Jäsenen teccrom uusimmat tuotokset

 1. T

  Pelisaittien uutisvirrat

  Vastaus: Pelisaittien uutisvirrat Joystiq http://www.joystiq.com/rss.xml
 2. T

  Mikä soi juuri nyt?

  Vastaus: Mikä soi juuri nyt? Jungletrain.net
 3. T

  Onko sinulla modattu XBOX?

  Vastaus: Onko sinulla modattu XBOX? Modattu Crystal boxi. Täällä kiinassa asiat on niin että jos koneen ostaa niin modi tulee kaupan päälle, ei nimittäin originaali pelejä oikeastaan missään ole myynnissä. Koneen ostaessa paketissa lukee että on vain HongKong myyntiin, NTSC/J, kone taas on...
 4. T

  Konsolifin nyt myös RSS-muodossa

  Vastaus: Konsolifin nyt myös RSS-muodossa Kiitokset tuosta feedistä toimii mainiosti. Käytän tätä mielummin kun jostain syystä KonsoliFIN on todella hidas täältä Kiinasta surffatessa... :rolleyes:
 5. T

  Mikä soi juuri nyt?

  Vastaus: Mikä soi juuri nyt? De La Soul Me, Myself and I
 6. T

  Paras konsoli ikinä?

  Vastaus: Paras konsoli ikinä? NES & DC Olihan niiden välissä muutama kone, ja uudempiakin on pöydällä, mutta vain noilla on pelejä joita muistaa hyvillä mielin.
 7. T

  Mikä soi juuri nyt?

  Vastaus: Mikä soi juuri nyt? Bio-Tek - STEEL AGAINST SKIN
 8. T

  Kannettavaa ostamassa

  Vastaus: Kannettavaa ostamassa Applelta opiskelija alennus?? Viimeksi kun asiasta kysyin asia ei ollut näin... mhm. :mad: Paljon tuon hinnasta sitten saa alennusta, meneekö alle 1000€ jo?
 9. T

  Kimppatilaus Japanista

  Vastaus: Kimppatilaus Japanista Tämän voisi poimia Kiinasta kun seuraavaksi meen sinne, huomasin että JP-importit yleensä on sen verran edullisia että vaikka postilla laittais suomeen niin halvempi olis.
 10. T

  äät ja ööt ei taho näkkyy kaikilla sellaimilla oikein

  Vastaus: äät ja ööt ei taho näkkyy kaikilla sellaimilla oikein Sivulla on muutenkin "virhe", lang=en vois vaikka muuttaa lang=fi kun kerran suomea täällä käyteään. Toisaalta ei mitään ongelmia ole, vaikka käytän konetta FI/EN/CN sekotuksella.
 11. T

  Mikä soi juuri nyt?

  Vastaus: Mikä soi juuri nyt? Suicide Commando - Close Your Eyes -- Chromdioxyde 1
 12. T

  Operaattorit laskevat ADSL hintoja (vihdoinkin!)

  Vastaus: Operaattorit laskevat ADSL hintoja (vihdoinkin!) Sauna ollut nyt yli vuoden käytössä, ei mitään ongelmia oikeastaan. Plussana ollut että voi pitää palvelinta, toisin kuin esim Elisa joka kieltää sen. Yhteys toimii tasaisesti molempiin suuntiin luvatulla nopeudella.
 13. T

  Operaattorit laskevat ADSL hintoja (vihdoinkin!)

  Vastaus: Operaattorit laskevat ADSL hintoja (vihdoinkin!) Eiköhän se ole toi Saunan 30 €/kk, Elisalla 39€, korjatkaa jos väärässä.
 14. T

  Operaattorit laskevat ADSL hintoja (vihdoinkin!)

  Vastaus: Operaattorit laskevat ADSL hintoja (vihdoinkin!) Ei voi. Pitää ilmoittaa Soneralle että vaihdat liittymää niin asia järjestyy.Yleensä samana päivänä onnistuu muutos, joskus ei. :) Tai sit joskus kytketään väärin ja joutuu odottamaaa viikon korjausta.... :mad:
 15. T

  Mikä soi juuri nyt?

  Vastaus: Mikä soi juuri nyt? Shakedown - Bob Seger Beverly Hills COP 2 - The Motion Picture Soundtrack Album
Ylös Bottom