Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Testasko kukaan Riders Republicin trialia, sellanen siis on saatavilla jos kiinnostaa. Yllättävän hauska peli, meni tilaukseen :)
 
Testasko kukaan Riders Republicin trialia, sellanen siis on saatavilla jos kiinnostaa. Yllättävän hauska peli, meni tilaukseen :)
Alphassa ja parissa betassa pojan kanssa oltiin. Ei jaksanu nyt ottaa ku täytyis sit viidennen kerran alottaa kaikki alusta. Tilasin vaan pelin ja odottelen julkaisua.
 
Tuli pienet Forza Horizon fibat tosta Riders Republicista. Siis on kartta missä voi temmeltää ja siellä on eri kisoja :D Vaikutti ihan semi hauskalta jopa.
 
Lisää lykkäyksiä pyysit ? Selvä täältä tulee, Shadow Warrior 3 siirretty ensivuoteen, tämä vähän sattuu, mutta ei kiirehtimällä koskaan hyvää tule.

 
Kauhun ystäville olisi ensi vuonna tulossa A Quiet Place elokuvien kanssa universumin ja nimen jakava tekele. Paljoa muuta ei tässä vaiheessa vielä paljastettu. Julkaisijana toimii World War Z:sta tunnettu Saber Interactive ja kehittäjänä iLLOGIKA.


Tykkäsin molemmista A Quiet Place leffoista. Hyvin rakennettu maailma, mihin saa varmasti tehtyä vaikka minkälaisia tarinoita ihmiskohtaloista. Jännä nähdä miten tuo maailman kantava teema, hiljaisuus/äänettömyys, pelissä toteutetaan.

Pelille on muuten sivut avattu:
https://aquietplace.game/

Sieltä tärkein info: Coming 2022
 
Viimeksi muokattu:
Tuo Star Ocean oli ainut peli joka itseä Sonyn lähetyksessä kiinnosti mutta se kyllä näytti niin heikolta että tuskin tulee olemaan kummoinen, edellinen osa jätti jo todellä kylmäksi
 
Voi olla kait mitä vaan, mutta olishan se top1 uutinen JOS GTA6 ei muka olis kehitteillä ollenkaan.
 
Toivottavasti Rockstar pystyisi estämään nuo kunnon tietovuodot ja ainakaan karttaa ei miellään tällä kertaa etukäteen jakoon. Varsinkin molempien RDR pelien kohdalla ne kartat olivat vähän turhan tarkkoja ja lopulta jo hieman spoilaavia.

GTA V:n kohdalla pari vuotta kestänyt spekulointi oli hauskaa, ihmisten tekemät päätelmät pienistä tiedonjyvistä ja CVG:n tekemä viikottainen GTA V podcasti olivat hyvää viihdettä. Tällä kertaa sitä vaihteluna voisi yrittää olla enemmän pimennossa uuden Rockstarin pelin yksityiskohdista.
 
Olisiko mahdollista että id olisi tekemässä uutta Quakea, toivottavasti se ei ole sitten Eternalin tyylinen jos sellainen onkin tekeillä. Mieluiten ottaisin kyllä Quake 5 kun jotain reeboottia.

Tosta oli jotain spekulointia kun quake remastered tuli. Sillä vähän pöhinää ja sitten isosti gamepass excluna uus. Mutta joo kelpaisi kyllä
 
Ylös Bottom