Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

Birdy, suunnilleen melkoisen harvoja asioita joita Venky’s siellä alkupuolella teki, harvinaista kyllä, jopa oikein kun antoi paidan julkistuksen pitkäaikaisen kausikorttifanin harteille, eivätkä ottaneet siihen hommaan posliinisia bikinipimatusuita kun tuota erästä tulevan kauden paitaa esiteltiin.

Uijui mitkä musat :D muutoinkin tunnelma ja erityisesti se sanoma on tässä mainoksessa enemmän kuin kohdillaan :)



--------------------------------------------------------------------------------------------------

Norwichilla oli kans muutamat mainiot videolliset paitamainostukset…

Tämä oli se ei niin hauska… se toinen oli aivan pirullisen tyylikkäästi tehty ja siinä tuotiin myös mainiosti musiikissa ja vespalla (tai no en ole asiantuntija tuon tyylisissä menopeleissä, mikä lie onkaan :D mukana tuota Erreaa ja italialaisuutta siihen aikaan mut en tiiä on onko sitä enää Tuubissa tarjolla kahtottavaksi….


Löytyi, tuossa vielä se niiden tyylikkäämpi… :) :D
 
Virallinen UEFA EURO 2000 kisalevy. Itse kisat eivät nyt välttämättä ne eeppisimmät ja ikimuistoisimpia kohtaamisia tarjonneet. Mut levy oli noin ulkoisesti vallan pätevä :D

Pidän tuosta että tuo virallinen kisapallo on printattuna tuohon levyyn :) jossain toisessakin tais olla kans mut turhan harvassa kuitenkaan… kun tosiaan kaikki viralliset musa CD:t mitkä liittyvät noihin jalkapallon MM tai EM kisoihin niin tullut haalittua.

Tuossa on tuon kansilehdykän jos aikaisee niin sieltä sitten aukeaa otteluohjelma mikä ihan ok kans. Jossain toisessa oli taasen sitten jonkin verran lyhyet artitstien esittelyt, mikä ihan kiva sekin.

Virallinen musakisabiisivideo...


livenä samainen kisojen tunnari...
 

Liitetiedostot

  • EURO20001.jpg
    EURO20001.jpg
    5,1 MB · Lukukerrat: 1
  • EURO20002.jpg
    EURO20002.jpg
    5,2 MB · Lukukerrat: 1
  • EURO20003.jpg
    EURO20003.jpg
    4,9 MB · Lukukerrat: 1
Karl-Heinz Rummenigge on sanonut, että jalkapallo on julma peli niille, jotka eivät murskaa vastustajaansa jos tähän on tilaisuus. Eilen oltiin pitkästä aikaa todellisissa murskajaistunnelmissa, kun "La Bestia Negra" nuiji pitkästä aikaa FC Barcelonan maanrakoon Mestareiden liigassa. FC Bayern teki 8 maalia vastustajan verkkoon ja yhden omiinkin, jolloin lopputulema on häikäisevä ja käsittämätön 8-2. Jotain kaikuja tässä on tietenkin legendaarisesta 2014 MM-välierästä (Saksa-Brasilia 7-1) ja 2013 Mestareiden liigan pudotuspeleistä (FC Bayern - FC Barcelona otteluparin yhteistulos 7-0). Noissa turnauksissa Saksa ja FC Bayern marssivat lopulta voittoon asti, saas nähdä onko kenestäkään pysäyttämään Bayernia tämän vuoden Mestareiden liigassa.

Tämä on myös ensimmäinen kerta vuoden 2005 jälkeen, kun Mestareiden liigan välieriä pelataan ilman C. Ronaldoa tai Messiä. Aikansa kutakin? Jännä nähdä tarkoittaako tämä jotain Barcelonalle? Tai peräti Messille?

Kotimaassa HJK - Honka -metroderby tänään, oletetaan että matsi on ainakin tiukempi kuin eilinen yhden joukkueen show Lissabonissa :D
 
Oli aikamoinen Bayernin näytös..

Barcelona on aika tukalassa tilanteessa kun runko on vanhentunut ihan käsiin. Rahat taitaa olla loppu ja Messille pitäis saada viimeisiksi vuosiksi kilpailukykyinen joukkue.

