Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Näkemättä 5/5 tuo Suicide Squad, Michael Rooker näyttää hämmentävän pahaperseeltä. En kyllä kiinnittänyt huomiota kenen ääninäyttelijä Sly on.
 
Tuli eilen krapulassa katsottua shaw & hobbs sekä birds of prey kun ne sattui flixin valikoimissa olemaan.

Tälleen f&f fanina on pakko sanoa, että vaikka shaw & hobbs oli ihan ok aivot narikkaan leffa niin jopa leffasarjan standardeilla ajateltuna ne muotoaan muuttavat prätkät ja lopun hinausauto letka sai jo suurta myötähäpeää aikaan.
Lisäksi brixtonin olisi voinut heittää johonkin marvel leffaan niiden cyber osiensa kanssa. Ei tuollainen kuulu mihinkään f&f maailmaan sitten ollenkaan vaikka jatkuvasti ollaankin menty vaan enemmän ja enemmän perus toiminnan suuntaan.
Lisäksi alkoi naurattaa kun siinä alkupuolen takaa-ajo kohtauksessa statham ajoi melkein koko kohtauksen ajan ykkösellä. Taisi se kahdesti vaihtaa kakkoselle.

Birds of prey sitten olikin kokonaisuutena se parempi leffa joka oli aika yllättävää.
Lähinnä se oli pettymys, että mimmit pisti yhdessä porukkaa turpaan vasta viimeiset 20 minsaa ja sitä ennen tämä oli lähinnä Harleyn oma leffa.
Taisin tämänkin kohdalla taas katsoa eri leffan mitä moni muu sillä tämänkin kohdalla on muistaakseni valitettu leffan pilaamisesta feministi agendalla ja vaikka mistä, mutta en taaskaan onnistunut näkemään tuollaista.
Vai onko kyse taas siitä, että leffan kaikki pahikset on miehiä ja lisäksi miehet on aivan avuttomia tumpeloita kun hennot naiset leipoo niitä turpaan.
Jos se tuosta on kiinni niin sitten samaan kasaan voi heittää aika ison määrän leffoja.
 
DC:stä Marvelin leffoihin niin nyt pojan katsottiin Spider-Man Homecoming ja Far from home on todella ristiriitaiset tunnelmat itsellä mutta poika tykkäsi todella! Vanha trilogia pesi tämän todellakin mutta jotaki kivaa ja tuoretta tässä vaiheessa oli :D en ole itse katsonut Avengerseja sitten ekan osan enkä muitakaan mutta varmaan pitäisi harkita.
 
DC:stä Marvelin leffoihin niin nyt pojan katsottiin Spider-Man Homecoming ja Far from home on todella ristiriitaiset tunnelmat itsellä mutta poika tykkäsi todella! Vanha trilogia pesi tämän todellakin mutta jotaki kivaa ja tuoretta tässä vaiheessa oli :D en ole itse katsonut Avengerseja sitten ekan osan enkä muitakaan mutta varmaan pitäisi harkita.
Ei näihin oikein pääse kärryille, jos ei ole katsonut kaikkia Marvel leffoja. Jää aika paljon viittauksia huomaamatta.

Isot suositukset muutenkin kaikille näille MCU leffoille jos yhtään supersankarijutut kiinnostaa.
 
Juu ei sieltä voi kyllä yksittäisiä elokuvia poimia välistä, ne on niin sidoksissa toisiinsa että koko MCU vaan lävitse. Toki siinä taitaa olla jo reilu 30 elokuvaa että hetki voi mennä.
 
Kaikki Iron manit oon kattonu ja ekan Avengersin, nyt poika pojalla kunnon Hämis hommat ku Miles Morales ja Remasteredia ollaan pelattu niin kaikki hämis elokuvat pitää nähdä, varmaan pitää alkaa laajentaa elokuvamaailmaa sitten :D
 
Sitten on toisen suosikkiohjaajani, Guy Ritchien, vuoro. Miehen ohjaama Wrath of Man on saanut trailerinsa.



