Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Odotuslistan kärki

Ac3way

Well-Known Member
Mitkäs pelit on ihmisillä odotuslistan kärjessä?

Itsellä on ostoslistan kärjessä Cyberpunk 2077, joka on pakko ostos. Cyberpunk, kun ei ole vielä julkaisussa täysin next-gen peli niin pitää varmaan joku peli hommata lisäksi esittelemään laitteen kykyjä. Next-Gen NBA2K21 saattaisi sitten olla se toinen peli minkä hommasi PS5:lle, mutta siitä vaan ei ole vielä kerrottu mitään.

Sonyn tulevat yksinoikeuspelit vaikuttavat jälleen hyviltä, mutta jostain syystä yleensä on tapana hommata ne vasta jälkijunassa alennuksesta. Ainoastaan Horizon Zero Dawn on aikasemmin tämän suhteen tehnyt poikkeuksen. Katsotaan olisiko Spidermanissa, Demon Soulsista tai Ratchet & Clankista vetovoimaa ihan hankintaan asti.

Vielä alkuvuodesta AC Valhalla oli odotuslistan kärjessä, mutta se on alkanut vaikuttamaan enempi ensi vuoden alepeliltä.

Pidemmälle ajateltuna Unreal Engine 5:sta hyödyntävä PES 2022 kiinnostaa paljon sekä GTA 6. TES6:sta ei uskalla vielä edes ajatella.

Ja vielä bonuksena Witcher 3:sen next-gen päivitys on aika kovissa odotuksissa. Siihen mestariteoksen tulee varmaan palattua ensi vuonna.

1. Cyberpunk 2077
2. Next-Gen NBA 2K21
3. Little Devil Inside

Long term:
1. PES 2022
2. GTA 6

Bonus: Witcher 3 next-gen päivitys

Edit. Indiepeli Little Devil Inside unohtui, se vaikutti huikealta!
 
Lyhyt lista, mutta nämä ovat ostoslistan kärjessä tällä hetkellä.

1. Cyberpunk 2077
2. Spider-Man: Miles Morales
3. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (jos tämä nyt koskaan edes tulee)

Onhan kaikkea muutakin kiinnostavaa tulossa, mutta noi ovat ne odotetuimmat.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tänä vuonna tulossa:
Cyberpunk 2077 Loppuvuoden odotetuin julkaisu, melko maltillisesti olen tämän työstöä seurannut, mutta kyllä tässä pieni hype on lähiaioina noussut, kun peli on tosiaan ensi kuussa tulossa.
Demon's Souls En ole varma tuleeko ihan julkaisussa hommattua (jos nyt edes pelikonetta saa tälle vuodelle), mutta varmasti jossain vaiheessa kun Souls nälkä iskee.
Assassin's Creed: Valhalla Odysseista pidin todella paljon, vaikka se turhan pitkä olikin. Viikinki teema on aina iso plussa, ja kiinnostaa ovatko saaneet tähän jotain uutta hyvää tuotua. Tulee varmaan hommattua vasta alesta kun Punkki on pelattu läpi.

Ensi vuodelle näillä näkymin tulossa:
Horizon II: Forbidden West Ensimmäinen osa ehkä tämän genin oma suosikki peli. En malta odottaa kohdata uusia vaaroja Aloyn kanssa.
God of War: Ragnarök Edellinen osa ei pelillisesti ihan osunut itseeni, niin siinä mielessä on parannettavaa, mutta olihan se teknisesti todellinen taidonnäyte ja Kratosin tarina poikansa kanssa kiinnostaa todella paljon.
Hogwarts Legacy Harry Potter peli, onhan tätä odotettu.

Kaukana tulevaisuudessa:
Final Fantasy XVI Fantasyt kiinnostaa aina, ja tämän takana on ilmeisesti melko kova tekijätiimi + medieval maailma pieksee modernin.
Final Fantasy VII Remake Part 2 Eka osa on tämän vuoden yllättäjä itselle, nostalgialla oli toki iso tekijä, mutta oli Square jotain uutta hyvääkin onnistunut luomaan. Kiinnostaa miten ovat onnistuneet luomaan seuraavan osan (onko open-world, kuinka paljon tarinallisesti poikkeaa alkuperäisestä...)
Elden Ring FromSoftwaren tekeleet aina kiinnostaa.
Diablo 4 Ja tottakai Diablo on pakko mainita, vaikka turha varmaan parin vuoden sisälle on tätä odottaa.
 
