Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Saas nähdä koska tämä "kohta" on. Pelin julkistus nyt ei varmaan ketään yllättä, mutta se että meinaavatko yrittää puskea tätä PS4:n julkaisupeliksi, tuskimpa. Kaippa sieltä saadaan sitten taas Prologue paria vuotta ennen itse isoa peliä.

Speaking in a VG247 interview that will be published later today, Yoshida said fans of the series won’t have long to wait to see first real details of what’s next for GT.

“Kazanori seems to have started talking about, so I won’t be surprised to hear more about their plans, our plans, on future Gran Turismo rather soon,” he said.

VG247
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Pelin julkistus nyt ei varmaan ketään yllättä, mutta se että meinaavatko yrittää puskea tätä PS4:n julkaisupeliksi, tuskimpa. Kaippa sieltä saadaan sitten taas Prologue paria vuotta ennen itse isoa peliä.

Ainakin kaiken järjen mukaan GT6 olisi juurikin PS4:n julkaisupeli (olettaen, että uusi konsoli tulisi tässä 3-4 vuoden sisällä), mutta voihan sitä ennen tulla jotain isompaa "Prologue" tyypistä retail-maistiaista tai jotain isompaa lisäosaa GT5:een. Mutta ken tietää, ehkäpä juuri PD yllättääkin nyt toiseen suuntaan ja GT6 tuleekin nopeammin.
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Tokyo Junglesta on Gamescomin yhteydessä julkaistu traileri:

[video=youtube;b6vvxeFwOAo]http://www.youtube.com/watch?v=b6vvxeFwOAo[/video]

Tokyo_Jungle_Official_Cover_Art.png


Jossain vaiheessa myös täällä Euroopassa julkaistava Tokyo Jungle oli meillä jo cooppipelattavana japaniinkielisenä versiona. Kyse on selviytymistaistelusta Tokiossa vuonna nolla jälkeen ihmisten. Mikä lie ajanut ihmiset livohkaan, kun eläimet ovat kansoittaneet tämän entisen metropolin.

[MEDIA]3943[/MEDIA]

Lisää aiheesta: Tokyo Jungle - Wikipedia, the free encyclopedia
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Sacred 2 on kulutettu coopina puhki. Nyt odotellaan Ign.com/Sacred 3, jonka pääkehitysalusta on PS3. Ilmestynee joskus ensi vuonna.
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Löysin tälläsen jutun, että GTA San Andreas 2 olis muka tulossa ja vielä tänä vuonna!

Grand Theft Auto 3 on kai tulossa PS Storeen, mutta siis ihan PS2-versiona (ei trophyja, HD-resoja tms). Nimenä "PS2 Classic". Ja GTA3 tuli aiemmin mobiililaitteille. Ehkä joku menee näissä versioissa ja nimissä jo sekaisin ja huhut lähtevät liikkeelle.
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Dragon Age saamassa jatkoa, näillä näkymin 2013 loppupuolella.

I am pleased to confirm that we are, in fact, working on the next Dragon Age game. We have been working on it in some way for about two years now with the bulk of our efforts ramping up about 18 months ago.

So here’s what I can confirm for now:

  • The next game will be called Dragon Age III: Inquisition.
  • We won’t be talking about the story of the game today. Though you can make some guesses from the title.
  • This game is being made by a lot of the same team that has been working on Dragon Age since Dragon Age: Origins.
  • We are working on a new engine which we believe will allow us to deliver a more expansive world, better visuals, more reactivity to player choices, and more customization. We’ve started with Frostbite 2 from DICE as a foundation to accomplish this.
- http://blog.bioware.com
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Minis-sarjan Angry Birds saatiin jo vuosia sitten, mutta nyt sieltä on tulossa ihan oikeasti PS3:lle tehty oma versionsa kolmen pelin paketissa:

[video=youtube;hKO-K1_W6Jg]http://www.youtube.com/watch?v=hKO-K1_W6Jg[/video]

Lähde: http://trilogy.angrybirds.com/
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Ensimmäinen Mass Effect tulee myös PS3:lle Mass Effect Trilogyn mukana sekä suoraan Storeen latauspelinä.

