Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

God Of War: Ragnarök

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
No tuskin se syy nyt on se mitä se bärlökki sössötti että levyl pitäs nyt olla vaa setup.exe, kyllähä niitä arvostelukoodeja varmaa jaettais muutenkin vai onko multa mennyt jotain täysin ohi? Tos vaihees vois samantien lopettaa levyjen paino kokonaan ja siirtyä digiin, mitään lasinalusia mä en kaipaa. Tai sit lopetettais se ennakoiden jakaminen, ei se nyt ole syy jos siel jotkut pelikaupat jossain myy peliä ennen julkasua että nyt sit pitäs levyt olla vaa tyhjiä lasinalusia . Nää on näitä että pitäs muuttaa mökille jossa on vain ulkohuussi ja puulämmitys ilman internettiä jos nyt haluu välttyä spoilereilta täysin.

joo Barlok todennäköisesti tarkoitti sitä että pelissä pitäisi olla jonkunlainen online aktivointi mikä olisi synkassa digi versioiden kanssa. tämmöinen systeemi todennäköisesti joskus ehkä tuleekin. oma Veikkaus on että GTA 6 viralliseen julkaisu päivään mennessä, meillä on tämmöinen systeemi tai sitten pelifirmat kehittää omat systeemit. jotka toimii vähä samalla tavalla

Arvostelijat ja streamaajat ovat nyt sit tietenkin erikseen, koska heillä on yleensä ihan omat arvostelu kappale digitaaliset koodinsa. joten heidän versioillaan ei ole oikeastaan mitään tekemistä tavallisten kuluttajien kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Verkkis järjestää yömyyntitapahtuman Helsingissä.

PlayStation God of War: Ragnarök -yömyyntitapahtuma​

Helsingin myymälässä 8.–9.11.2022 klo 21-02​

Kratos ja Atreus ovat palanneet! Verkkokauppa.com järjestää kauan odotetun yksinoikeudella PlayStation-konsoleille julkaistavan God of War: Ragnarök -uutuuspelin yömyyntitapahtuman tiistaina 8. marraskuuta. Jätkäsaaren myymälän valtaavassa eventissä pääset kamppailemaan huikeista tuotepalkinnoista tietokilpailun ja arvonnan merkeissä, minkä lisäksi parhaiten pelisarjan hengessä pukeutunut lähtee kotiin kruunattuna.
Vuorokauden vaihtumista odotellessa maistellaan Kratoksen hodareita ja nautitaan Nocco-virvokkeista sekä musiikista dj:n johdolla. Illan aikana Jätkäsaareen saapuu lisäksi mediapersoonat Niko Nousiainen ja Tommi Manninen!
Tapahtuma alkaa klo 21 ja huipentuu klo 00 alkavaan yömyyntiin – tervetuloa mukaan!
P.S. Valitse noutotavaksi "Nouto Helsingin myymälän noutolokerikosta", niin olet mukana God of War -aiheisten tuotteiden arvonnassa, kun noudat pelisi ensimmäisten joukossa yömyyntitapahtumasta. Tuotteet julkaistaan 9.11.2022 PlayStation 4- ja PlayStation 5 -alustoille.

Ohjelma​

God of War -tietokilpailu​

Tervetuloa osallistumaan God of War -tietokilpailuun, jossa selvitämme pelisarjan ykkösfanin tittelin. Finaalin voittajaa odottaa hulppea PlayStation 5 -palkinto!

Ragnarök -pukukilpailu​

Mytologian mukaan Ragnarökiä edeltää kolme ankaraa talvea – millaisessa varustuksessa kuljet yhdeksän maailman läpi kohti ennustusten maailmanlopun taistelua? Palkitsemme yömyyntitapahtuman parhaiten teeman mukaan pukeutuneen 100 €:n lahjakortilla.

Limited Edition -peliohjaimen arvonta​

Jätä yhteystietosi arvontapisteellä myymälän toisessa kerroksessa, niin olet mukana kun arvomme kaikkien vastanneiden kesken Dualsense God of War: Ragnarök -peliohjaimen.

Ruokaa ja juomaa​

Hodarikeisari tarjoilee nopeimmille herkullisia GoW-hodareita ja tarjolla on lisäksi piristävää Nocco-energiajuomaa. Uskallatko maistaa polttavan tulista Chili Klaus -kastiketta? Ruokakojun löydät heti sisääntuloaulasta katutasossa.
Lähde: https://www.verkkokauppa.com/fi/tapahtumat
 
Sama. Vaikka peli on loppuvuoden odotetuin peli itselleni, niin ei ole mitään ongelmaa odottaa, että peli halpenee. Tällaiset yksinpelit, jossa tarinan jälkeen ei pahemmin ole uudelleenpeluuarvoa tulevat nopeasti käytettynä myyntiin.

Last of Us Remakekin saa jo käytettynä alle 50 euron.
 
Viimeksi muokattu:
Silloin kun puhutaan potentiaalisesta vuoden pelistä, niin meikäläinen ei kyllä kympin tai parin tähden rupea enää pitkittämään odottelua. :D Tuskin edes sinne aleihin asti selviäisin ilman spoilereita pelistä.
 
