Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dragon Age: Origins

Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Keskustelu kummasti hiljentynyt, kun peli tuli ulos. :p I wonder why that is.

Jännä juttu...
Eikä yhtään syletä kattella kun friend listillä jengi pelaa DAO:a ja ite täytyy tahkota paskapelejä GS:n vaihtotarjoukseen :D
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Osotteessa social.bioware.com voi paitsi rekisteröidä pelinsä, myös upata omat hahmonsa nettiin (tämä käy itseasiassa automaattisesti). Voitaisiin itseasiassa laittaa tuonne KonsoliFIN-ryhmä pystyyn, jotta pystymme seuraamaan toistemme hahmoja.

Tässä nyt miun hahmo Viviân perinteisenä kuvana, tuolta sivulta sais lisätietoja:

vivian.jpg


EDIT. Oon just tekemässä tota ryhmää. Sinne saa vissiin omat keskustelualueet sun muut, joten sellaiseenkin on mahdollisuus. Tarvetta tuskin on.

EDIT2. KonsoliFINin biowarettajien ryhmä Bioware Socialissa. Liity! Tämähän jatkuu suoraan Mass Effect 2:een, joten sinänsä homma on hoidossa. Sivustolle rekataan EA accountilla.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Raastan tässä vähäisiä hiuksiani päästä kun huomenna alkaa työputki just sopivasti ja peli tönöttää tossa edessä. Tiedän itsestäni että koko yö menis pelatessa ja nukkumiset täysin pipariksi. Jospa sittenkin vaan pelkän characterin luominen... hemmetin hemmetti :mad:
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Pitääkö tonne bioware socialiin erikseen linkittää gametag, kun ei ainakaan omasta mielestäni missään vaiheessa kysytty?
EDIT: Eiku näemmä automaattisesti toimii.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Pitää varmaan huomena käydä ostaas Xboxille ja siinä sit menee varmaa helposti koko viikonloppu sen kimpus :D
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Muutama jo liittynyt ryhmään. Hyvä hyvä! Täytyy tsekkailla muiden hahmoja myöhemmin. Foumäniltä löytyi oikein machomies, mutta jostain syystä sormessaan puristaa teräksinen sormus. Kyseinen kapistushan ei paranna statseja ollenkaan, vaan on tarkoitettu pelkästään somistautumiseen! No, kyllähän machotkin saa koruja käyttää, ei siinä mitään. :rolleyes:
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Toivottaako tämä yhteisö tervetulleeksi myös me Matti Myöhäiset jotka pelin saavat vasta myöhemmin kun PS3 versio julkaistaan? ;)

P.S Saako tässä muuten nimetä hahmonsa mielen mukaan? Esim. Keijo mörönkaataja?
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Tässä oma jaloakin jalompi urhokkeeni:

foeman-albums-life-among-games-picture1885-a.jpg


Hieman hitaasti tuntuu päivittyvän tuo saitti mutta onpahan mahdollisuus näidenkin esittelyyn ja kerskailuun!

EDIT:
Foumäniltä löytyi oikein machomies, mutta jostain syystä sormessaan puristaa teräksinen sormus. Kyseinen kapistushan ei paranna statseja ollenkaan, vaan on tarkoitettu pelkästään somistautumiseen! No, kyllähän machotkin saa koruja käyttää, ei siinä mitään. :rolleyes:
Hahaa, katsos vaan! Jotenkin automaattisesti oletin että sillä on jonkinlainen efekti mutta eipä näköjään olekkaan. Pelissä on niin hirveästi kamaa ettei sitä meinaa millään pysyä perässä mitä milläkin tehdään! Jotakin Runeja ja Artifacteja kertynyt kilokaupalla reppuun eikä harmainta aavistusta mihin niitä käytetään :D Vai tykkäänkö vain salaa käyttää koruja, hmmh...

Stammylläkin todella pätevän näköinen haltija typy. Pärstää on juuri sellaiseksi kaadoksi jolla minun korstoni sitten pröystäilee iltanuotion ääressä ;)
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Aijaijai vanha kunnon Baldur's Gate pelifiilis herää taas henkiin. Nannaa nannaa nannaa! Hiljaisuus jatkukoon ja meikäpoika painuu takaisin pelaamaan. Huomenna vapaapäiväkin... voihan harmi ....:D
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Stammylläkin todella pätevän näköinen haltija typy. Pärstää on juuri sellaiseksi kaadoksi jolla minun korstoni sitten pröystäilee iltanuotion ääressä ;)
Hah! Varo vaan! Jos miekkoset käy liian tunkeilevaksi, niin tikari heilahtaa nopeammin kuin viisari värähtää.

PS3-miehet ovat tervetulleita grouppiin, totta kai.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Stammylläkin todella pätevän näköinen haltija typy. Pärstää on juuri sellaiseksi kaadoksi jolla minun korstoni sitten pröystäilee iltanuotion ääressä ;)

Kyllä tuo Stammyn typykkä sopisi huomattavasti paremmin villisialla ruokitun kruunuperijäni Zornin viereen. Komeampaa kääpiötä ei ole Orzammarin reunamilla nähty! Kuva siis tulossa pian.

