Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Hei,

mitkä olisivat uusimman Laran ja Little Big Planetin lisäksi pelit, jotka voisivat houkuttaa parempaa puoliskoa pelien pariin? Co-op mieluiten samalla ruudulla. Taitaa olla aika heikko tarjonta ps3:lla tälläisistä peleistä?

No vois varmaan sanoa että...heavy rain.
Heavy rain ei ole co op peli mutta esim: pelin valinnat voitte päättää yhdessä jne..

Jos ihan välttämättä pitää olla co op, little big planet 2 ehdottomasti!!!
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Herätetään vähän keskustelua.. Mitä suosituksia olisi ONLINE co-op peleille, jos "Lara Croft and the Guardian of Light" ja "Dead Nation" ovat iskeneet oikein kunnolla? DN on viimeistä kenttää vaille valmis ja mietin että olisiko PSN-puolella jotain muuta hyvää jonka olen missannut..
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Herätetään vähän keskustelua.. Mitä suosituksia olisi ONLINE co-op peleille, jos "Lara Croft and the Guardian of Light" ja "Dead Nation" ovat iskeneet oikein kunnolla?

Mainitsemasi pelit ovat epäilemättä tuon genren laadukkaimmat tekeleet, ainakin online co-op -puolella. Storen peleistä uusi Ghostbusters: Sanctum of Slime on samantyyppinen shootteri, mutta kuulemma aika kamala peli. Burn Zombie Burnia ei ole liiemmin haukuttu, ei tosin kehuttukaan, mutta siinä taitaapi olla pelattavissa vain local co-op.

Kolme Storesta löytyvää Alien Breed -peliä (Impact, Assault, Decent) tarjoavat samankaltaista, ylhäältä kuvattua räiskintää. Kaikista löytyy yksinpelin lisäksi online co-op -tehtäviä/kampanja, joka ei kuitenkaan ole yhtä pitkä kuin yksinpelin vastaava. Ensimmäiset kaksi peliä trilogiasta (kolmatta en ole pelannut) olivat varsin hyviä, tosin melko monotonisia mitä räiskintään ja maisemiin tulee; Dead Nationin vaihtelevat kentät ja yksityiskohdat ovat Alien Breedeihin verrattuna omaa luokkaansa. Tässä hieman videota Alien Breedin online co-opista.

Storen (ja mainitsemasi genren) ulkopuolelta voin suositella ainakin zombipeli Dead Rising 2:sta, jota nyt saa jo varsin halvalla. Pelissä kannattaa aluksi unohtaa juoni ja sivutehtävät täysin, ja keskittyä vain hahmon levelien kehittämiseen ja yleiseen hauskanpitoon kaverin kanssa. Peli ei lopu vaikka et tekisi ainuttakaan tehtävää, joten varsin rauhassa saa riehua. Pelin voi aloittaa millon tahansa alusta menettämättä hahmonsa kehitystä. Tarinaltaan ja tehtäviltään DR2 ei ole kummoinen, eikä kahdella loppuun asti kehitetyllä hahmolla pelattaessa pelissä ole haastetta nimeksikään, mutta luovaan tappamiseen ja monipuolista hupia tarjoavan maailman tutkimiseen tähtäväällä free roam -mentaliteetilla kaksin pelattaessa se tarjoaa erittäin viihdyttävää mättöä. Tässä kokoamani video online co-op -sessioistani.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Sanottakoon tähän, että Red Dead Redemptioniinhan tuli ilmainen coop moodi, jossa myös pari (vaikeahkoa) trophya. Kannattaa latailla, jos haluaa piekseä vihuja kavereiden kanssa. Tämähän on siis suht samanlaista menoa, kuin normi gang hideoutit, mutta tässä tuhotaan yksi paikka ja saadaan uusi tehtävä perään, jne. Ihan mukavaa puuhaa.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Storen peleistä uusi Ghostbusters: Sanctum of Slime on samantyyppinen shootteri, mutta kuulemma aika kamala peli.

Juu, ei ole saanut kovin hyviä arvosteluja.. Toisaalta latauspelit saavat aika usein noita 6-7-lukemia (jopa paikoin Dead Nation, mikä tosiaan on hel*etin hyvä online co-op-peli), eli olen hieman skeptinen näissä..

Burn Zombie Burnia ei ole liiemmin haukuttu, ei tosin kehuttukaan, mutta siinä taitaapi olla pelattavissa vain local co-op.

Ilmeisesti vain local co-op tuossa. Mites sitten "Zombie Apocalypse", siinä pitäisi olla online co-op, eli onko tuttu?

