Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

Tänään on julkistus päivä, voisi sen kunniaksi pistää Battlefieldit tulille. Onkohan mulla 4 vielä asennettuna kun se taitaa olla lähinnä tätä uutta mikäli kuvista voi jotain päätellä.
 
Ensimmäisiä virallisia kuvia Originistä. Nimen huhuillaan olevan Battlefield 2042.

Game Code name: KINGSTON

"Welcome to A World Transformed"

"U.S.A. and Russia stand at the brink of war. Proxy wars have waged for decades, generating experienced but displaced combat veterans. These Specialists use their skills to shape the future — a future worth fighting for."

"Battlefield 2042 introduces 7 vast maps for up to 128* players. From Seoul’s cities to Egypt’s deserts, every map offers a unique experience based on the natural environment."

"Customize weapons, gadgets and vehicles in-battle to tip the scales in your favor. Summon a robotic dog built for battle, employ a grappling hook or don your very own wingsuit."

"Choose your role on the battlefield and form hand-tailored squads through the new Specialist system. Based on Battlefield’s four Classes, Specialists have one unique Specialty and Trait – but the rest of the loadout is fully customizable."

1623239497829.png
1623239509083.png
1623239519294.png
1623239529005.png




EDIT: Lisäsin spoilereihin infoa pelistä mitä on kaivettu Originasta.

Julkaisuaika myös vuotanut.

"Members can deploy early with Access to the Open Beta, Full Ultimate Edition Game Access on October 15, Monthly Rewards and more"

Release date: October 15


 
Viimeksi muokattu:
hyvältähän tuo tosiaan näytti, ei tajunnatkaan että tämä ketju nimen omaan koski sitä uutta battlefieldiä kun lueskelin tuossa aiemmin tätä ketjua niin viimeisin viesti oli tuo, että HideoMiyamoton asenteli vanhat battlefieldit, oisi tietenki voinut lukea ketjua tarkemmin. mutta kun sisällä 30 astetta lämmintä niin jäänyt tuo ketjujen lukeminen ja muu vähä vähemmälle. luulin siis että Dice Olisi joskus aiemmin julkaissut pelin nimeltä Battlefield 2021. Itse tosin vaihtaisin ketjun nimeksi Battlefield 2042 (2021) tai jotain vastaavaa.
 
hyvältähän tuo tosiaan näytti, ei tajunnatkaan että tämä ketju nimen omaan koski sitä uutta battlefieldiä kun lueskelin tuossa aiemmin tätä ketjua niin viimeisin viesti oli tuo, että Hideo Miyamoto asenteli vanhat battlefieldit, oisi tietenki voinut lukea ketjua tarkemmin. mutta kun sisällä 30 astetta lämmintä niin jäänyt tuo ketjujen lukeminen ja muu vähä vähemmälle. luulin siis että Dice Olisi joskus aiemmin julkaissut pelin nimeltä Battlefield 2021. Itse tosin vaihtaisin ketjun nimeksi Battlefield 2042 (2021) tai jotain vastaavaa.

Nisu vaan ei täällä pyöri enää niin jonkun moden tehtävä.
 
Virallista infoa pelistä. Linkistä löytyy otsikoita klikkaamalla juttua eri asioista.

-Ei kampanjaa.
-MP koostuu 3 erilaisesta kokemuksesta.
-128 pelaajan uusi All-out warfare modi jota voi pelata vaikka botteja vastaan.
-Ei BR modea.
-Crysis tyylinen "on the fly" tyylinen aseiden kustomointi.
-Alpha heinäkuusa, Beta ennen julkaisua.
-Julkaisu 22.10.2021

 
-Ei kampanjaa.
-MP koostuu 3 erilaisesta kokemuksesta.
-128 pelaajan uusi All-out warfare modi jota voi pelata vaikka botteja vastaan.
-Ei BR modea.
-Crysis tyylinen "on the fly" tyylinen aseiden kustomointi.
-Alpha heinäkuusa, Beta ennen julkaisua.
-Julkaisu 22.10.2021
+ 7 mappia
+ 10 erilaista specialistia näin alkuun

Ja pelihän on jo ennakkotilattavissa storessa. Standard edition köyhdyttää kukkaroa 70€. Oma veikkaus on kyllä, että BR saadaan myös, mutta menee ensi vuoden puolelle ja se tulee olemaan F2P Codin tapaan.
 
Todella hyvältä näyttää traileri vaikkei pelikuvaa ollutkaan, hieno kohtaus toi klassinen rendezook rpg hyppy :cool:
-Ei kampanjaa.
-Ei BR modea.
Hyvä. Ei Battlefieldissä alunperin ollutkaan kampanjaa ja sitten myöhemmin sarjan peleissä kun kampanjat lisättiin, tuntui aina että ne on tehty puolivillaisesti. Ainoastaan Bad Company 2:sen ja Bf3 kampajasta tykkäsin, mut ei nekään mitään mestariteoksia ollut. En jää ite kaipaamaan heikon kampanjan puuttumista, vaikka sellanen olisikin en siihen koskisi.

BR puute ei myöskään haittaa. Omasta mielestä on jo ollu pidemmän aikaa BR:ien kohdalla ylitarjontaa että ei kaikkien tarte sitä tehdä.
 
Br puute on todella positiivinen juttu, tulkoon sit joskus vaikka dlc:na sitä haluaville. Toivottavasti tulee myös premium pass tai vastaava, kuitenkin ettei bf5 pelleily sisällön puutteen suhteen toistu. Trailerista tuli sellanen fiilis että näinköhän tässä on valtava määrä autolukittuvia aseita, eli sitä piipityksen määrää mitä tankissa/hekossa saat kuunnella, se ei oo hyvä juttu.
 
Tuleekohan tämä vielä PS4 konsolille?
Kyllä tulee, suurin ero muihin laitteisiin taitaa olla pelaajamäärissä. Otettu virallisesta bäfän nettisivusta:

*Xbox One and PlayStation®4 supports 64 players. 128 players and massive-scale maps are available on Xbox Series X|S, PC, and PlayStation®5.
 
No herättipä suoraan sanottuna aika vähän mielenkiintoa meikäläisessä tuo BF 2042. Mä en ole ikinä ollut kiinnostunut hypoteettisesta tulevaisuudesta, eikä tuo aihealue kiinnosta pätkääkään.
Tulee varmaan ostettua, mutta hype ei herännyt lain.
 
Jos haluaa päivittää PS5 versioon, niin joutuu ostamaan gold edition version. Perusversiolla ei saa päivitettyä.
 
No herättipä suoraan sanottuna aika vähän mielenkiintoa meikäläisessä tuo BF 2042. Mä en ole ikinä ollut kiinnostunut hypoteettisesta tulevaisuudesta, eikä tuo aihealue kiinnosta pätkääkään.
Tulee varmaan ostettua, mutta hype ei herännyt lain.
Samat mietteet täällä. Traileri ei herättänyt juuri minkäänlaisia tunteita. Pelikuva näyttää herääkö mielenkiintoa ollenkaan; vaadittaisiin vahvaa ja tasapainoista perusmekaniikkaa eikä vain sisältöhöttöä ja skriptattuja katastrofeja kesken kilpailullisen moninpelin. Eniten olen huolissani luokkien poistamisesta(?), miten Battlefieldin perusolemus saadaan säilytettyä, jos jokainen pelaaja voi valita parhaat palat yhteisestä asevalikoimasta ilman luokkarajoituksia?
 
Ylös Bottom