Jatkan edelleen hehkuttamista. Ainakin Dwarf Noblen tarina on todella mielenkiintoinen. Uskon kyllä että kaikissa Originseissä omat erikoiset juttunsa, mutta tämä sopii minulle kuin nenä päähän. Dramaattisuutta ei ole ainakaan puuttunut :)
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

P.S Saako tässä muuten nimetä hahmonsa mielen mukaan? Esim. Keijo mörönkaataja?
Etunimen saa valita, mutta sukunimi määräytyy originin mukaan.

Enpä tänään päässyt kunnolla alkuunkaan saakka. Classin valitsemisen kanssa oli ongelmia. Aloitin jo magella, mutta ei kyllä maistunut ollenkaan. Johtunee varmaankin liiasta casterina olemisesta milloin missäkin fantasiaroolipelissä. Lopulta päädyin sitten human warrioriin, ja heti tuntui paremmalta. Aloitusympäristö miellytti paljon magen vastaavaa enemmän. Pitää vielä kerran aloittaa peli alusta, sillä suurimpana ongelma tuossa on kuitenkin ollut hahmon ulkonäön saaminen kuntoon, enkä siinä ole vieläkään onnistunut.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

113240.jpg


Oma epelini! Origin storyna otin City Elf ja hahmo on tosiaan Rogue. Olen aika alussa joten varusteet ovat aika kuppaset :D

Hitto kun luulin että hahmon ilmettä olisi saanut myös muuttaa Xbox versiossa mutta näemmä vain PC:n character creationissa pystyy (?) :p

Repesin totaalisesti kun kuningas tavataan ensimmäisen kerran, ja hän kysyi millasta on elää City Eflinä ja vastasin että toverini raiskattiin ja tapoin sen heebon joka oli teon takana, ja vastaukseksi sain kimeän "WHAT?! "
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Liikkumisesta ja tutkimisesta ja muutenkin yleismeiningistä tulee vahvasti mieleen tutut Biowaren pelit KOTOR ja Jade Empire.

Voi, voi, voi...Nyt sylettää entistä enemmän, ettei tullut tilattua tätä suoraan Kanadasta ennakkoon. KOTORiin ja Jade Empireen vertaaminen tuottaa allekirjoittaneelle tuskastuttavan pitkän odotusjakson, mutta onneksi näyttäisi vahvasti siltä, että odotus kyllä palkitaan ruhtinaallisesti.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Loistavan pelin merkki on kyllä, että koko ajan tekisi mieli päästä pelaamaan. Tapoihini ei kuitenkaan kuulu vietellä öitä pelien parissa tai muutoinkaan harrastaa mitään maratoneja, joten kyllä se 6h sai riittää tältä päivältä haluista huolimatta.

Milläs vaikeustasolla lähditte liikkeelle? Itse lähdin normaalilla, kun peliä oltiin arvosteluissa luonnehdittu vaikeaksi (lähinnä kai PC-versiosta puhuttiin), eikä genre ole itselleni kovinkaan tuttu. Normaalilla taistelut ovat kyllä tähän mennessä sujuneet varsin helposti, mikä onkin hyvä ,koska kyllähän nuo taktiikat ja hienosäädöt ovat vielä hukassa. Jotain myrkkyjäkin pitäisi valmistaa ja jopa jotain ansoja tms. Vähän olen omia koittanut ohjelmoida, että osaavat hörppiä menojuomaa automaagisesti ja defenderin yritän pitää etulinjassa ottamassa ensimmäiset iskut vastaan. Muutoin tuo strategia tuntuu kärsivän aika paljon lintuperspektiivin puutteesta, mutta ei se varsinaisesti haittaa. Homma on suht toiminnallista näin, mikä toki sopii minulle. Roguella on ihan mukava mättää menemään, kun yritän aina koukata vihua selkään, mikä tuo mukavaa säpinää jokaiseen yhteenottoon.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Nyt on sitten 4h kellossa, ja Zorn on pian tasolla 5. Itsepäisen kääpiön pelaamisessa on jokin oma mystinen viehätyksensä. Koitan pitää Zornin persoonaa yllä lähinnä heittelemällä teräviä kommentteja, oli kanssakeskustelija sitten miten suuressa asemassa tahansa.

Ainoa asia mikä tässä vaiheessa hieman ärsyttää, on se ettei tuo oma jantteri puhu. Kertoo sinänsä jo siitä, että vallan mainio peli on kyseessä. Oblivionissa kun vain säästyttiin kamalilta dubbauksilta, Dragon Agessa kaipaan oman hahmoni osuutta keskustelujen täydentämiseksi.

Ja oli kyllä hemmetin hieno hetki kun Zorn ristittiin Grey Wardeniksi. Pojasta mieheksi... nyyh. Niin koskettavaa... no ei :D

Kun tuosta grafiikoista oli puhetta, niin...