BioWare ja EA julkistivat tänään tuovansa fanien ulottuville Mass Effect Trilogy -pelikokoelman, joka sisältää kaikki kolme palkittua Mass Effect -peliä yhdessä paketissa. Mass Effect Trilogy julkaistaan Suomessa 8.11.2012 ja sen suositushinta on 69,99€.

BioWare starttaa Mass Effect Trilogyn lanseerauksen myötä uuden "N7 Day" -perinteen, joka juhlistaa Mass Effect -pelisarjaa aina 7. marraskuuta. Tsekkaa lisätietoa ja uutisia aiheeseen liittyen sivulta Mass Effect, jossa kerrotaan erilaisista faneille suunnatuista online ja live-tapahtumista.

Mass Effect trilogia seuraa Komenteja Shepardin kasvua Alliance Marine -sotilaasta galaksin parhaaksi sotilaaksi - ainoaksi, joka pystyy johtamaan galaksien välistä sotaa Reapers-rotua vastaan. Peli yhdistää sykähdyttävän toiminnan interaktiiviseen ja tunteisiin vetoavaan tarinaan, jossa pelaaja päättää miten tarina kehittyy läpi kaikkien kolmen pelin. Luottosotilaat rinnallaan pelaajat päättävät miten galaksi pelastetaan, mitä aseita käytetään ja mitä kaikkia kumppanuuksia hyödynnetään tai murskataan.

Mass Effect Trilogy -pelikokoelma julkaistaan Xbox 360 ja PC-alustoille 7. marraskuuta 2012. Kokoelma tulee myöhemmin saataville myös PlayStation 3 -konsolille. Pelisarjan ensimmäinen peli, Mass Effect, julkaistaan PlayStation 3 -konsolille ensimmäistä kertaa osana Mass Effect Trilogy -kokoelmaa sekä omana digitaalisena latauspelinä PlayStation Networkissa. Lisätietoa Mass Effect Trilogy -pelikokoelmasta löydät osotiteesta Mass Effect. Fanit voivat seurata Mass Effect -päivityksiä ja “N7 Day” uutisia Twitterissä tai Facebookissa.

Lähde: EA:n pressitiedote
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Ensimmäinen Mass Effect tulee myös PS3:lle Mass Effect Trilogyn mukana sekä suoraan Storeen latauspelinä.



Lähde: EA:n pressitiedote

Hieno homma, itselläni on vain massa 2, ps3lla. Joten pakko ostos! Sivulta ei käynyt ilmi onko mass effect 1 suora porttaus xboxin alkuperäisestä, vai massa 2 tai jopa 3 enginellä toteutettu? Parista kuvasta päätellen käytössä olisi uudempi engine
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Guillermo del Toron kauhupeli "Insane" ei ole vielä aivan kuopattu, vaikka THQ luopui sen julkaisusta. Ilmeisesti del Toro yrittää nyt saada pelille uuden julkaisijan. Hepun oma suosikki olisi Valve, mutta tämä kai lähinnä miehen omaa fanitusta.

Katsokaan miten käy. Pelimaailma ainakin kaipaisi uutta verta kauhupuolelle, joten pidän vielä peukut pystyssä.

