Jäsenen Samiju uusimmat tuotokset

 1. Samiju

  Ketutuskeskustelu

  Kuitti kannattaa aina säilyttää. Helpottaa todella paljon takuuasioita. Kaupan ei tarvitse edes käsitellä takuuasioita jos kuittia ei ole tallessa.
 2. Samiju

  Ostatko pelit digitaalisena vai fyysisenä?

  Kyllähän tuo Gamestopin lopettaminen Suomessa taitaa siirtää suurimman osan meikäläisen peliostoista sitten digitaalisiksi.
 3. Samiju

  MYYTY Resident Evil 2 PS4

  Myyntiin joutaisi Resident Evil 2 PS4:lle. Hintaa pelillä on 12€, postikulut sisältyvät hintaan.
 4. Samiju

  Keskustelua PS4-ohjaimien ongelmista

  Itse olen tottunut latailemaan Dualshock neloset Macin usb-porteista. Tämähän toimikin kunnes päivitin Macin käyttiksen MacOS Catalinaan. Nyt ei tapahdu muuta kuin kun liittää ohjaimen Macin usb-porttiin että Dualshockin valo välähtää keltaisena ja menee sen jälkeen pinkiksi eikä lataudu...
 5. Samiju

  Kännykät

  Itellä on ollut iPhone 6 S plussa käytössä nyt viimeiset kolme vuotta. Akun kesto alkoi olla jo aika huonoa joten äskettäin vaihdatin uuden akun ja toimii taas kuin uusi. Joten eiköhän tällä luurilla mennä taas seuraavat kolme vuotta. Uusissa puhelimissa ei ole kuitenkaan mitään itselle tärkeitä...
 6. Samiju

  PlayStation 4

  Mikäs tähän on syynä?
 7. Samiju

  MYYDÄÄN PS4-pelejä vaihtoon/myyntiin (Batman ja Hämähäkki jäljellä)

  Vaihtuisiko Horizon Zero Dawn Far Cry vitoseen?
 8. Samiju

  Kysy mitä vain -ketju

  Parhaimman tuloksen saa kun kaataa termoksen ensin täyteen kuumaa vettä ja kaataa sitten vedet pois. Näin on sitten termari valmiiksi lämmitetty ja sitten varsinainen satsi kuumaa vettä sisään.
 9. Samiju

  Ostatko pelit digitaalisena vai fyysisenä?

  Tuli mieleen että säästääköhän se pelin valmistuskustannuksia kun levylle ei tarvitse polttaa niin paljoa bittejä :D
 10. Samiju

  Far Cry 5

  Jostain syystä ei tallentanut eilen itsestäänkään. Nyt kyllä toimii, ihme homma.
 11. Samiju

  Far Cry 5

  Onko muilla tullut samaa ongelmaa vastaan PS4:llä että save optioni on hävinnyt valikosta? Tänään meni pelit turhaan kun ei pystynyt tallentamaan.
 12. Samiju

  Kysy mitä vain -ketju

  Jäi mainitsematta että kuuntelisin puhelimella radiota, se ei onnistu. Tulee vaan ilmoitus että kytke kuulokkeet. Musiikkia en ole kokeillut kuunnella kun sitä ei ole puhelimessa.
 13. Samiju

  Kysy mitä vain -ketju

  Minulla olisi ylimääräiset Apple Earpods-kuulokkeet joilla haluaisin kuunnella musiikkia vanhalla Nokialaisellani. Kuulokkeiden liitäntä näyttää ihan tavalliselta 3,5mm kuulokeliitännältä mutta ilmeisesti näissä Applen kuulokkeissa on piuhat eri tavalla. Tietääkö kukaan saako mistään tähän...
 14. Samiju

  GOTY: Vuoden peli 2017 - kerro omat valintasi

  Omat pari vuoden 2017 GOTYä on kyllä Resident Evil 7 ja toisena tulee Hellblade: Senua's Sacrifice. Molemmat oli ihan omassa luokassaan peleinä.
 15. Samiju

  Kysy mitä vain -ketju

  Tietääkö kukaan mikä auttaisi kun Macin Mail-ohjelmassa moni sähköposti menee roskapostikansioon vaikka ei pitäisi? Näin käy esim Konsolifinin joillekkin sähköposteille muttei kuitenkaan kaikille. Ei tunnu olevan mitään logiikka tuossa. Ohjelma ei opi vaikka siirrän sähköpostit aina...
Ylös Bottom