Klippi ei vielä nostata suuria kiinnostuksia, mutta koska Ritchie, niin pakko nähdä. Miehen edellinen raina, eli The Gentlemen, oli yksi suosikkivuotensa suosikkifilmejäni.
 
Godzilla king of the monsters

tuli katsottua tämä Godzilla king of the monsters tuossa hetki sitten johdatuksena kohti tuota Godzilla vs Kongia, ja täytyy sanoa että olipahan keskinkertainen elokuva. jos vertaa Cranstonin ykköseen josta pidin kovasti. kukaan näyttelijä ei oikein vakuuttanut tässä leffassa ja juonikin oli jotenki vajaa jotain tästä vain jäi puuttumaan. toimintakin oli vähä semmoista että ihan jees mutta esim pacific Rim tekee tämän paljon paremmin. suurin pettymys näyttelijänä oli Charles Dance joka jäi lopulta aika turistiksi loppujen lopuksi pahiksena joka yleensä loistaa leffoissa ja sarjoissa kuten Gotin Tywin lannisterina. leffan parasta antia olivatkin monster design ja soundtrack josta löytyy pari oikeinki hyvää mahtipontista raitaa.

3/5

Seuraavaksi onkin vuorossa Godzilla vs Kong niin katsotaan nouseeko fiilikset tätä leffaa kohtaan sen jälkeen, että paikkaako kyseinen leffa jotain tämän leffan aukkoja. joka tapauksessa Godzilla vs Kongilta, odotan paljon, koska kong skull island meni omilla listoilla sen vuoden top 5 leffoihin kun se julkaistiin ja sille antaisinkin vähintään 4.5/5
 
Itsekkin pidin ekasta Godzillsta aluksi mutta muutaman kerran sen uudestaan katsoneena, King of Monsters on parempi elokuva. Vaikka sen juoni on aika keskinkertainen niin se tarjoo jotain mitä ensimmäinen elokuva ei tarjonnut, hirviö mättöä, siitähän näissä elokuvissa kuitenkin on kyse.

Sanoisin että Godzilla 3.5/5 ja KoM 4/5, Kong on parempi kuitenkin kuin kumpikaan näistä ja 4.5/5.

En uutukaiselta odota muuta kuin upeita taistelu kohtauksia ja juoni on vaan siinä mukana, arvostelut ollee varsin positiivisia kuitenkin.
 
Viime aikoina on tullut kateltua paljon eläinkauhua, erityisesti krokoleffoja, joita kokoelmasta löytyy kymmenkunta. Voisi tehdä pienen rankingin viidestä parhaasta.

Aloitetaan pohjalta:

5. Killer Crocodile (1989) 2,5/5
Omaan makuun vähän liian hidastempoinen pätkä. Ohjauksesta vastaa italialainen Fabrizio De Angelis, jonka muut työt ovat itselleni varsin tuntemattomia. Krokon practical effecteistä plussaa. Tarina on puolestaan ihan perushöttöä ensimmäisenä listalta pudonneen todella tunnetun Lake Placidin (1999) tavoin. Mahtuu listalle, kun tarjonta ei ole kovin laadukas.

4. Black Water (2007) 3/5
Jos tykkää jossain määrin tositapahtumiin pohjautuvista elokuvista, niin tämä on krokoleffoista ehdottomasti ykköspätkä. Eipä niitä juuri toki muita olekaan :D Australialainen leffa vie katsojan seuraamaan kolmen turistin selviytymistaistelua, kun krokotiili kaataa heidän veneensä ja he jäävät jumiin Pohjois-Australian tummiin suovesistöihin. Leffaa kantaa painostava tunnelma ja ihan kelvolliset näyttelijäsuoritukset. Hieman vastaavanlainen alku on listan ykköspaikkaa pitävällä teoksella, mutta se on oikeastaan muuten jokaisella osa-alueella edellä.

