Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Cyberpunk 2077


En nyt äkkiseltään saanut parempaakaan muotoon pelistä juuri kännykällä ottamaani videokuvaa. Toivottavasti toimii. Mielestäni varsin hyvältä näyttää. Ja itse kaduilla kulkiessa ihan samaan tapaan, kuten myös autoillessa.
Tuohan näyttää hyvältä. Siis omalla Xbox One X:llä ei kyllä ole mitään valitettavaa ollut grafiikan suhteen. Näyttää todella hyvältä.
 
Tämmöisen löysin from the internet. Jos hdr kuvansäätö on PS5:lla haaste. Pitää kokeilla illemmalla muuttuuko mikään.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20201210-192935_Firefox.jpg
    Screenshot_20201210-192935_Firefox.jpg
    553,3 KB · Lukukerrat: 86
Oliko kukaan tilannut CE versioita gigantista? Ei ole oma vielä lähtenyt liikenteeseen ainakaan. Ei ole kyllä ennen pientä patchirumbaa ennen tarkoitus ruveta pelaamaankaan, ettei sinänsä ole edes kiire.
 
Itse sorruin ostamaan Prismassa ollessani Cyberpunkin, ei pystyny vastustamaan kun edessä oli. Täytyy palauttaa Giganttiin niiden kun joskus edes tulee...
 
PS5 otin HDR pois ja graphics asetuksista kaikki offille niin on vähän parempi kuvanlaatu.

Ohjainasetuksetkin oli defaultina ihan perseellään mutta redditin ohjeilla sai hyväks.
 
Onhan tää nyt aivan luokattoman rujon näköinen PS5:llä. Tekstuurit välkkyy ja monenmoista muuta visuaalista röpötystä havaittavissa. Eipä jaksa silti masentua, päivityksiä on satavarmasti luvassa pitkään...

Tuleekohan tähän(kin) fiksi joskus sitten kun tulee next-gen-päivitys, eikös PS5:llä pitänyt olla jotain rotia levytilan käytössä? Nythän mennään siis PS4-ajan hölmöyksillä vielä...
Muista, pelaat nyt PS4 peliä, et PS5. Ei kannata sekoittaa ”next gen” peleihin. Toimii uudella pleikkarilla nyt vain taaksepäin yhteensopivuuden takia. Asia muuttuu, vasta kun tulee oikea PS5-versio.
 
Varmistus: eli savet siirtyy PS4-versiota pelatessa PS4:lta PS5:lle ok, mutta siirtyykö PS5:lla nyt aloitettavan PS4-version save tulevalle next-gen upgradelle eli varsinaiselle PS5-versiolle 2021? Ettei tarvitsisi aloittaa next-gen versiota sitten alusta joskus 2021?
 
Varmistus: eli savet siirtyy PS4-versiota pelatessa PS4:lta PS5:lle ok, mutta siirtyykö PS5:lla nyt aloitettavan PS4-version save tulevalle next-gen upgradelle eli varsinaiselle PS5-versiolle 2021? Ettei tarvitsisi aloittaa next-gen versiota sitten alusta joskus 2021?

Pelaat tälläkin hetkellä PS4 versiota vitosella joten pitäisi sen siirtyä myös Next-Gen versioon.
 
Hain postista tuon Collector's Editionin ja se olikin valtava paketti. Ja tuo lisukkeiden määrä. Huh huh.

Olen nyt vajaa 11 tuntia pelannut peliä ja jättänyt kokonaan päätehtävän omaan rauhaansa. Olen vain seikkaillut pitkin Night Cityä; tehnyt sivutehtäviä, törmäillyt random kohtauksiin jne. ja hauskaa ollut. Peli myös kaatui toisen kerran, mutta onneksi oli juuri sellaisessa kohdassa, että oli automaattitallennus tehtynä.

Oma hahmo on enempi tuollainen hakkeri / insinööri-tyyppi. Saa tehtyä omat kuteet ja aseet. Ja hakkeroinnilla saa hyvin kerättyä massia ja hoidettua vihollisia.

En tiedä ovatko muut huomanneet, mutta jotenkin hienoa kun heittää kranaatin keskelle vihollisjoukkoa ja menet sen jälkeen tsiigaamaan jäikö ketään henkiin, niin alue vaan täynnä irtoraajoja. Tai kun pamauttaa haulikolla naamaan, naama kirjaimellisesti räjähtää. Miekalla saa hienosti silvottua raajat irti jne. Pieniä yksityiskohtia mutta pidän kyllä. :D
 
Muista, pelaat nyt PS4 peliä, et PS5. Ei kannata sekoittaa ”next gen” peleihin. Toimii uudella pleikkarilla nyt vain taaksepäin yhteensopivuuden takia. Asia muuttuu, vasta kun tulee oikea PS5-versio.

