Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gears 5

Act 1 ehtinyt pelaan. On kyllä hienon näköinen. Mihin olette säätäneet hdr asetuksen?
 
Yksi kaikkien aikojen parhaista PC porttauksista, ainakin DF mielestä.

Tänään ehti jo enemmän tutustumaan peliin ja vaikka serverit on edelleen ihan tukossa niin kyllä siinä pienellä odottelulla aina pääs sisään. Kampanjassa ollaan menossa 2 actin 4 chapterissä, open world on avautunut ja tutkittavaa riittää. Sivutehtävät alkavat kun saavut paikalle ja siitä vaan tutkimaan ja hutkimaan. Meno on suurimmaksi osaksi ollut ehtaa Gearsia, nyt vaan vähän leveämissä käytävissä. Tarina ja hahmot ovat erittäin mielenkiintoisia ja iso harppaus 4, samaten myös kaikki päättömät action kohtaukset toistaiseksi loistavat poissaolollaan. Tykännyt olen paljon ja toistaiseksi sanoisin että parasta Gearsia mitä on tullut pelailtua, toivottavasti kantaa maaliin asti.

EDIT: Jaa Miika ehti ensin :D Poistin videon omasta viestistä.
 
Pelannut tänään about 5h tätä. Tai yrittänyt pelata. Campaignia pystyy pelaamaan aina max 30min ennen kuin tippuu. Tai sitten tullut tänään ainakin 4 kertaa bugi ettei pelihahmo reagoi enään mihinkään. Tulee ilmeisesti jos kuolee siten että joku örkki grappaa ensin ja sitten siinä sätkitään hetki ennen kuolemaa. Peli kaatunut 3 tai 4 kertaa. Luulen että ollaan edetty 3 hengen voimin nyt ehkä 1 - 1,5h edestä. 5h ajassa. Jokaisen ongelman jälkeen peli pitää käynnistää uusiksi ja odotella että saa servuihin yhteyden yms. Varmaan vähintään se 5min jo pelkästään tähän. Äskön kokeilin päivän ensimmäistä quickplayta. Kolmas rundi exessä ja tulee ilmoitus että mut kikattiin. Ilmeisesti siis server disconnect, mutta kuitenkin. Huoh. Eiköhän tässä ollut tarpeeksi Gearia taas tälle päivää....
 
Pelannut tänään about 5h tätä. Tai yrittänyt pelata. Campaignia pystyy pelaamaan aina max 30min ennen kuin tippuu. Tai sitten tullut tänään ainakin 4 kertaa bugi ettei pelihahmo reagoi enään mihinkään. Tulee ilmeisesti jos kuolee siten että joku örkki grappaa ensin ja sitten siinä sätkitään hetki ennen kuolemaa. Peli kaatunut 3 tai 4 kertaa. Luulen että ollaan edetty 3 hengen voimin nyt ehkä 1 - 1,5h edestä. 5h ajassa. Jokaisen ongelman jälkeen peli pitää käynnistää uusiksi ja odotella että saa servuihin yhteyden yms. Varmaan vähintään se 5min jo pelkästään tähän. Äskön kokeilin päivän ensimmäistä quickplayta. Kolmas rundi exessä ja tulee ilmoitus että mut kikattiin. Ilmeisesti siis server disconnect, mutta kuitenkin. Huoh. Eiköhän tässä ollut tarpeeksi Gearia taas tälle päivää....

 
Perjantaina tuli muutama tunti kampanijaa veivattua ja jösses että on muuten nätti peli! Taitaa olla peräti parhaimman näköinen mitä on nyt hetkeen tullu pelattua. Nytten vaan odotellaan että kaveritkin pääsee pelin pariin,niin päästään hordeen heilumaan.
 
Kauanhan mahtaa kestää ennenko nuo statistiikat päivittyy realiaikaan, koska 2 ekasta actista olen saanut aika paljon collectiblejä mutta peli näyttää että olen saanut molemmista 9... peliaikaa 2h 50min :D

No toisella open world alueella mennään act 3 ja pidän siitä enemmän kuin ensimmäisestä. Sivutehtävät pelissä on aika pitkälti olleet mene katsomaan mitä täällä on ja tapa jotain ja painele nappeja, yksi on tullut vastaan joka sisälsi vähän tarinaa ja hyvä tarina olikin. Kampanjan päätarina onkin sitten ollut aivan huikea ja act 2 lopussa koettiin aikamoisia hetkiä sekä tarinan että taistelun muodossa ja en muista millon viimeksi olis tullu sellanen olo kun voittaa jonkun taistelun et piti vähän huutaa ja tuulettaa, kädet vaan tärisi ja sydän hakkasi 300.

Miinuksia täytyy tällä hetkellä antaa yhdestä tehtävästä ekalla open alueella.

Piti se kanisteri käydä hakemassa millä räjäytetään se jää ja perkule kun oli vaikea tehtävä. Ei riittänyt että se Snatcher taistelu oli tuhannen vaikea, sen jälkeen kun se seinä kaatuu ja alkaa jengiä valua päälle niin se saakelin botti lähti sen kanisterin kanssa sinne vihujen keskelle ja tapatti ittensä about 10 kertaa. Pääsin sit lopulta läpi niin että 5% oli helaa sillä kanisterilla jälellä...kyllä kiittelin bottia sen jälkeen

Sivutehtävissä voisi olla myös vähän enemmän vaihtelua. Nämä kaksi on isoimmat miinukset jotka tulleet vastaan.
 
