Jäsenen ristus uusimmat tuotokset

 1. R

  Uncharted: The Lost Legacy

  Vastaus: Uncharted: The Lost Legacy Tässä toinen samanmoinen: 69MT-D8NE-A8Q5
 2. R

  Dishonored 2

  Vastaus: Dishonored 2 Olisikohan jollakulla joutavaa Imperial Assassin's Pack -koodia PS4:lle? edit: Koodi saatu!
 3. R

  Steep

  Vastaus: Steep Tässä myös betakoodi PS4:lle: 99BD-R9N4-FGC4
 4. R

  Dying Light

  Vastaus: Dying Light Tästä nopeimmalle käyttämättömät pre-order -bonukset. Survivor Handbook: F56-5B0-31AF Soundtrack: 27D-5B9-BF42 How to redeem your code: 1. Visit https://boxoffstore.com/en/ 2. Go to “Got code?” section and log in or sign up for boxoffstore.com 3. Enter...
 5. R

  E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

  Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles) Uskomatonta snoozefestiä Sonylta. Alku näytti lupaavalta, mutta sitten lähdettiin alamäkeen ja lujaa. Nyt kaivattaisiin sitä Uncharted -gameplayta. edit. Mahtavaa päästä kokemaan The Last of Us PS4:llä, kun ei PS3:lla tullut pelattua.
 6. R

  inFamous: Second Son

  Vastaus: inFamous: Second Son [Hype] Sucker Punchin Twitteristä: "inFAMOUS Second Son is under embargo until March 21. You risk a DMCA suspension if you broadcast the game before this date." Isoveli valvoo.
 7. R

  inFamous: Second Son

  Vastaus: inFamous: Second Son [Hype] Täältä löytyy: https://www.youtube.com/watch?v=YbnH2Y-q1BA
 8. R

  inFamous: Second Son

  Vastaus: inFamous: Second Son [Hype] Se valkoinen valo oli vain filtteri - eivät halunneet vielä paljastaa, miltä se tulee oikeasti näyttämään. Peli näytti omaankin silmään todella tylsältä ja taistelu jopa ärsyttävältä. Tulee laitettua tähän varatut rahat Metal Gear Solidiin.
 9. R

  PS4-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

  Vastaus: PS4-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne) Saapuvat myös fyysisinä: http://www.examiner.com/article/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-ps4-and-xbox-one-retail-disc-prices-posted
 10. R

  PlayStation 4: ostopaikat ja hintatiedot

  Vastaus: PlayStation 4: ostopaikat ja hintatiedot Nuo NetAnttilan järjestelmät ovat tällä hetkellä ihan perseellään - toimitus jaettu kahteen osaan, kone lähetetty 30.12., mutta saapuu vasta 7.2.? Itsellä aivan sama juttu. Olisin päässyt jo jouluna pelailemaan, jos olisin tiennyt että kone...
 11. R

  PlayStation 4: ostopaikat ja hintatiedot

  Vastaus: PlayStation 4: ostopaikat ja hintatiedot Omasta kokemuksesta voisin vetää sellaisen johtopäätöksen, että koneesi on lähetetty matkaan 30.12. ja on jo saapunut/saapuu lähiaikoina myymälään. Saapumisilmoitusta ei luultavasti tule. Soittoa vaan myymälään.
 12. R

  PlayStation 4: ostopaikat ja hintatiedot

  Vastaus: PlayStation 4: ostopaikat ja hintatiedot Jos joku tilasi omansa NetAnttilasta 15.12. tienoilla noudolla ja sai viestin noin viikko sitten, että konsoli olisi noudettavissa 31.12. myymälästä, niin kannattaa soitella sinne myymälään. Oma kone oli kuulemma saapunut jo 23. päivä, mutta...
 13. R

  Wii U

  Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U Kiitos vastauksista. Kaipa se on hommattava kun on kerran tullut hienoa Mario-kuosista kapulaakin kauppoihin. :)
 14. R

  Wii U

  Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U Onko tuo Wii Remote hyvä omistaa jos taloudesta löytyy Wii U? Tilasin eilen Wii U:n ja nyt pohdiskelen, että mitä tuo tarvitsisi kaveriksi.
 15. R

  Xbox One

  Vastaus: Xbox One [Hype] Näyttävät on launch-pippalot: Xbox One Launch: Greetings from Times Square!
Ylös Bottom