Jäsenen mixout uusimmat tuotokset

 1. M

  PS5: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Näistähän tuli juuri uusi 7p+ malli, USB-C, pikalataus ja parempi akun kesto. Jos niillä ei ole sinulle lisäarvoa niin nyt tosiaan saa tuota vanhempaa mallia n 130e hintaan.
 2. M

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  https://www.playstation.com/fi-fi/support/subscriptions/purchase-ea-play-playstation/ Tuossa ohjeet.
 3. M

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  Kyseinen telkkari on tulossa perjantaina hulluilla päivillä aleen jos on suunnitelmia ostaa: https://www.power.fi/televisiot-ja-tarvikkeet/televisiot/sony-55-uhd-4k-smart-tv-kd55xh9077saep/p-1085005/
 4. M

  Elektroninen urheilu | e-sports

  Niko teki sopparin OG:n kanssa eilen.
 5. M

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Kannattaa olla hököllä kuitenkin vielä, itse sain omani viime erästä kun päivittelin vaikka olivat loppuneet. Osa vapautuu varmasti ostoskoreista 15min päästä.
 6. M

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Vähän offtopic mut Powerilla on fiksumpi ostoskoriratkaisu kuin Gigantilla. Kun tuotteen saa kerran lisättyä niin sulla on 10-15min (mainitaan tuotteessa) aikaa tehdä maksu ja täyttää toimitustiedot. Eli tuote ei karkaa korista jos joku on nopeampi kuten Gigantissa.
 7. M

  Elektroninen urheilu | e-sports

  Jos allu on pelipäällä ja dycha kantaa tulee tasasta, muuten havu kävelee yli
 8. M

  Elektroninen urheilu | e-sports

  Joo, ja varsinkin useammassa pelissä pistänyt silmään se hetkellinen choke kun oltaisiin viimeistä tai toiseksi viimeistä kierrosta vaille karttavoitosta. Ja jossain peleissä jopa annettu useampi rundi vastustajalle kun itse voitaisiin laittaa yhdellä kierrosvoitolla kartta purkkiin. Siitä kun...
 9. M

  Elektroninen urheilu | e-sports

  Havun pelaamista on ollut mukava seurata viime aikoina. Formi on kunnossa ja yksittäiset pelaajat suorittavat myös hyvin. Vielä kun jemi saisi yhden vaihteen jostain lisää. Veikkailen itse myös kyllä Havun voittoa Encestä.
 10. M

  Keskustelua PS5:n hiljaisuudesta/äänekkyydestä

  Kuinka moni on tarkistanut jo kumpi tuuletinmalli löytyy? :D Omalle kohdalle osui hiljaisempi 23 lapainen malli.
 11. M

  PS5-ongelmat

  Reilun kuukauden käytössä ollut PS5 kerran temppusi rest modessa. Konsolissa ei palanut mitään valoja eikä suostunut lähtemään ohjaimesta päälle. Ainoastaan virtapiuha irti ja takaisin sai konsolin heräämään.
 12. M

  Assassin's Creed: Origins

  Tää oli mulle ensimmäinen AC peli mitä olen kokeillut ja pakko sanoa, että vähän pakkopullaa on. Taitaa jäädä pelaamatta. Pelitunteja 31 tällä hetkellä. Mua ärsyttää tuo levelhomma ku en pääse etenemään pääjuonta kun nyt jäin jo toista kertaa leveleissä jälkeen ellen tee sekä sidequestejä että...
 13. M

  DIRT 5

  Joo jos tästä autosta puhutaan niin itse suosiolla ajoin vaan kisat läpi viimeisellä sijalla jotta pääsin jatkamaan uraa :D
 14. M

  PS5: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Tuli teipattua oma mööpeli
 15. M

  PlayStation 5

  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta käsittääkseni kaikki tallennukset siirtyy. Mutta se on pelikohtaista, voiko ps4 version tallennuksia siirtää ps5 versioon pelistä. Esim. WRC 9 tais olla, että ps4 tallennukset eivät futaa ps5 versiossa.
Ylös Bottom