Kolme Storesta löytyvää Alien Breed -peliä (Impact, Assault, Decent) tarjoavat samankaltaista, ylhäältä kuvattua räiskintää. Kaikista löytyy yksinpelin lisäksi online co-op -tehtäviä/kampanja, joka ei kuitenkaan ole yhtä pitkä kuin yksinpelin vastaava.

Kampanjaa ei siis varsinaisesti voi pelata online co-oppina, vaan jotenkin erillisiä tehtäviä? Miten paljon eroa noissa sitten on?

Mites sitten "Spare Parts"? Ei sitäkään kai liiemmin kehuttu..

Storen (ja mainitsemasi genren) ulkopuolelta voin suositella ainakin zombipeli Dead Rising 2:sta, jota nyt saa jo varsin halvalla.

Täytyy pistää korvan taakse. Eka Dead Rising oli itselle sen verran kova pettymys, etten ole oikein kakkosestakaan jaksanut innostua. Mutta co-op on aina toinen juttu ja tuo varmasti uutta hupia. Nykyiseen elämäntilanteeseen vain ei ehkä ihan sovi sellainen uber-pitkä peli tai "päämäärätön" mättö (toisaalta trophyt ovat aina kiva porkkana)..

Red Dead Redemptionin co-opin olin jo unohtanut. Kiitos muistutuksesta. Onko RDR:n zombie-lisäosassa mitään co-op kuvioita?
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Alien Breedien kampanjaa ei siis varsinaisesti voi pelata online co-oppina, vaan jotenkin erillisiä tehtäviä? Miten paljon eroa noissa sitten on?

Samankaltaisia tehtäviä kuin yksinpelissä, mutta vähemmän, taisi olla kolme. Cooppimuodoille on omia trophyja (Assaultissa enemmän), jotka ovat paikoin ihan mukavan haastavia. Yhdessä kentässä voi aikaa kulua 30-45 min. Nämä pituudet siis pelisarjan ensimmäisen osan (Impact) kokemuksia. Impact ja Assault olivat jokin aika sitten Storessa tarjouksessa 4,95e kpl, en tiedä ovatko vieläkn. Kaikista pelisarjan peleistä on myös platina tarjolla, jos ne kiinnostavat. Ensimmäisessä taisi olla helpoin, yhden läpipeluukerran jälkeen ei jäänyt puuttumaan kuin muutama pysti.

Onko RDR:n zombie-lisäosassa mitään co-op kuvioita?

On, RDR:n oma variaatio CoDien tyylisestä zombiselviytymisestä. Max. 4 pelaajaa taistelevat alati isompia ja kestävämpiä zombilaumoja vastaan. Lokaatiot ovat hautausmaita ja kirkkoja, tuttuja RDR:n yksinpelistä. Alueet ovat melko laajoja, mutta silti suljettuja. Mitä pidemmälle taistelussa etenee, sitä enemmän taktiikoiden ja erikoisaseiden merkitys korostuu, CoD-zombien tapaan.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Hakusessa olisi Resident evil 5:n tyylistä hieman hitaampaa ja massasta eroavaa toiminta/ toimintakauhu peliä ps3:lla.

Ressa 5 on online co-oppina ollut parasta antia mitä ps3:n pelit on tällä hetkellä onnistuneet tarjoamaan.

Haussa siis ei ole Cod, Kane & Lynch tai Army of Two:n tyyppinen putkiräiskintä / adhd peli tympeällä juonella, vaan jotain ressa 5:n tyylistä, missä joutuisi vähän taktikoimaankin miten tietty vihollinen hoidellaan.

Sen verran mitä itse olen tukinut niin Dead Rising 2 saattaisi olla lähellä sitä mitä haen, mutta sisältääkö se online Co-Opin?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Sen verran mitä itse olen tukinut niin Dead Rising 2 saattaisi olla lähellä sitä mitä haen, mutta sisältääkö se online Co-Opin?

Storyn voi pelata online co-oppina, samoin kaiken muunkin. Pelasin kaverin kanssa storyn läpi viime viikonloppuna ongelmitta, molemmat saimme läpipeluutrophyt sun muut. Peli on tosin huomattavasti helpompi kaverin kanssa, varsinkin jos hahmoja on kehitetty paljon.

Ennen kuin pelasimme storyn, olimme käyttäneet noin 20 tuntia erinäisillä pelikerroilla yleiseen perseilyyn, sivutehtäviin ja joidenkin hauskempien trophyjen keräilyyn.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

2-4 pelaajalle voin ehdottomasti suositella Capcomin Lost Planet 2:sta. Peli on saanut läjän surkeita arvosteluja, mutta päätimme kolmen muun kaverin kanssa ostaa pelin kun halvalla sai (on vieläkin Dischopissa hintaan 9,95e) ja olimme kaikki äärimmäisen positiivisesti yllättyneitä. Tällä hetkellä porukallamme on jo kolmas läpipeluukerta menossa.