( News: I'm not giving up on Insane, says Guillermo del Toro - ComputerAndVideoGames.com )
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Hieno homma, itselläni on vain massa 2, ps3lla. Joten pakko ostos! Sivulta ei käynyt ilmi onko mass effect 1 suora porttaus xboxin alkuperäisestä, vai massa 2 tai jopa 3 enginellä toteutettu? Parista kuvasta päätellen käytössä olisi uudempi engine

Uusimpia versioita odottelen intoa täynnä ja varsinkin syksy on siihen parasta aikaa. tällä hetkellä on paljon kiinnostavia ja läpi pelattavia jatko-osia jotka toivottavasti ovat myös ostamisen arvoisia. itse pelaan räiskintöjä ja joskus roolipelejä, joten siinä kategoriassa onkin paljon uutta luvassa. Medal of Honorin pelaajana ja nykyisenä fanittajana ryntään heti kauppoihin jonottamaan kun Warfighter ilmestyy hyllyille. saa nähdä miten paljon se on muuttunyu edelliseen versioon nähden. ainakin 50 eurolla pitäs saada hauskuutta koko vuodeksi, tai ainakin seuraavalle talvelle.

saa nähdä milloin Mass Effect 4 saapuu kauppoihin. voi olla jo 2013 vuonna ja toivottavasti ei ainakaan kovin pian sillä pelaan ensin aiemmat osat läpi että pysyisin mukana kuvioissa enkä jää ihmettelemään Marsin pinnalle kun erikoisia tilanteita tapahtuu yllättävästi ja tehtäviä joutuu suorittamaan kuin toiminnantäyteisesti. jatko-osia varten on hyvä varautua jo ennalta sillä vaikeusaste tuskin on liian helppo, sellaista en ainakaan odota ja haastettahan pitää aina olla. xboxin hankin lähioaikoina ettei kaikkea tarvitse pc:llä yrittää.
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Mitäs mitäs?
[video=youtube;hcI5KSji8QQ]http://www.youtube.com/watch?v=hcI5KSji8QQ&feature=g-u-u[/video]
 
Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset)

Listaan seuraavia pelejä jotka hankin ja joita on tarkotus lähteä yrittämään tulevina kuukausina. tämä vuosi lähenee loppuaan ja parasta on että pääsee tositoimiin uusien ja futurististen jatko-osien pariin. ei tarvita enää muuta kuin tusinallinen kokistölkkejä, popcornia ja toimivat laitteet nii meno taas maistuu. itse käytän enimmäkseen PC:tä pelialustana vaikka PS3:llekin aion ostaa seuraavia uutuuksia jotka kohta ovat jo hyllyillä koko kansan ulottuvilla. listaan seuraavana muutaman pelin jotka ostan. listalla on tällä hetkellä Warfighter, Black Ops II ja hiljattain jo kauppoihin tullut Borderlands 2. Far Cry 3:sta en vielä varma koska en aiempiakaan osia kokeillut saati ollut osallisena missään pelin kentässä. Myöskin Battlefield 4:n hankin mikäli se jossain vaiheessa valmistuu. ennakoin tilanteessa ja testaan Betaversiota samalla kun hion taitojani aiempien versioiden parissa.

Tänään ei kuitenkaan tarvitse kuuhun lähteä ja se on hyvä että voi pysytellä maan pinnalla katselemalla tähtitaivasta. alieneita pääsee näkemään entistä realistisemmissa jatko-osissa suurkaupunkien kaduilla kaaosta ja tuhoa aiheuttamassa ja kaikessa arvaamattomuudessaan ne ovat parasta mitä uusimmat pelit voivat tarjota. toivottavasti en kuitenkaan joutuisi heidän sieppaamaksi ja katoaisi kauas tältä planeetalta. sellainen vaara on jos vaikeusaste nousee liian korkealle ja joudun paikkoihin joissa vihollisia on yli ymmärryksen. se on vain tehtävä jonka selvittäminen on paras palkinto pitkän ja ahkeran yrittämisen jälkeen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Yleiset peliuutiset ja -huhut [PS3]

Limbo 2 pitäisi kuulemma tulla vuonna 2014.... En tiedä onko tässä huhussa mitään perää, mutta toivottavasti on! Se loppui niin onnettomasti kesken.. :mad:
 
Ylös Bottom