Ois kyllä niin hieno nähdä jos Messi lähtis johonkin muualle pelaamaan.
 
Makunsa kullakin, omasta mielestä tuossa on kaksi Euroopan tökeröimmin öljyrahalla kasattua palkkasoturijoukkuetta ja soisin mestaruuden ihan kenelle tahansa muulle.

Omasta mielestäni uusi mestari on kuitenkin mukavampi kuin "sama vanha". Bayern on kuitenkin jokunen vuosi sitten sen voittanut ja osa niistä pelaajistakin on vielä mukana. Vastaavasti PSG ja Manchester City(eivätkä myöskään Lyon tai Leipzig) eivät ole koskaan voittaneet tätä kyseistä kilpailua, joten omasta mielestäni olisi kiva saada mestaruustaulukkoon ihan uusi nimi. Mainitsin PSG:n ja Cityn siksi, että uskon niillä olevan parhaat mahdollisuudet. Ei mitään vastaan Lyonia tai Leipzigiakaan, mutta en usko niillä olevan realistisia mahdollisuuksia mestaruuteen asti.
 
Juu ei siinä, itsekin kaipailen aikaa kun Euroopan ehdottomalla huipulla pyöri enemmän kuin pari joukkuetta. En silti näe positiivisena vaihtoehtona sitä, että öljysheikki tai oligarkki ostaa futisjoukkueen, pumppaa siihen täysin kestämättömällä tavalla rahaa (City meinattiin jo sulkea pois europeleistä ja olisi saanut mennäkin, PSG osti Neymarin naurettavaan hintaan mainoskasvoksi Qatarille jne.) ja saa palkkioksi tälle operaatiolleen Mestareiden liigan voiton.
Noh, järkyttävät määrät kaikenlaista epämääräistä rahoitusta muidenkin joukkueiden osalta huipulla liikkuu, joten jokainen päättäköön miten paljon näille painoarvoa antaa.
 
No niin, sunnuntaina pystiä nostelee joko 100% Qatarin markkinointikoneeksi rakennettu joukkue tai sitten todellinen eurooppalainen futisjättiläinen...joka saa "vain" 10 miljoonaa vuodessa siitä, että mainostaa vain välillä Qatar Airlinesia :rolleyes:
Toivotaan viihdyttävää matsia joka päättyy FCB:n voittoon.
 
Messin uus jengi lienee City,PSG,Inter tai Juventus..

En kyllä haluis et Messi ja CR9 on samassa jengissä!!
 
Toi Barcan vittuilu ton 700millin ulos ostohinnan kanssa on kyl säälittävää. Kohta niillä on pelaaja joka ei pelaa vuoteen ja se lähtee ilmaiseksi.
 
Jalkapallon maaottelut jatkuvat jälleen tänään! Suomi pelaa kansojenliigan kotipelin uudistetulla olympiastadionilla Walesia vastaan, kun ottelu käynnistyy klo 21:45. Sunnuntaina on vieraspeli Irlantia vastaan Dublinissa klo 19. Lohkon kolmas vastustaja on Bulgaria.

Viasat isännöi edelleen lähetysoikeuksia, mutta vaikka maksukanavaa ei olisikaan, niin netistä viafreen kautta näkee pelit. Lähetys alkaa yleensä noin 45 minuuttia ennen matsin alkua, eli tänään klo 21 kannattaa viritellä peli näkyviin.

 
Jalkapallon maaottelut jatkuvat jälleen tänään! Suomi pelaa kansojenliigan kotipelin uudistetulla olympiastadionilla Walesia vastaan, kun ottelu käynnistyy klo 21:45. Sunnuntaina on vieraspeli Irlantia vastaan Dublinissa klo 19. Lohkon kolmas vastustaja on Bulgaria.

Viasat isännöi edelleen lähetysoikeuksia, mutta vaikka maksukanavaa ei olisikaan, niin netistä viafreen kautta näkee pelit. Lähetys alkaa yleensä noin 45 minuuttia ennen matsin alkua, eli tänään klo 21 kannattaa viritellä peli näkyviin.


Pelataan kuulemma tyhjille katsomoille..:(
Ohoh!Sami Hyypiä loppukaudeks Hakan valmennusryhmään..

Haka on rämpiny kyl aika pahasti..:(
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom