Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Masta

Profiliviestit Uusimmat toiminnot Viestit Tietoja

 • Ei mulla ole sua, tai ketään muutakaan vastaan mitään, alkoi vituttamaan vaan sun takertuminen tohon vanhaan. Vaikutat yleisesti kyllä järkevältä ihmiseltä, että pitäisikö tämä "beeffi" vaan lopettaa.
  • Like
  Reactions: Masta
  Masta
  Masta
  Joo. Ei mullakaan ole sua vastaan mitään. Itsekin tuli ehkä hiukan ylireagoitua aikaisemmin. Toki saatoin kirjoitusasustakin vaan ymmärtää väärin, kun pariin kertaan tuli sellainen fiilis, että sun vastaukset oli ns. vittuilevaan sävyyn kirjoitettuja. Ei siis mulle suinkaan, vaan noille muille - ketä tossa nyt olikaan.
  Masta
  Masta
  Et oo mulle koskaan mitään asiatonta laittanut, että sen puoleen ei oo kyllä mitään hampaankolossakaan. Lopetetaan mun puolesta tää ja yritetään tulla kaikki toimeen jatkossa mielipide-eroista huolimatta :D
  Poochie
  Poochie
  Joo tulin varmaan kirjoitettua väärään sävyyn, ei ollut sille kaverille tarkoitus vittuilla. Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa vaan, että kannattaa muuttaa pelityyliä, eikä sanoa että ei pärjää. Muistaakseni istujista valitti silloin, kyllä ne minuakin ärsyttää ,mutta pitää vain muuttaa pelityyliä silloin.
 • Lataa…
 • Lataa…
 • Lataa…
Ylös Bottom