Jonkin verran bugaa peli.

-Collectiblet ei rekisteröydy.
-Yhden kerran pelihahmo jumahti, eikä mistään tapahtunut yhtään mitään. Oli pakko sammuttaa peli.
-Achievementit toimii miten sattuu
-Act 2:n yhdessä sivutehtävässä jäin jumiin, kun vastaan tuleva helikopteri ei triggeröitynyt. Jäin siis softlockkiin. Yritin ladata aiemman checkpointin, mutta peli jäi ikuiseen lataus looppiin. Oli pakko sammuttaa peli. Kun käynnistin uudelleen, niin aiemmin suoritettu toinen sivutehtävä ei ollut tallentunut ja se piti pelata uudelleen.

Vähän jännittää mistä peli jatkuu, kun jatkan myöhemmin taas peliä. Quit to menun valitsemisen jälkeen peli jäi taas lataus looppiin ja jouduin väkisin sammuttamaan pelin.
 
On tuo moninpeli kyllä pikkasen hauskaa ja toimii hyvin, Killcam hyvä lisä oppii virheistään paremmin. Mutta ehkä hippasen Rankedin ulkopuolellakin voisi miettiä noita asespawneja, noin niinqu esimerkkinä että mitä vaikka Salvo tekee Executionissa. *facepalm* Vaikka olisi kuinka ei-rankkua niin joku roti.

En nyt muista että ovatko aiemmissa muutelleet näitä jälkikäteen vai onko nämä nyt sitten kiveenhakattu forever?
 
Kampanja pamahti juuri läpi ja....uskomaton action spektaakkeli kyseessä. Loistavasti seikkailua, tutkimista ja toimintaa sekoittava peli antaa jokaiselle sentille vastinetta. Viimeinen chapteri oli ihan sanoinkuvaamattoman upea, leukaa sai keräillä lattialta kun katseli sitä ilotulitusta. Täydellinen ei peli ollut, pieniä valituksen aiheita löytyy ja niistä pari mainitsin jo aikaisemmin.

Grafiikat hilvelet silmiä jatkuvasti, ääniraita on vielä parempi ja tarina vie mennessään, hahmot olivat erittäin toimivia ja jopa se mulkku osoittautu päteväksi kaveriksi. Paras Gears kampanja ja ehdoton suositus 9,5/10. Myöhemmin sitten MP kimppuun, onhan tuossa 46 päivää boostia jälellä. :D

Gears 4 oli tuttu ja turvallinen aloitus TC:ltä joka toimi ihan ok, tämä oli sitten jotain täysin uutta sarjassa mutta silti tuntui Gearsilta ja pojat osui napakymppiin lähes. Ensi kerralla sitten hiotaan ne pienet jutut pois ja tehkää se eeppinen 10/10 lopetus uudelle trilogialle.
 
Digitaalinen perusversio alkaa toimimaan tänä iltana kello 21. Varmaankin tulee lisää pelaajia nettipeleille jokin määrä. Fyysinen versio pitäisi olla markettien hyllyllä viimeistään huomenna. Sieltäkin varmaan jokin määrä saattaa tulla lisää porukkaa, toivottavasti pelin backend ei pahasti kippaa kun asiakkaita tulee lisää. Peli on niin helmi ja viidakkorumpu on pärissyt ilosanomaa isosti, lisäksi peli kuuluu Gamepassiin ja femma on "aloittelijaystävällisempi" Gears koskaan. Veikkaan, että femmalla on aivan erilainen määrä käyttäjiä mitä nelosella oli ikinä, ehkä jopa moninkertainen?
 
Toivotaan että suurinosa pelaajista oli tuossa ekassa aalloossa game passin mukana, ettei tarvitse taas kärsiä serveri ongelmista.

Peli ei edelleenkään toimi kunnolla kun ei statsit päivity ja en saanut edes achievementtiä pelin läpäisystä.
 
Olisi kiva saada se kampanja joskus läpäistyä. Varmaan +10h koitettu pelata ja ollaan act 3 ihan alussa. Tänään vedettiin uusi ennätys. Peli kerkesi rullata maximissaan 30s kunnes heitti servulta pihalle. Huikeeta.

District on moninpelin puolella ehkä ainoa hyvä mappi. Toki nelosen mapeissa osa jees, mutta ne on ne nelosen mappeja ne. Niitä ei edes pyöri ilmeisesti public rotaatiossa, joten meillä on peräti 7 mappia. Joista 5 on suoraan paskoja. Jääkenttä on ok. Sekin oli kategoriassa hyvä, ennenkuin tänään hoksasin että sieltä keskikopista voi hyppiä alas o_O Ihme Judgment meininkiä.

Mapeista vielä sen verran, että kehittäjät varmaan itsekkin tajusivat kuinka kauheita torttuja nämä uudet pääsääntöisesti ovat. Sen takia piti laittaa nelosen toimivimmat mapit privateen, että saadaan se Esport skene käyntiin. En usko että tullaan näkemään juurikaan sen districtin lisäksi muita mappeja turnauksissa.
 
Ylös Bottom