Odottakaapa kun pääsette samoilemaan metsään. Ei sillä että grafiikoilla olisi minulle suurikin merkitys, mutta tuo hyppäys kaupungin sameista ja kimaltelevista linnakkeista metsämiljööseen, oli todella kamalan näköistä. Rumaa rumaa...
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Itse aloitin pelin myös Normalilla ja olen n. 8h pelaamisen jälkeen saannut ryhmäni tapettua vasta kerran. Aika yleisellä mättämisellä pärjää pitkälle, eikä tässä mitään vikaa mutta taktiikkaa saa varmasti mukaan nostamalla haastetta. Harmi että tuo Friendly Fire ei ole päällä Normalissa, siksi harkitsenkin nostavani vaikeustason Hardiin.

Meikäläinen kyllä diggaa noin visuaaliselta kantilta noista tasiteluista todella paljon. Miekat ja kilvet kolisevat, veri lentää, miehet parkuvat ja sora lentää. Vaikka mättö meneekin numeroiden mukana miksi sen pitäisi samalla olla geneeristä ilakointia? Vihollinen ampuu sankariani jousella jalkaan, soturini kaivaa nuolen tylysti jalasta ja viskaisee tämän pois. Ja ehdottomasti lopetusliikkeistä hienoin: toinen tikareista vatsaan ja toisella sivallus uuteen jakaukseen; pää ottaa ilmalentoa puolukka suihkun saattelemana. Satunnaisesti vihulaiset myös kuolevat varsin tetraalisesti. Kaikkea löytyy ja kaikille aseille on varmasti omat pikku fatality-animaationsa.

Olen edelleen ymmälläni siitä miten rivakasti peli etenee ja kuinka se pistää selkäkarvat pystyyn kunnon fantasialla. Paukkuja ei säästellä ja eeppisyys on päivän sana. Tarina kiehtoo harmaa sävyisyydellään, tässä maailmassa on todella vaikea erottaa hyvää pahasta ja toisin päin. Moralisointi on varmasti Biowaren peleistä onnistunein tässä pelitalon uusimmassa instalaatiossa.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Liityin kans tohon KonsoliFin-ryhmään mut en vaan millää saa hahmoani upattua?! Sivusto kivenkovaan väittää et mul olis pc-versio pelistä ja ei täten löydä yhtään hahmoa. Olen kyllä mielestäni pelannut ihan boksilla ja maagilla aloitin.



Mutta joo. Peli on kyllä aivan loistava, juuri sellainen kuin odotin. Grafiikka ei aina ole kaunista, mutta ei se oikeastaan haittaa. Maagilla tosiaan aloittelin ja kyseisen Originsin loppu oli niin jännittävä etä lähes tärisin tuolissa ja niskavillat oli pystyssä :) Ja jäi sellaiseen kohtaan että varmasti tulee vielä törmättyä kyseisiin henkilöihin ja tapaaminen ei tule olemaan mukava kenellekkään, ja tarkoitan siis tuon alkutarinan loppua, en koko pelin.

Ja tuo Wardeneihin liittysmis rituaali oli aika eeppinen ja karu, hienoa Bioware

Mietin vielä tuota leveleiden nousua, Bioware sanoi että pelaaja on keskimäärin tasolla 20 kun pääsee pelin läpi. Jos nyt jo olen tasolla 5 ja olen pelannut vasta noin 5-6 tuntia, niin ehdinkö osumaan tasokattoon ennen pelin loppu vai hidastuuko tasojen saanti radikaalisti mitä korkeammalle pääsee? Jos pelistä saa irti yhellä hahmolla semmoiset 60-70h niin mahtaako käydä pitemmän päälle tylsäksi jos oot jo maksimitasolla siinä 30h tunnin kieppeillä.

Toivottavasti tarina ja tehtävät jaksaa pitää mielenkiintoa yllä, tähän mennessä ainakin vaikuttaa pirun hyvältä.
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Liityin kans tohon KonsoliFin-ryhmään mut en vaan millää saa hahmoani upattua?! Sivusto kivenkovaan väittää et mul olis pc-versio pelistä ja ei täten löydä yhtään hahmoa. Olen kyllä mielestäni pelannut ihan boksilla ja maagilla aloitin.

Ootko linkittäny ea accoos sen xboxliven gamertagin? Ittekin saanu tapella parin pelin kohdalla kun oon tehny 2 accoa sinne ja aina onnistun muistamaan just sen väärän tunnukset ja salasanat ensiksi. Sitten ihmetellään että miksi ei toimi :)
 
Vastaus: Dragon Age: Origins [X360]

Ootko linkittäny ea accoos sen xboxliven gamertagin? Ittekin saanu tapella parin pelin kohdalla kun oon tehny 2 accoa sinne ja aina onnistun muistamaan just sen väärän tunnukset ja salasanat ensiksi. Sitten ihmetellään että miksi ei toimi :)


Joo olen kyllä, ja en saa millään toimimaan vaikka mitä teen. Noh ei voi mitään. Kummallisesti vissii parit Achievementit näkyy, mut ei hahmoa.

Olisiko toi display name pitäny olla sama kuin gamertagi? Jos kyllä niin siinä se ongelma sitten on, kun vetäsin sihen ihan hatusta jonkun nimen vaan ja se nyt sattu olee Umppalumppaluu... dont ask, jonkin takia umppalumpat pyöri päässä :eek:
 
Ylös Bottom