Itse ajattelin napata pelin Intian psn storesta, tuosta onkin tullut meitsin main store, sen jälkeen kun dollari kurssi nousi, nykyäänhän siis Usa store ei ole enää Worthy. koska dollarin kurssi on jopa nykyään euroa ylempänä. sen sijaan intiasta tuo Ps5 versio lähtee 60 eurolla Versus suomen 80 euroa. joten kyllä mielelläni säästän tässä sen 20 euroa, jälleen kerran :), muutenkin Intian PSN store taitaa olla koko PSN halvin store.

Torstaina klo 18.00 saadaan muuten rewikat :), siellä on jo countdown, heitetään oma veikkaus että metascore ja opencriticscore tulee olemaan 94, ekan osan tapaan.

 
Viimeksi muokattu:
Silloin kun puhutaan potentiaalisesta vuoden pelistä, niin meikäläinen ei kyllä kympin tai parin tähden rupea enää pitkittämään odottelua. :D Tuskin edes sinne aleihin asti selviäisin ilman spoilereita pelistä.
Vahva sama.

Mä lottoan että julkaisupäivänä huidellaan 94, mutta lopulta rauhoittuu sinne 91 tuntumaan.

Ilmeisesti ostettava PS4 versio ja upgreidattava se, näyttäis olevan PS5 kannet kympin kalliimmat. Taitaa joutua muuten kaivamaan kuvetta 60e tämän pelin hankintaan, ei taida olla julkkarialea missään?
 
Ilmeisesti ostettava PS4 versio ja upgreidattava se, näyttäis olevan PS5 kannet kympin kalliimmat.

Toisin kuin Forbidden Westissä, tässä pelissä PS5 upgrade ei ole ilmainen. Eli PS5 versiosta joudut joka tapauksessa maksamaan ylimääräistä.


Harmi tosiaan, ettei mitään julkaisupäivän tarjousta ole tällä kertaa tulossa. Jos hinta olisi Elden Ringin tapaan 49.90€, olisi tämä minullekin day one ostos.
 
joo tuo että PS4 version voi päivittää PS5 versioon ilmaiseksi, on tosiaan enemmän poikkeus ku sääntö, että yleensä juuri se päivittäminen tulee maksamaan, eihän muuten tosiaan kukaan ostelisi sitä PS5 versiota digitaalisesti, vaan PS4 version jos päivittäminen onnistuisi ilmaiseksi. pari mukaavaa poikkeusta tosin nyt ollut, juuri tuo Horizon Forbbiden West ja pari muuta.
 
Sony ilmoitti jo kauan sitten, että nuo ilmaiseksi päivittämiset loppuu, ja jatkossa kaikkien Sonyn 1st Party -nimikkeiden PS4-versiot päivittyvät PS5-versioiksi vain rahaa vastaan.
 
Onpa helvetin hämäävää kun kotelon kannessa lukee PS4 upgrade available. Sama teksti oli ennenkin, mutta nyt se onkin maksullinen? Tuntuu vähän maallikon kusetukselta.

Hyvä että tuli puheeksi, täytyy vaihtaa sitten PS5 versioon. Onneks olen Powerista ostellut telkkaria ja muuta niin saan pisteet käytettyä sieltä ja hintalapuksi jäi 30e.

Liekkö hyvää tuuria, mutta itse ostanut käytännössä kaikki PS4 versioina tähän asti ja upgreidannut ne femma versioon, aina Tales of Arise, CP2077, FF7R, HFW jne. :)
 
Viimeksi muokattu:
Saas nähdä mihin nää megahyperstoret tiputtaa hinnan ku VPD halvin tällä hetkellä vastoin kaikkea logiikkaa vaikka arvostankin kivijalkamyymälöitä.
 
36 tuntia Ragnarökiä täynnä, just sayin. Saapa nähdä ehdinkö saada arvostelua ulos embargoon. En varmaankaan.
 
PS5 version saa myytyä käytettynä noin 45€ jos myy 1kk sisään julkaisusta, että eipä tuo siinä mielessä kovin kallis ole jos käytettyjen pelien myyntiä harrastaa. Se on kyllä mahdollista että tämä on mustana perjantaina tarjouksessa ja se laskee myös käytettyjen hintaa.
 
Mikä on tuo julkaisuaikataulu, keskellä viikkoa?! Olin jo järjestänyt tämän viikon perjantain kokoukset siten että olen kympiltä hakemassa peliä elektroniikkaliikkeen takana kärppänä. :D

Hämäsi toi embargon laukeaminen torstaina, vaikka olihan siitä puhetta että arviot tulee ajoissa.

Nyt äkkiä perjantai kokouksia täyteen, että saa vapaata ensi viikolla
 
Alkaa täälläkin jo kuola valumaan suupielistä kun pelin julkaisu lähestyy. Tähän pelisarjaan on ollut erityinen suhde koko sen keston ajan. Kaikki on tullut pelattua läpi ja Ascensionia lukuunottamatta koko sarja 5/5 kamaa. Vuoden 2018 visio ei jostain syystä ensimmäisellä kerralla napannut lähinnä uusitun kuvakulman ja taistelujärjestelmän vuoksi. Onneksi annoin pelille uuden mahdollisuuden myöhemmin, ja voi video miten se potkikaan perseelle muita pelejä siihen aikaan. Se on myös syy siihen, miksi tätä peliä jopa odottaa. Yleensä ei tule lähdettyä hypejunan kyytiin, mutta näin se vaan tällä kertaa menee.
 
Ylös Bottom