Tänä vuonna

Cyberpunk 2077
Yakuza: Like a Dragon
Demons Souls
Hyrule Warriors: Age of Calamity
Dragon Quest XI S

2021

Final Fantasy XVI (ei ole tietoa onko tulossa 2021 mutta sitä on jo 4 vuotta kehitelty niin mahdollisuudet siihen on)
Halo Infinite
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Resident Evil 8
Horizon: Forbidden West
Nier Replicant

Joskus

Diablo 4
Metroid Prime 4

Enemmänkin olisi mitä odotan, mutta näistä kaikista odotan itselle sellaisia 10/10 kokemuksia, nämä on ne pelit joiden odotan saavan sukat pyörimään jalassa.

EDIT: Lisäsin Dragon Questin Ja Nierin listalle.
 
Viimeksi muokattu:
Ehkä hankintaan loppuvuodesta -lista:

Cyberpunk 2077
Pathless


Varmat hankinnat 2021:

Super Mario 3D World Switch


Sitten joskus:

Legend of Zelda - BotW-jatko-osa
Metroid Prime 4
 
Cyberpunk ehdottomasti ekalla sijalla. Vastoin yleistä ostelutottumustani tilasin tämän ennakkoon 60 euron hintalapulla. Se kertoo jo paljon :D Sen jälkeen Valhalla on vahvasti listalla kunhan sen käytettynä aikanaan löydän. Veikkaan, että kiirettä ei tule olemaan. Siinä ehkä ne kovimmat odotukset tällä hetkellä.
 
Uusi forza, uusi Gran Turismo, Zeldan jatko, Mario 3D world.
AC Valhalla alkuun oli korkealla listalla, mutta mitä enemmän sitä nähnyt, sitä enemmän näyttää vain copypaste AC:lta, joten ei oikein sekään enää nappaa.

Ei juuri taas ole näköpiirissä isoja pakkohankintoja.
 
Odotuslistalle ei oikeastaan mahdu vielä mitään. Backlogissa vielä monta loistopeliä kesken, tai aloittamatta. Myös monta loistopeliä jäänyt tänä vuonna sen takia hommaamatta, niitä sitten ostan alesta, kunhan vanha kasa pienenee. Melkonen huippupelien ruuhka tuli vanhan sukupolven loppuun, myös psvr-puolelle. Nyt sille löytyy jo todella monipuolinen ja vakuuttava määrä, oikeasti ihan hyviä pelejä. Kaiken lisäksi tietyt ajopelit, tuppaa viemään sen rajallisen peliajan. No joo, yhden pelin voin laittaa odotuslistalle.

Cyberpunk 2077

Aina tykännyt tuollaisesta futuristisesta meiningistä ja kehittä on kannuksensa ansainnut, joten hyvää roolipeliä odotan, erittäin mielenkiintoisessa maailmassa. Jos todella hyvä Ps4:lla, niin menee hankintaan heti, muuten vasta myöhemmin paranneltuna versiona, uudelle laitteelle.
 
Itsellä on liuta pelejä kesken, Mafia remake, Ghost Of Tsushima, Saint & Sinners, Star War Squadron, Snowrunner.
Eipä tässä ole edes kehdannut miettiä noita tulevia pelejä kun pitäis saada nuo vanhat pelattua, mutta jos jotain heittää niin Cyberpunk 2077.
 
Aika lyhyt on lista niistä tekeleistä, joista oikeasti-oikeasti on intopinkeänä.

1. Seuraava Zelda
2. Hollow Knight: Silksong
3. Yakuza: Like a Dragon

Ja tästäkin listalla vain yhdellä (Yakuzalla) on julkaisupäivä, muista ei ollakaan sitten kuultu varmaankaan vuoteen mitään. Meh.
 
1. Cyberpunk 2077

2. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Cyberpunk 2077 koska... No, odotetuin peli itselläni koskaan ikinä.

Ja ensimmäinen Bloodlines on yksi ehdottomia suosikkejani. Mahtava. Toivottavasti tämä jatko-osa pääsisi samalle tasolle.
 
1. Demon's Souls. Tiukka taistelu Cyberpunkin kanssa ratkeaa DS:n eduksi haastavuuden ja loputtoman Souls-nälän mitalla. Tahto päästä taas turhautumaan ja onnistumaan palaa jo valmiiksi sisuskaluissa.

2. Cyberpunk 2077. Uutta ja odotettua, vuoden kiinnostavimpia pelejä. "Deus Ex:n manttelinperijä". Boosterina toimii CD Project Redin toinen eepos, Witcher 3. Odotukset korkealla.

3. Quantum Error. Hyvää kauhua on odotettu, tässä on paljon potentiaalia sen suuntaan. Uudenkarheana pelinä kiilaa RE Villagen edelle.

4. Resident Evil Village. Lisää kauhuosastoa. Saisiko taas säikähtää yhtä paljon kuin RE 7:ssä? Toiveet korkealla tämänkin suhteen. Yhtäkään huonoa RE-peliä en ole pelannut.

