Jäsenen jlaht uusimmat tuotokset

 1. J

  Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

  Minulla on sama ongelma. Joku hyvä kompromissi pitäisi löytää. Next Level Racing F-GT Lite on uusi tuttavuus. Näyttää vähän houkuttelevammalta kuin Playseat Challenger. Tulossa saataville vasta syyskuussa
 2. J

  PlayStation 5 - hype, huhut ja uutiset

  Näin insinöörinä minun on vaikea ymmärtää, miksi minun pitäisi seuraavassa sukupolvessa maksaa vielä siitä fyysisestä asemasta, kun se on PS4:ssäkin ollut käyttämättömänä koko ajan. Voisiko tämän kinastelun pitää siellä omassa ketjussaan.
 3. J

  Pelaaminen otsikoissa

  Jos videopelien pelaaminen saa vähentämään päihteiden käyttöä, niin ei se välttämättä ole huono asia
 4. J

  Ostatko pelit digitaalisena vai fyysisenä?

  Noiden jäljelle jäävien liikkeiden myymäläverkosto on sen verran suppea, että ne eivät pysty täyttämään Gamestopin jättämää aukkoa. Postimyynti on kuitenkin vähän eri asia kuin kävellä liikkeeseen ja ostaa se peli.
 5. J

  My PS4 Life -tilastot

  Mitähän nuo tietyt paikat mahtaa olla. Ilmeisesti Tampere ei kuulu niihin. Muut ehdot täyttyvät moninkertaisesti
 6. J

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Huomasin juuri, että minulla on plussatilaus voimassa tammikuulle 2023 asti. Ehkä en rohmua niitä vähään aikaan enempää
 7. J

  Ostatko pelit digitaalisena vai fyysisenä?

  Eikä kukaan mässytä vieressä poppareita!
 8. J

  PS4-päivitykset

  Testaamiseen kuuluu olennaisena myös se, että varmistetaan vanhojen ominaisuuksien toiminta myös uudessa versiossa. Vaikka sinne ei mitään mullistavaa uutta tulisikaan, ei vanhat toiminnot silti saa mennä rikki.
 9. J

  Pelaaminen otsikoissa

  Tämä riippuu puhtaasti työnantajasta. Minä en ole moneen vuoteen joutunut juurikaan keskustelemaan työasioita englanniksi, ellei sitten asiakas ole ulkomainen. Sitten asiat on hyvällä mallilla. Kielitaito petraantuu kyllä ajan myötä.
 10. J

  Pelaaminen otsikoissa

  Englannin kielen puhumisesta ei tarvitse olla huolissaan. Ongelmana on enemmänkin se, että tarvittava dokumentaatio on lähes aina englannin kielistä. Toki sitä oppii ymmärtämään ahkerasti lukemalla. Sanasto on sen verran spesiaalia, että siihen ei koulussa törmää.
 11. J

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Sama juttu on Tampereella. Kyllä niistä sen 15% alennuksen saa.
 12. J

  Ostatko pelit digitaalisena vai fyysisenä?

  Minä hamstraan noita yleensä Prisman kanta-asiakaspäiviltä. Niihin saa sen saman 15% alennuksen kuin muihinkin tuotteisiin.
 13. J

  PlayStation 5, Xbox "Scarlett", Switch 2 - konsolipelaamisen 9. sukupolvi

  Kotiverkon ja lähimmän tukiaseman välillä tuo viive saattaakin olla tuota luokkaa. Siitä eteenpäin mennään kuitenkin normi internetissä, mikä ei ole myöskään täysin viiveetön. Suhtautuisin lisäksi vähän varauksella tuon 5G verkon kattavuuteen lähitulevaisuudessa. Toimii varmasti isompien...
 14. J

  PlayStation 4

  Ilmaisin itseäni ehkä huonosti. Tarkoitin juuri sitä, että tuo pitäisi jokaiseen peliin koodata erikseen ja sitä ei haluta tehdä. Järjestelmää ei tosiaankaan tarvitse mennä tämän takia muuttamaan. Toki siinä voi olla takana myös joku typerä Sonyn asettama ehto, että pitää käyttää järjestelmän...
 15. J

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  Ihmetyttää vain, että miksi tuohon kaapelistandardiin on tuommoinen ehto pitänyt laittaa, kun vastaavassa Antenna HD ready:ssa sitä ei ole.
Ylös Bottom