Jäsenen The BigBang uusimmat tuotokset

 1. T

  Ghost of Tsushima

  Hei! En tiedä, että onko oikea paikka, mutta jos jengi haluu pelata Legendsiä porukalla PS5:lla (myös ps4:lla, jos on cross-platform), nii addatkaa mut PSN:ssä: Hammaslaakarl.
 2. T

  Mad Max

  Vastaus: Mad Max Voihan PC-pelejä ostaa "harmaasta" kaupasta. Päätös kullakin. Itse peliin: Peli näyttää erittäin lupaavalta, mutta Witcher 3 on vielä kesken ja MGS V on pääprioriteettina ny syyskuussa, nii taitaa Madmax jäädä myöhempään. Onko kenelläkään mietteitä, kuinka paljon pop-upia on...
 3. T

  Elektroninen urheilu | e-sports

  Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports Se kannattaa ilmaista selkeästi. (Varsinkin internetissä) Jotkut ihmiset ovat helppoja suuttumaan, jos heille tärkeää asiaa lähetään dissaamaan huonoin perustein.
 4. T

  Elektroninen urheilu | e-sports

  Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports Tuosta aiheesta vois pistää ketjun taistelutantereelle, jos sitä ei vielä ole. Kyseinen aiheeseen on monia eri mielipiteitä eri ääripäistä.
 5. T

  Gamescom - Euroopan E3

  Vastaus: GamesCom - Euroopan E3 Tämän vuoden Gamescomissa nähdään gameplayta Dark Souls 3:sta. lähde kohdassa 1:49:05
 6. T

  E3 2015 (16-18.6, Los Angeles)

  Vastaus: E3 2015 (16-18.6, Los Angeles) Tolla kaikille avoimen twitch-chatin saisi, kun joku lähteis vaikka hostaamaan tai streamaamaan virallista E3-streamia. Niin saataisiin yhteen chattiin kaikki, eikä invejä tarvittaisi. E: Hostaus tai muukaan ei ole pakollista, jos katsoo muualta...
 7. T

  Mikä kirja on luettavana nyt?

  Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt? Noituri: pääskytorni
 8. T

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt Tuli hankittua World of the Witcher -kirja. Se sisältää erittäin paljon tietoa wicher-unkversumin historiasta kaikenlaisiin monstereihin.
 9. T

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt Ihan jäätävän hyvä peli tähän asti. Tuli pelattua sellanen 6 hputki, eikä ollut mitään moittimista (ei kaatuilui tai mitään). Ainoa ongelma on, että peli ehkä hieman spoilaa kirjoja.
 10. T

  Assassin's Creed: Syndicate

  Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset) Tällä kertaa mikään ei nappannut tuossa AC:ssa. Ihan samaa vanhaa, eikä hevosvankkureilla ajo näyttänyt erityisen mielyttävältä.
 11. T

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt [Hype] Nehän voi kytkeä pois päältä. Mikä on ongelma?
 12. T

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt [Hype] Kannattaa kans tsekata World of the Witcher -kirja. Tulee samoihin aikoihin kuin peli.
 13. T

  Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

  Vastaus: Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu Mielestäni Avengers 1 oli tylsä. 2 oli paljon viihdyttävämpi, mutta oli sekin Marvel-elokuva.
 14. T

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset) Red Orchestra 2 portti ps4:lle ja Xonelle?
 15. T

  PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle

  Vastaus: PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle Ite operoin kyseistä syteemiä älypuhelimella. Sitten voi peliä pausettamatta haitaa musiikkia.
Ylös Bottom