Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Tietääkö joku miten sen Astro Botin "Lelu automaatti" toimii?
Eilen tuli kerättyä pelastettua kaikki botit viimeisestäkin maailmasta.
 
Joo, ei oo meikäläisestä Resident Evil 7 VR pelaajaksi, on se liian paha peli.
Pelotti jos siinä 2d versiossa ja piti ottaa kuulokkeet päästä, ei tuota VR versiota pysty pelaamaan, tulee paskat housuun.
Itsellä ihan sama tilanne. Jäi jo 2D versiokin tauolle ihan alkuvaiheessa. Ja olen kuitenkin lukuisat kauhupelit pelannut suuremmitta ongelmitta läpi aiemmin. Ressu seiska kyllä kieltämättä kaivoi meikäläisestä melkoisen arkajalan esiin. En kyllä muista yhtään toista yhtä ahdistavaa ja järkyttävää peliä pelanneeni. Tai no, Amnesia, Outlastit, Alien Isolation ja Blood Siren ovat kyllä kaikki olleet liikaa minulle aiemmin. Itselleni ei oikein tunnu sopivan se elementti peleihin, että ei pysty taistelemaan vihuja vastaan, vaan on pakko koko ajan juosta karkuun kusi sukassa. Se ei ole edes mielekästä pelaamista mielestäni, joten siksikin kaikki tuota elementtiä kovasti sisältävät pelit ovat tupanneet jäämään kesken.
 
Tulisi nyt pitkästä aikaa kunnon vr kauhupelejä. Lieneekö näköpiirissä. Pitkälti vr jäänyt käyttämättä kun oikeastaan kauhupelejä pelaillut, poislukien granturismo ja dirt vr
 
Tulisi nyt pitkästä aikaa kunnon vr kauhupelejä. Lieneekö näköpiirissä. Pitkälti vr jäänyt käyttämättä kun oikeastaan kauhupelejä pelaillut, poislukien granturismo ja dirt vr

Jep, kauhu toimii VR:ssä erikoisen hyvin. Oletko jo pelannut Elijah Woodin Transferencen?

 
Loistavaa että tulee uusia kappaleita Beat Saberiin. Mulla tuli just pelissä 40 tuntia täyteen. On siinä saanu huiskia, huh. Oma ennätys on 815000 pistettä siinä 6minuutin Angel Voices kappaleessa. Onkohan tuo Panic at the Disco ilmainen vai maksaako?
 
Viimeksi muokattu:
L.A. Noire: The VR Case Files on ilmestynyt ja löytyy myös Suomen stroresta. Kiinostelee, mutta oma hankinta menee myöhemmäksi, kun ei aika riitä vielä tähän.
 
Ei ole tullut mitään kunnon hittiä nyt ilmeisesti pitkään aikaan ja Oculus tuntuu haalivan parhaat yksinoikeudet.
Toivottavasti hommat muuttuu kun PS5 tulee, ei ole ainakaan enää siinä vaiheessa tehoista kiinni kun nyt jotkut kehittäjät vetoaa PS4 tehottomuuteen.
 
Ei ole tullut mitään kunnon hittiä nyt ilmeisesti pitkään aikaan ja Oculus tuntuu haalivan parhaat yksinoikeudet.
Toivottavasti hommat muuttuu kun PS5 tulee, ei ole ainakaan enää siinä vaiheessa tehoista kiinni kun nyt jotkut kehittäjät vetoaa PS4 tehottomuuteen.

No Man’s Sky, ei tosin yksinoikeus, mut mitä sen väliä. Onhan noita PSVR must have pelejä, jo reilusti kolmattakymmentä. Riittää hyvin tälle sukupolvelle, mutta vielä on muutama lupaava tulossa.
 
Testailin eilen, kolmea VR hankintaa. Tässä omat ensi tuntumat peleistä.

Drive Club VR:
Yllättävän hyvän näköinen, parhaimmillaan. Paikoitellen maastossa suttuiset tekstuurit.
Hienoa päästä ajamaan kisaa, 7 ai-kuskia vastaan.

Hyvin valittavissa autoja, joiden avaaminen vaati pelaamista. Ainakin ekan tunnin aikana ehdin avaamaan useamman käyttöön. Viimeisenä tuli McLaren, mikä oli hieno kokemus. Radat ja pätkät on fiktiivisiä, mutta ihan näyttäviä ja hauskoja.

Pelin suurin miinus tulee ikävä kyllä ajomallista. Ei se ihan surkea ole, mutta tuntuu kuin pahvilaatikolla ajaisi ja häviää reilusti esim Gran Turismolle. Pelasin Logitechin G29 ratilla, eikä pelissä ollut juuri säätömahdollisuuksia sille. Onneksi H-kaaviovaihteet toimii, liipasimien lisäksi. Toinen miinus tulee, ohjaamon halvan oloisista ja tunkkaisista äänistä.

Bound:
Hieno, kuin mikä. Pelissä on vahva taiteellinen ote ja se toimii hienosti. Pelasin comfortable-asetukset minimissä ja puolen tunnin pyrähdyksellä, ei mitään pahaa sanottavaa. Tulee varmasti pelattua läpi, ellei ala toistamaan itseään liikaa.

Ultrawings:
Kevyt lentosimulaattori, ultrakeveillä lentokoneilla. Ekaa konetta pääsin vasta lentämään, vaikka tein tunnissa tukun tehtäviä. Sain auki sentään kaksi uutta lentokenttää, joissa tarjolla uusia tehtäviä.

Lentomalli on peliin sopiva ja ainakin realistic-asetuksella riittävän realistinen. Peli sopii hyvin lyhyinä välipaloina rentoutumiseen. Tehtävät pitävät hyvin mielenkiintoa yllä, pelkkä freemode alkaa varmasti kyllästyttämään nopeasti. Grafiikat, simppelit, mutta Nintendomaisen pirtsakat ja ajaa asiansa, vaikka ei mitään vau-efektiä herätäkkään.

*Kaikissa peleissä oli comfortable asetukset minimissä ja realistisuus asetukset maximissa.
 
Viimeksi muokattu:
Beat Saberissa tuli ostettua heti nuo neljä uutta kappaletta. Tein niistä videon hard vaikeustaso nopeutettuna ja viimesenä 6minuutin Angel Voices expertillä nopeutettuna, jossa teen myös oman ennätykseni, 826000. Videon kaikki rykäisyt tehty ihan nojatuolissa istumalla, että kyllä tätä voi hienosti pelata myös istuen.

 
Viimeksi muokattu:
Storessa on nyt aika laaja PSVR-alekampanja. Hyvä tsäänssi ostaa puuttuvia vähän vanhempia huippupelejä. Uudemmistä siellä olisi ainakin Wolfenstein Cyberpilot (joka on arvosteluiden perusteella vähän laimea, mutta ehkä sen kympin sii voisi maksaakin).
 
Ylös Bottom