3. Alligator (1980) 3,5/5
Kulttimainetta kantava elokuva, joka olisi monen eläinkauhufanin listalla heittämällä TOP5:ssa. Juoni on varsin simppeli, pikkualligaattori vedetään vessasta alas, jonka myötä se päätyy viemäriverkostoon, missä se syö kasvuhormoneilla pumpattuja rottia. Pienen kasvupyrähdyksen jälkeen ei enää ruuaksi riitä rotat, kun Mr. alligaattori pääsee ulos viemäreistä. Perus kasarimeininkiä maustettuna hyvillä practical effecteillä. B-leffa, joka ei ota itseään turhan vakavasti. Leffassa käytettiin myös oikeaa alligaattoria joissain kohtauksissa. Viihdearvo on taattu.

2. Crawl (2019) 4/5
2010-luvulla ei ole valitettavasti juuri hyviä eläinkauhuleffoja tehty, mutta on joukossa muutama poikkeus. Piranha 3D:n ja The Hills Have Eyes uusintaversioiden takana oleva ranskalaisohjaaja Alexandre Aja on yleensä ohjaajan paikalla laadun takuu - eikä Crawl ole poikkeus. Tarina alkaa, kun raju hurrikaani iskee Floridaan, minkä myötä tulvat tuovat panssarinahkaisia matelijoita pitkin kyliä. Leffassa on mahtavan tunnelman mukaan sekoitettu isän ja tyttären välistä draamaa, sekä maustettu hyvillä efekteillä ja erinomaisella ohjauksella. En ole mikään CGI:n suurin ystävä kauhuleffoissa, mutta Ajan tiimi ansaitsee kiitosta krokojen kohdalla - kenties eläinkauhun toistaiseksi parasta jälkeä. Vauhdikastempoinen pätkä, mikä osoitti jälleen Ajan taidot. Ranskalainen ei ujostele laittaa reilusti gorea leffoihinsa.

1. Open Territory (2007) 4/5
Vain hiuksen hienosti ohi Crawlin ykköspaikalle nousee listan toinen australialaisleffa. Aussit tunnetusti taitavat goren (ei toki ranskalaisten tapaan) ja eläinkauhun. Ohjaaja Greg McLean vastasi myös tunnetusta kauhupätkästä nimeltään Wolf Creek. Hyytävä tunnelma on käsin kosketeltavissa, kun erään seurueen jokimatka jossain Australian takapajulassa saa yllättävän kääntään jättiläiskrokotiilin upotettua veneen, minkä myötä porukka jää pienelle saarelle keskelle jokea loukkuun. Ei mennä ihan sieltä realistisimmasta päästä, mutta sehän ei menoa haittaa. Kuten kahdessa edellä mainitussa leffassa, niin casti ja tunnelma on kunnossa.

Aihe kaipaisi kipeästi uusia teoksia, kun tarjonta on varsin suppeaa. Onhan noita Lake Placideja toki tykitetty liukuhihnalta, mutta jatko-osat ovat melkoista höttöä. Jossain määrin voisi myös laskea Tobe Hooperin 70-luvun Eaten Aliven listalle, mutta siinä krokot ovat niin pienessä roolissa. Hiljattain tuli tilattua Black Water: Abyss, mutta odotukset sen suhteen eivät ole erityisen korkealla. Tuskin yltäisi listalle.
 
Justice League Snyder's cut katsottu. Parempi kuin teatteriversio. Jopa selvästi parempi, mutta 4 tuntia on liikaa.

Tykkäsin kyllä oikeastaan kaikista uusista jutuista, mitä elokuvaan oli tuotu. Eritoten hahmoihin pääsi nyt paremmin sisälle. Toisaalta 4:3 kuvasuhde oli vähän outo valinta. Miksi ihmeessä näin, kun kaikilla on nykyään laajakuvatelkkarit? Ohjaajan näkemys epäilemättä, mutta miksi?

Pääpahiksesta en edelleenkään välitä. Se on kuin laimea versio Thanoksesta. Muutenkin yhteyksiä Marvelin Avengersiin on aika paljon. Eihän sille mitään voi, mutta sitten näitä myös auttamatta vertailee keskenään ja siinä vertailussa Justice League jää kakkoseksi.