Peli on 3rd person -räiskintä tyyliin Resident Evil 5 (myös Capcomin peli), mutta sitäkin toimintapainotteisempi. Pelin kampanja on suunniteltu neljälle pelaajalle, kahdestaan pelattaessa kannattaa vaikeustasoa ehkä hieman pudottaa. Yksin tai AI-kavereiden seurassa pelattaessa on pelistä vaikea innostua.

Yhteistyön merkitys korostuu sitä enemmän mitä haastavammalla vaikeustasolla peliä pelaa. Massiivisissa pomotaisteluissa parhaiten selviää jakamalla roolit ja tehtävät jokaiselle pelaajalle. Myös varsinaisissa tehtävissä eteneminen helpottuu huomattavasti, mikäli jokainen pelaaja ottaa oman roolinsa, esim. yksi sniputtaa kauempaa, toinen tuhoaa taistelurobotilla isompia kohteita, kolmas ampuu jalkaväkeä tai korjaa robottia ja neljäs suojaa kilvellä tai antaa energiaa muille pelaajille. Löydetyt aseet ja panokset kannattaa tietysti jakaa niitä eniten tarvitseville.

Monipuolinen perkkijärjestelmä mahdollistaa entistä syvempää roolittamista; yksi panostaa lisäkranaatteihin, toinen tehokkkaampiin taistelurobotteihin jne. Pelaajilla on yhteiset elämät, joten ryhmä voi olla niin huono kuin sen heikoin, jatkuvasti kuoleva lenkki.

Viiden tarjolla olevan hahmoluokan kehittäminen on myös varsin koukuttavaa puuhaa; isommat levelit avaavat uusia aseita, vaatteita ynnä muuta kerättävää. Hieman harmittavasti kampanjassa pelattavien hahmojen kustomointi avautuu vasta ensimmäisen läpipeluun jälkeen; tämä on puoliksi palkinto läpipeluusta, ja puoliksi pakollista pelin juonen kannalta. Juonelta ei kannata odottaa liikoja, se on lähinnä vain välttämätön paha räiskinnän ja co-op -huvin ohessa.

Lost Planet 2 on mielestäni co-op -pelien eliittiä, jonka maine on kärsinyt lähinnä siitä, että yksinpelinä se voi pahimmillaan olla lähes sietämätön. Co-op -pelaajan kannalta se on teknisesti lähes virheetön, esim. mikkiäänet tai yhteydet eivät ole takkuilleet kertaakaan lähes kolmen läpipeluukerran aikana.

Neljän pelaajan online co-opin lisäksi pelissä on kahden pelaajan split screen, sekä 16 pelaajan verkkopelimuodot (deathmatch ym).

Tässä videossa nelikkomme seikkailuja pelin ensimmäisessä episodissa, mukana myös eeppisiä pomotappeluita.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

2-4 pelaajalle voin ehdottomasti suositella Capcomin Lost Planet 2:sta.

Täsmäkysymys: Onko tuossa LP2:ssa vielä sitä (mielestäni) aika ärsyttävää lämpöpukua, jonka "polttoaine" tms koko ajan vähenee pikku hiljaa? Tuo oli itselle ekassa pelissä se joka kamelin selän katkaisi (jäin semi-jumiin johonkin bossiin, kun lämpöpuvun löpö - eli aika - ei riitä).
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

2-4 pelaajalle voin ehdottomasti suositella Capcomin Lost Planet 2:sta.

Kuullostaa juuri siltä mitä olen hakemassa Co-op peliltä.

Tuli joskus aikasemmin tuomittua online:n puolesta, mutta nyt täytyy kyllä antaa uusi mahdollisuus co-opin muodossa.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Täsmäkysymys: Onko tuossa LP2:ssa vielä sitä (mielestäni) aika ärsyttävää lämpöpukua, jonka "polttoaine" tms koko ajan vähenee pikku hiljaa? Tuo oli itselle ekassa pelissä se joka kamelin selän katkaisi (jäin semi-jumiin johonkin bossiin, kun lämpöpuvun löpö - eli aika - ei riitä).

En ole ensimmäistä peliä pelannut, joten en voi siihen verrata, mutta tässä tuon "polttoaineen" kuluminen ei kahden läpipeluun (myös hardilla) aikana aiheuttanut harmaita hiuksia kenellekään meistä, ei tullut sellaista keinotekoisen vaikeuttamisen tunnetta.

Esim. tuon linkittämäni videon yläkulmasta voi seurata mitä vauhtia se kuluu. Sitä saa lisää joka puolelta, ja co-op -kaverit voivat myös jakaa omaansa sinulle. Lisäksi pelissä avautuu myös perkit joilla a) sitä saa huomattavasti enemmän (+2000 T-ENG upon spawn and respawn.) ja b) se ei kulu normaalikäytössä lainkaan (Prevents constant consumption of thermal energy.).
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Jos tykkää aivot narikkaa räiskinnästä niin Unreal Tournament 3 voi pelata, joko split-screen samalla koneella tai sitten verkkon kautta tarina moodia eteen päin
 
Vastaus: Co-Op PS3 pelit

Kertokaas hyvät ihmiset suht. uusia pelejä, joita on hyvä pelata kaverin kanssa samalta koneelta samaan aikaan.

Herätetään taas keskustelua.. Eli samaista kysymystä (kun yllä) mietin nyt itsekin, kun systerin poika tulossa kylään. Onko uusia suosituksia hyvistä offline (=samalta soffalta) co-op-peleistä? Kaikki käy ja varsinkin PSN.
 
Herätetään taas keskustelua.. Eli samaista kysymystä (kun yllä) mietin nyt itsekin, kun systerin poika tulossa kylään. Onko uusia suosituksia hyvistä offline (=samalta soffalta) co-op-peleistä? Kaikki käy ja varsinkin PSN.

No, Portal 2:n co-oppia on kehuttu. En ole itse vielä päässyt testamaan mutta yksinpeli oli täyttä mahtavuutta joten uskon co-opinkin olevan.
 
Vastaus: Co-Op PS3 pelit

Herätetään taas keskustelua.. Eli samaista kysymystä (kun yllä) mietin nyt itsekin, kun systerin poika tulossa kylään. Onko uusia suosituksia hyvistä offline (=samalta soffalta) co-op-peleistä? Kaikki käy ja varsinkin PSN.

Änäri/Fifa ^^
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Ratchet & Clank All for one -online co-op tuli testiin. Neljän pelaajan yhteistyötila, jo kahdella saa pelin käyntiin. Vaikuttaa hyvältä jo yhden pelikerran jälkeen. Tosin äskeinen on sanottu faninäkökulmasta, pidän Insomniacin pelisarjasta todella paljon.
 
Vastaus: Co-Op PS3 pelit

Herätetään taas keskustelua.. Eli samaista kysymystä (kun yllä) mietin nyt itsekin, kun systerin poika tulossa kylään. Onko uusia suosituksia hyvistä offline (=samalta soffalta) co-op-peleistä? Kaikki käy ja varsinkin PSN.

Pari viikkoa sitten PSN:ään saapunut Gatling Gears näyttää lupaavalta. Ylhäältä päin kuvattua räiskintää Dead Nation -tyyliin. Metacriticissä tällä hetkellä seitsemän arvostelua, kaikki positiivisia. En ole itse vielä peliä kokeillut, mutta uskoisin hankintaan menevän jossain vaiheessa. Pelistä taitaa olla demo Storessa, koko pelin hinta taisi olla 9,95e. Gameplayta:

[video=youtube;J4TKXPwfSWY]http://www.youtube.com/watch?v=J4TKXPwfSWY[/video]

Kehnompia arvosteluita saanut Spare Parts on nyt PSN:ässä tarjouksessa, taisi olla 5,95e. Peli on ilmeisesti suunnattu vähän nuoremmille, mutta kai siitä voi vanhempikin tykätä. Pelin kamera on kuulemma aiheuttanut harmaita hiuksia monille.

Molemmissa näissä peleissä on offline- ja online -co-op.
 
Vastaus: Keskustelua co-op-peleistä [PS3]

Hard Corps Uprising!
Tuo tosiaan vaikuttaa todella hyvältä peliltä. Päätin kuitenkin odottaa, josko se jonakin päivänä tulisi alennukseen. En jaksa kuitenkaan mitään psn-pelejä paria viikkoa pidempään pelata, joten ei siihen ihan nykyistä hintaa voi pistää.

Ainiin ja tuo plussalaisille ilmaisena annettu Golden Axe on täyttä timangia. Toki se on vaikea (trophyt varsinkin) ja onlinessa pingi aina +150, mutta todella hauska peli, jos vain tosiaan pääsee lagittomaan peliin ja jos kaveri osaa pelata (ei esim. raiskaa sinua puolivahingossa hengiltä). Parhaiten tuntui peli toimivan, jos teki itse pelin. Aina kun joinasin muiden peleihin, lagasi ihan hirveästi. En sitten tiedä lagasiko muilla, kun joinasivat minuun, mutta itsellä peli pyöri silloin aika kivasti. Välillä toki tuli ruudun yläreunaan teksti "Waiting for (pelaajan nimi)", mutta sen lähdettyä peli pyöri hyvin.
 
Ylös Bottom