Tämän takia noihin netissä pyöriviin videoihin pitäisi lisätä BC tai muuta eikä PS5 vs Ps4 tai PS5 tai Xbox Series X tai Series X vs Series S, monissakaan tuntuu että tarkoitusella jätetään sanomatta että uusilla konsoleilla pyöritetään edellisen sukupolven peliä taaksepäin yhteensopivana.
 
Laitoin kuvasäädöt tuon aikaisemman postaamani kuvan ohjeen mukaan ja sanokaa te nyt onko tämä hyvä vai ei? Mielestäni ihan helvetin hyvä! Pelaan siis PS5:lla. Löysin myös tuunausohjeen ohjaukselle. Olen tosin niin alussa etten ole vielä päässy testaamaan, mutta laitoinpa nekin kuntoon.
 

Liitetiedostot

  • 20201210_212254.jpg
    20201210_212254.jpg
    909 KB · Lukukerrat: 97
Viimeksi muokattu:
nyt on itelle tullu vastaan vähän ikävämpiä bugeja esim semmoisia että kun kuolee ja lataa pelin joku tärkeä ovi joka oli aiemmin auki voi olla locked ja sitä ei saa millään auki.

toinen on sitten että tulee niin sanotusti alert täysin tyhjästä eli alert triggeröityy jonku tietyn kohdan ylityksen jälkeen vähä niinku näkymätön liikkeentunnistin. joka kerta tämä käy myös fps putoaa varmaan sinne 10-20. eli tulee vähän diashow. todella nihkeä kun pelaan peliä vaikeimmalla tasolla ja stealthinä ja sitten ku hiivit sillai ettet jätät osan tyypeistä tappamatta ja menet suoraan kohteen kimppuun ja yrität pakenee, niin tuleeki hälytys täysin tyhjästä ja 20 kaveria on sen jälkeen sun kimpussa. taistelin tämän bugin varmaan 45 minuuttia ennenkö sain sillai ettei sitä alert/diashow bugia ei tullu ja pääsin hiipimään pois.
 
Viimeksi muokattu:
No on kyllä melko kelvoton HDR säätö tässä, tumman pään käyrä ihan käyttökelvoton.. maksimikirkkautta nostamalla ns. normi kirkkaudella olevien kohtien kirkkaus ei juuri saisi nousta, eikö varsinkaan mustaa tai sen lähellä olevien sävyjen. Nyt on semmoista harmaata löllöä varjot ja muut, kontrasti menee huonoksi. Tuota ei saa millään hyväksi.. pitää testata onko tuo normaali edes ilman HDRää..
 
Bugisesta ja suttuisesta kuvanlaadusta huolimatta peli maistuu hyvin muutaman ensimmäisen tunnin jälkeen. Nomadilla mennään.

Pakko kysyä olinko ainut jonka mielestä se siirtymä origin storysta Night Cityyn oli aika omituinen? Tuli meinaan sen parin minuutin montagen aikana mieleen, että bugaako peli ja "kelaa" koko pelin cutscenet läpi tai jotain sinnepäin. :D Spoilereiden pelossa tuli skipattua nopeasti tuo montage kunnes tajusin, että kyseessä oli vain jonkinlainen kerronta pelaajalle, että nyt on 6kk hypätty ajassa eteenpäin.

Kyllähän sitä olisi mieluusti tutustunut omassa rauhassa tähän Night Cityyn pelihahmoni kanssa ilman mitään aikahyppäyksiä. Näin olisi ollut hieman luonnollisempaa jutella ihmisille ja vastailla puheluihin kun tietää ketä he ovat ihan omienkin kokemuksien kautta. Nyt tuntui olevan vähän turhan kiire pelillä saada pääjuoni etenemään kunnon world buildingin sijaan.
 
Testattu, Ilman hdr:ää kuva on ihan normaalin kontrastikas jä värikäs, pelin omituinen tonemap tuhoaa ns normaali kuvaskaalan noilla säädöillä..

Tuota saa paremmaksi toki kun telkusta pudottaa kirkkautta ns mustan tason osalta mutta silti perus sävyt jää tunkkaisen oloiseksi..ja eipä säätöjä telkusta kuuluisi yhtä peliä varten säädellä..
 
Kokeilkaa tuota mun ylempänä postaamaan kuvansäätöohjetta. Ainakin omaan silmään kuva näyttää nyt hyvältä.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20201210-192935_Firefox.jpg
    Screenshot_20201210-192935_Firefox.jpg
    553,3 KB · Lukukerrat: 42
Ei pitänyt kyllä ostaa mutta prisman kanta-asiakastarjous PC versiosta oli liian hyvä kierrettäväksi. Kun kaikkialla verkkokaupoissa on PC versio 60€, tuo 42€ tuntuu jo ihan kohtuulliselta.

Mielenkiinnolla odottelen miten DLSS2.0 ym. on tuettu, mutta hetken kestää 59 gigan lataus ennenkuin pääsen kokeilemaan.
 
Ylös Bottom