5. GodFall. Tarjoaako jotain uutta hack'n slash -osastolla ja onnistuuko poikkeamaan tämäntyyppisten pelin valtavirrasta jollakin hienolla tavalla? Mahdollisuuksia on.

------

Pinnan alla kuplivat, voivat yllättää:

1. Darkest Dungeon 2. Edeltäjä oli haastavimpia pelejä, mitä olen koskaan pelannut ja sen myötä hieno kokemus. Vuoropohjaiselle seikkailulle ja toiminnalle on aina tilausta tässä taloudessa.

2. Insurgency: Sandstorm. Kaverin hypettämä jo kauan sitten, nimi on jäänyt mieleen. Voisiko tässä olla samaa hienoutta kuin Conflict: Desert Stormissa PS2:n aikoina? Hienoja sotaoperaatioita cooppina kavereiden kanssa.

3. Diablo 4. Miksipä ei. Kaksi ensimmäistä PC:llä läpi ja kolmas konsolilla. Lupaus haastavammasta lopusta piristää taatusti pelikokemusta. Diabloihin on niin tottunut, että näitä pelaa ihan mielikseen.

4. Dying Light 2. Ensimmäinen osa oli parhaita zombie-pelejä kautta aikain ja bonuksena upea The Following -lisäosa. Paremmaksi on vaikea pistää, annetaan kuitenkin pelintekijöille mahdollisuus näyttää.

5. Dragon Age IV. Ykkönen oli aikoinaan upea kokemus. Jatko-osa hieman toimintapainotteisempi, kolmannessa seikkailu jäi kesken, vaikka paljon tulikin pelattua. Hieman epäilyksiä tämän suhteen, mutta katsotaan lähempänä.

------

Deathloop, Destruction AllStars, Outriders, Green Hell, The Dark Pictures Anthology: Little Hope – näistä on vielä kovin vähän tietoa, mutta olen silti lisännyt ne odotuslistaani kiinnostavina peleinä. Onnistuessaan voivat saada aikaan monta hyvää hetkeä.
 
Ylivoimaisena ykkösenä itselläni Cyberpunk 2077.

Sen jälkeen lähiaikoina ilmestyvistä peleistä tasaisena rintamana AC: Valhalla, Watch Dogs: Legion, Godfall, Far Cry 6 sekä Lego Star Wars: Skywalker Saga.

Sitten pidemmällä tulevaisuudessa eniten odottamani pelit ovat Halo: Infinity, Dying Light 2, Horizon: Forbidden West, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Dragons Age 4 sekä Diablo 4
 
1. Cyberpunk 2077
2. Botw 2
3. Hollow knight Silksong
4. Sport story
5. Metroid Prime 4

+ Watch Dogs legion(en ole täysin vakuuttunut, rauhassa odotellaan arvosteluja.
+Dying Light 2
 
1. Horizon Forbidden West - ainoa, jota todella odotan

2. Avoin maailma - AC Valhalla ja Ratchet

3. Moninpelimätöt: Codi ja änäri

Olen ollut tutkahiljaisuudessa mm. Cyberpunkista, joten odotusarvot yleisesti aika alhaalla. Konsoliakaan ei ole lukittu.
 
1. Cyberpunk 2077
2. eteenpäin: Ei mitään.
Lyhyt on lista, tai ei tota kait voi edes listaksi sanoa.
 
1. Demon's Souls - Souls on tällä hetkellä maailman kovin pelisarja. Paluu alkulähteelle uudessa sukupolvessa...
2. Baldur's Gate 3 - Divinity 2 on täyttä rautaa ja BG2 yksi kaikkien aikojen kovimmista.
3. Day's Gone 2 - olen yllättynyt miten kovaa eka peli on iskenyt huolimatta hyvin ristiriitaisista arvioista. Jatko-osa PS5:lla...
4. God of War 2 - eka osa tuntui vasta lämmittelyltä, mutta jopa vaimo huutelee "boy" vähän väliä.
5. FFVII toinen remake - alkuperäisessä maailmankartta ja siellä samoilu musiikin tahtiin oli mieleenpainuva kokemus. Miten uusi hanskaa tämän tai kultaisella chocobolla seikkailun tahi highwindilla lentelyn?

For Honour 2 on myös kovassa odotuksessa!
 
5. FFVII toinen remake - alkuperäisessä maailmankartta ja siellä samoilu musiikin tahtiin oli mieleenpainuva kokemus. Miten uusi hanskaa tämän tai kultaisella chocobolla seikkailun tahi highwindilla lentelyn?

Vähän luulen, että noita kahta aktiviteettia joudutaan odottamaan johonkin kuudenteen osaan ja vuoteen 2030 asti. :D
 
Ylös Bottom