Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

[dRun] CoD4-Liiga VIDEO

KoRni

New Member
Päätinpä väsätä ihan ikioman topikin niin ei tota liigatriidiä tarvii nostella enää ylös =P
....mutta, ASIAAN!


[dRun] - deathRun CoD4 S&D "ProMod" Liigavideo siis kyseessä.


Tuli yllättävän pitkä vidi kun oli monta kuvaajaa mukana ja pakko myöntää että myös yllättävän isotöinen, vaikkei mikään efektipläjäys missään nimessä olekkaan. Joten helpotus on suuri kun sain edes videon valmiiks asti :p
Tiedosto on myös ISO kun mikä, mutta kuvanlaatu kuitenkin SDksi hyvä, joten suosittelen latausta ;)
ps. videon voi ladata myös suoraan PS3:lle.. (kolmiota linkin päällä > tiedosto > tallenna kohde)



- LATAA (oikee click, tallenna kohde..) [11:33min / 389megs]

- KFINmedia (stream) (edit: upittu uusiksi, paremmalla kuvanlaadulla)

- WeGame.com (stream) (..hyvä kuvanlaatu, vähän hitaahko latausaika)

- Youtube (stream) part1 (ilman outroa) | part2 outro / credits

- screenshotteja | linkkejä | infoo ym(shaissee): SLproductions | INROK FILMS - dRun-KFIN

___


Liigassa oli hauskaa ja sen toivottavasti näkee videostakin :D Iso kiitos kaikille jotka oli mukana ja erityiskiitos Fedulle liigan järjestelystä! (Y)


2009
SLproductions | INROK FILMS
http://www.slproductions.1g.fi
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

Tuli ladattua ja katsottuakin heti. Kuvalaatu on tosiaakin hyvä. Hienoja frägejä ja hyvää musiikkia on aina iloja katsella. Erityisesti alun pelaajaesittely ja Bogin 2v4 oli hienosti tehty. Wp :)
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

Mielettömän hieno video! Jälleen kerran laatua jota teiltä voi odottaa. Todellakin täydet propsit videosta ja tapoista, etenkin siitä Soadin seinän läpi headshotista, mykistävää!
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

Todella hieno. Olipas nättiä pislailua siellä 10 minuutin tuntumassa ;)
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

Kiitos KoRni ja Soadi upeesta videosta, sekä muille |dRun| pelaajille jotka kuvasivat. Oli mahtava kattoo kun pääsi itsekin oosallistumaan tuotantoon. :) Liiga oli paras mitä olen koskaan pelannut. Ja varsinkin LBS vs. dRun runkosarjassa oli aivan huikee jännäri! Kiitos!
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

jeps hyvää settiä taas kerran, jaksaa helposti ton 11min katella kun on tällaisesta videosta kyse. hp gg, kiitos fedulle vielä liigasta
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

jeps hyvää settiä taas kerran, jaksaa helposti ton 11min katella kun on tällaisesta videosta kyse. hp gg, kiitos fedulle vielä liigasta

Niimp, helposti jaksaa sen 11min tällästä. ;) ggggg wp hp

Katotaan jos saatais jotain vielä aikaan tosta cb cupista? Vaikka se nyt ei olekaan kovin hyvin lähtenyt liikkeelle ainakaan drunilta.. :D
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

Kiitokset. Erittäin hyvä kuvanlaatu ladattuna, hyvät musakit. Hyvin editoitu ja varsinkin tuo 2v4 kahden ruudun toteutus+sopiva musiikki oli Tarantinomaisen kekseliäs. Oli mukava katsella ja muutaman kerran piti oikein hymähdellä ääneen kun Lbs:n Zodiac ja Quassimo päästelivät ärräpäitä noutajan jälkeen. "Mitä helvettiä siinä oikein tapahtui?!?"

Jos jotain parantaisin videossa niin ehkä oli hiukan toistoa videossa mutta ei toisaalta haitannut.

Kiitos minunkin puolestani Fedurrelle liigasta. Pelit olivat kovatasoisia ja varmasti vähintään riittävän haastavia.
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

Upeutta, positiivisen paljon noita frägeja saitte, yllättävän paljon. Erittäin hyvä laatu, ja yhdellä kuvaajalla oli semi-hyvä laatu, mutta suurimmaks osaks ensiluokkaista kuvaa. Itseä ei sinänsä haitannut että siellä taisi yks tai kaks kohtausta tulla uusiks, koska harvemmin tälläsistä liigoista saa noin hyvin edes frägejä ylös, erittäin hyvää työtä. Jatkakaa samaan malliin ja kiitoksia jälleen omastakin puolesta koko liigasta, sujui kaikin puolin mallikkaasti. Tänke! :)

(seuraavaa cuppi omalta osalta tulossa varmaan täällä KFIN:ssä WaW liiga ja sitten mahdollisesti ConsoleGaming ProMod liiga, kaikki mukaan!)
 
Vastaus: [dRun] CoD4-Liiga VIDEO

@Fedurre: toi semi-hyvä laatu oli varmaankin minun :D HD telkalla pelaaminen ja SD kuvan nauhottaminen saa kuvan näyttämään paskalta, tai siis paskemmalta (näin ymmärsin CGstä). Pitää varmaan kantaa vanha SD telkku omaan huoneeseen aina näitä nauhotuksia varten :D Olen kylä itsekkin huomannut että on noiden vanhojen pätkien kuvanlaatu (tai siis niiden mitä silloin SD telkulla tuli otettua) paljon parempi.

@Stamina: No jos CB liigasta video tehdään niin ei ainakaan 11 minuuttia tule pituudeksi noiden ekojen matsien perusteella :D
 
Ylös Bottom