, mutta toisaalta artikkelissa avataan mahdollisuuksia jatko-osan tuloon Quantum Breakin jälkeen.

Suurempi todennäköisyys on kuitenkin tämän toteutumiseen:

Talks are underway between Microsoft and Remedy Entertainment to bring the original Alan Wake to the Xbox One, Remedy's chief creative officer Sam Lake told Polygon.

"I would love that to happen," Lake said. "Nothing has happened yet, but we are discussing this possibility with Microsoft.

"I hope it happens, we'll see."

If it happens, that port would likely include the post-release DLC as well, Lake said.

http://www.polygon.com/2015/4/21/8460967/remedy-alan-wake-port-xbox-one-ps4
 
Vastaus: Alan Wake (pelikeskustelu)


Kyllä, toivottavasti tosiaan kunnollinen jatko-osa vielä nähdään. American Nightmare oli niin umpisurkea ja halpamainen räiskintäpökäle, että olisi synti jättää Alan Waken tarina siihen.

Nythän toisaalta Remedyllä olisi hyvää aikaa kuulostella ja neuvotella eri julkaisijoiden kanssa Alan Wake 2:sta, vaikka eikös Microsoft ole viimeaikoina ilmaissut että he haluaisivat mielellään jatkoa Wakelle...

Edit: Alam Wake Remastered todellakin kelpaisi, ja vielä jos siihen tulisi uusia DLC paketteja, niin ai jai :)
 
Vastaus: Alan Wake

Alan Wake remaster olisi pahin mahdollinen isku pelisarjan fanien kasvoille. Remaster olisi suoraan pois jatko-osan teosta ja se on juuri se syy miksi osa pelaajista suhtautuu negatiivisesti remastereihin.

Lisäksi Alan Wakessa oli selviä ongelmia jotka kaipaisivat muutosta: taistelumekaniikka oli itseään toistavaa, tv-sarja formaatti ei toiminut hyvin, ja välivideoiden animaatiot olivat kertakaikkiaan huonoja. Näitä asioita olisi parempi ratkaista jatko-osan parissa.
 
Vastaus: Alan Wake

Alan Wake remaster olisi pahin mahdollinen isku pelisarjan fanien kasvoille. Remaster olisi suoraan pois jatko-osan teosta ja se on juuri se syy miksi osa pelaajista suhtautuu negatiivisesti remastereihin.
Muistaakseni PC-versiosta ei vastannut Remedy. Yhtälailla remasterin voi ulkoistaa.

Lisäksi Alan Wakessa oli selviä ongelmia jotka kaipaisivat muutosta: taistelumekaniikka oli itseään toistavaa, tv-sarja formaatti ei toiminut hyvin, ja välivideoiden animaatiot olivat kertakaikkiaan huonoja.
Sitä vastoin tässä olen tismalleen samaa mieltä ja tämän takia kiinnostus uudelleenjulkaisua kohtaan on luokkaa: 0. Pelkkä 1080p/60fps päivitys ei paljoa auta.
 
Vastaus: Alan Wake

Pelillisistä seikoista voi toki kiistellä, mutta en silti kykene näkemään huonoja puolia siinä, jos Alan Waken pc-versiosta tehtäisiin Xbox One -porttaus ja peli tarjoiltaisiin vaikka Quantum Break bonarina, kuten on huhuiltu. Eipä se resursseja vie niin paljoa, että jatko-osa siitä jäisi kiinni. Remastered sen sijaan luonnollisesti lisäisi jatko-osan toteutumisen todennäköisyyttä.
 
Vastaus: Alan Wake

Jep tehkööt vaan remasterin jos sillä saadaan rahoitusta/mielenkiintoa pelaajilta mahdolliseen 2. osaan.
 
Vastaus: Alan Wake

Nyt toimii Alan Wake myös xbox onella jos jotakin kiinnostaa ;)
 
Vastaus: Alan Wake

Näköjään, pitääkin laittaa valumaan. Toimiikohan lisärit, kun toinen olisivat vielä kesken...
 
Vastaus: Alan Wake

Tuli pelattua nyt Xbox Onella tämä läpi ensimmäistä kertaa ja samanlaiset fiilikset mitä monella muullakin, hieman ristiriitaiset.

Episodit 1-3 olivat mielenkiintoisia, ja jaksoivat pitää hyvin otteessaan. Jostain syystä seuraavat episodit tuntuivat liialti itsestääntoistavilta, eikä juonikaan enää tuntunut yhtä jännittävältä. Tehtävät olivat liiaksi samanlaisia "mene tänne, sitten tuonne", ja mielestäni jotain jää pelin loppupuolelta puuttumaan, mikä olisi nostanut tämän omien suosikkipelien joukkoon. Vanhaksi pelin huomasi lähinnä tönköistä välianimaatioista, etenkin kasvojen osalta. Lisäksi muutamien hahmojen ääninäyttely alkoi suoraan sanottuna raivostuttamaan (Esim. tämä naispoliisi, joka hokesi koko ajan "Wake, sitä - Wake,tätä") Ympäristö oli kylläkin vanhaksi peliksi suht nätti, vaikkakin vaihtelua olisi voinut olla enemmän.

Kokonaisuutena kuitenkin kohtalainen, mutta ei tätä uudestaan tule kyllä pelattua.

7,5/10
 
Vastaus: Alan Wake

Niin eli koska etusivun uutisessa ei mainittu niin mainitsen sitten vielä täällä. Eli klo 20.00 mennessä voi ostaa Alan Wake:n ainakin GoG:n puolelta. Ja miksi kannattaisi ostaa GoG:n puolelta? Voit ladata asennuksen talteen jonnekin kovalevylle ja, jos tulee päivitys, mikä poistaa lisensoidut kappaleet niin voit edelleen pelata alkuperäisillä musiikeilla sillä GoG:sta ostetut pelit eivät koskaan vaadi nettiyhteyttä, joten senkun vaan asentaa siitä asennuspaketista.
 
Ylös Bottom