Jos näitä uusia juttuja olisi saatu puristettua 3 tuntia kestävään elokuvaan, niin olisi ollut vielä parempi. Toistan nyt kuitenkin, myös näin nelituntisena tämä oli parempi kuin teatteriversio.
 
Keanu Reevesin and Matt Kindtin luoma sarjakuva BRZRKR saa Netflix leffan ja anime sarjan. Keanu näyttelee leffassa ja antaa äänensä animesarjaan.

BRZRKR is being described as a “brutally epic saga about an immortal warrior’s 80,000 year fight through the ages. The man known only as ‘B’ (Reeves) is half-mortal and half-god, cursed and compelled to violence… even at the sacrifice of his sanity. But after wandering the earth for centuries, B may have finally found a refuge – working for the U.S. government to fight the battles too violent and too dangerous for anyone else. In exchange, B will be granted the one thing he desires – the truth about his endless blood-soaked existence…and how to end it.”

keanu-comic-scaled.jpg


 
Joku oli Facebookin Kauhuleffakerho ryhmään antanut vinkin että Demons ja Demons 2 tulevat Netflixiin ja tottahan se oli!



Onko kukaan kattonut tätä? Itse ajattelin illasta katsastaa koska kuulemma kyseessä on melkoinen kulttielokuva joka on yksi noista sadoista näkemättä olevista ns iltalian kauhuelokuvista.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Joku oli Facebookin Kauhuleffakerho ryhmään antanut vinkin että Demons ja Demons 2 tulevat Netflixiin ja tottahan se oli!



Onko kukaan kattonut tätä? Itse ajattelin illasta katsastaa koska kuulemma kyseessä on melkoinen kulttielokuva joka on yksi noista sadoista näkemättä olevista ns iltalian kauhuelokuviin.

Itselläni on eka menossa. Joskus nämä on kyllä tullu jo nähtyä ja onhan nämä ihan ehtaa kulttiklassikkokamaa. Itse olisin ehkä mielummin ottanut englantidubbauksen italian sijaan, mutta ei se päivää pilaa. Kannattaa katsoa! :D
 
Itselläni on eka menossa. Joskus nämä on kyllä tullu jo nähtyä ja onhan nämä ihan ehtaa kulttiklassikkokamaa. Itse olisin ehkä mielummin ottanut englantidubbauksen italian sijaan, mutta ei se päivää pilaa. Kannattaa katsoa! :D

Nyt tuli semmoset kehut että haen illaksi myös pakastepizzan :D
 
Joku oli Facebookin Kauhuleffakerho ryhmään antanut vinkin että Demons ja Demons 2 tulevat Netflixiin ja tottahan se oli!



Onko kukaan kattonut tätä? Itse ajattelin illasta katsastaa koska kuulemma kyseessä on melkoinen kulttielokuva joka on yksi noista sadoista näkemättä olevista ns iltalian kauhuelokuviin.

On muuten aivan helvetin loistavaa! Nuo molemmat elokuvat ovat todella lähellä sydäntäni ja se ensimmäisen soundtrack! Voi luoja! Claudio Simonetti on uskomaton. :D
Itselläni on eka menossa. Joskus nämä on kyllä tullu jo nähtyä ja onhan nämä ihan ehtaa kulttiklassikkokamaa. Itse olisin ehkä mielummin ottanut englantidubbauksen italian sijaan, mutta ei se päivää pilaa. Kannattaa katsoa! :D
Eikö ole mahdollista vaihtaa ääniraitaa? Se vasta outoa on, koska ne dubit on ihan mahtavat. :D
 
On muuten aivan helvetin loistavaa! Nuo molemmat elokuvat ovat todella lähellä sydäntäni ja se ensimmäisen soundtrack! Voi luoja! Claudio Simonetti on uskomaton. :D

Eikö ole mahdollista vaihtaa ääniraitaa? Se vasta outoa on, koska ne dubit on ihan mahtavat. :D
Ainakaan ekaan ei löytynyt enkkuvaihtoehtoa.
 
Ylös Bottom